Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

lem dal filmik ze zlotu z irca po mocarzu i podpisal ludzikami z naszego forum

Opublikowano

nazwa gejonly zobowiązuje

Opublikowano

Ins okazało się, że ekipa z GO to banda pedałów.

Opublikowano

nie ladnie tak mowic o osobach trzecich

Opublikowano

link do gifa skopiowal od jurasa czy tam irasa mazzeo przegladajac gameonly, banda z irca sie zorientowala i podmienila go na to co widac bo jego autorem jest irasojurasolemon

podsumowujac

Opublikowano

nie ladnie tak mowic o osobach trzecich

Dałem tylko pożywkę dla szpagaciaży, całkowicie celowo.
Opublikowano

lem dal filmik ze zlotu z irca po mocarzu i podpisal ludzikami z naszego forum

Niczego nie dałem, przy... nieogarze, tylko zacytowałem post zmazzeo, a po czym polucjusz nagrywa takie filmy z kolegami, to już nie moja sprawa.

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Patrząc na Twój avatar wiadomo kto na tych Waszych pedo-zlotach robi za kobietę.

Opublikowano

A ciebie boli, że się na gifa nie załapałeś?

Opublikowano

Pokażesz kiedykolwiek PSN ID tchórzoklapku ?

Opublikowano

lemek sie jara tym gifem ostro, porównując do filmiku z hitlerem od mazzeo to wyglada jak praca zespolowa 6 latków

Opublikowano

To jest gif na miarę ich możliwości

Opublikowano

lemek sie jara tym gifem ostro, porównując do filmiku z hitlerem od mazzeo to wyglada jak praca zespolowa 6 latków

Serio to porównuje? Link.

Opublikowano

A ciebie boli, że się na gifa nie załapałeś?

Ja się cieszę, że mnie tam nie ma.

Dupal to najwyżej Ciebie może piec po wczorajszej imprezce. :kaz:

Opublikowano

Ja sobie od rana w Trine3 przy piwku pykam, a Wy?

No, ok, piwko w lodówce, bo przed 12 się nie pije

Opublikowano

Serio to porównuje? Link.

nie no ja porównuje prace zespolowa elity gejonly z tym filmem mazzeo by uwydatnic roznice jaka dzieli ewolucyjnie te dwa forumki

Opublikowano

A to szkoda, bo bym prychnął, a tak tylko jęk zawodu.

Opublikowano

Teraz będziecie sobie tłumaczyć, że chodzi o samego gifa, a nie podrzucenie wirujących kutangów prosto do posta mazzeo? :yao:

Opublikowano

pyszny bol du.py o to ze mazzeo przeglada ich forumka gdzie lem/juras/iras aktywnie wojuja 24h na kazdym forum konsolowym w polskim internecie xDDD

zrobcie sobie jakas blokade na przegladanie, dzial tylko dla zalogowanych z milionem postow jak was tak to boli, sam tez od czasu do czasu rzucam okiem na forumki jak gejonly,nikogo czy ps3site jak sie juz skranie nudze i nic w tym zlego nie widze

btw majac wszystkie konsole sony byc wrzuconym do wora botow bo od czasu do czasu skrytykuje sony xDDD

Opublikowano

No Ficuś to Ty nie wiesz, że wystarczy napisać jedno złe słowo na SONY i w internetach jesteś już botem ?

Opublikowano

zrobcie sobie jakas blokade na przegladanie, dzial tylko dla zalogowanych z milionem postow jak was tak to boli

Tak jak wy tutaj, nie?

Opublikowano

Ficek to chyba zemsta za to wykrycie, gdzie okazało się, że film lemoniarza nagrywany był na ps4 jurasa.

Opublikowano

Lem skończ wasc, wstydu gej only oszczędź :troll:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.