Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

A jak tam Batman AK na Pececie? Działa już? Nope xD. To samo z pecetowym New Order. 

Devowie mają tak w du,pie tę platformę. Ale czy się dziwić? No nie.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Jak zwykle góówno wiesz, a się wypowiadasz. Da się spokojnie grać, niestety nie w stałych 60 klatkach.

A jak ktoś chce grać jak zwierze w 30 klatkach to tym bardziej.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

PES 2016 oczywiście bez 1080p na Xbox Onie.

Niech oni ten złom wywiozą na pustynię obok Atari. Beka wnusiu.
Opublikowano

Są fani PESa więc nie ma co zakopywać gry... :trap:

Opublikowano

Za to PES 2016 na PS4 będzie musiał śmigać na PSNie  :yao:

Opublikowano

W 2015 i dziwo nie miałem problemów za dużych się połączyć z kumplem ( jestem zdziwiony ), ale współczuje botom, bo to naprawdę zacny PES jest i w okularach będą musieli grać ;(

Opublikowano

oczywiście znowu nikt nie wiedział póki ktoś tam w necie nie napisał.

Nieprawda. Ludzie grający w demo pisali, że czuć, że nie Full HD. 

Opublikowano

oczywiście znowu nikt nie wiedział póki ktoś tam w necie nie napisał.

Nieprawda. Ludzie grający w demo pisali, że czuć, że nie Full HD. 

no tak, 3 osoby gdzieś tam napisały na jakimś forum głęboko w necie

póki DF nie napisze albo twórca gry to wtedy magicznie nikt różnic nie widzy, always the case

graphics-comparison-according-to-reality

Opublikowano

Jeśli chodzi o wykonanie konsol i serwis to jest 10 do 0 dla microsoftu, tydzień temu przez upały zdechło mi ps4 i (pipi) wie ile potrwa naprawa a xone dalej zachowuje cichą kulture pracy i w ogóle chodzi za(pipi)iście.

Opublikowano

Najpierw mówi, że nikt nie zauważył, teraz demege kontrol, że 3 osoby max, a jak pokażę 5 komentarzy, to w ramach ostatniego ratunku rzuci jakiś tekst o atomówkach i spie.rdoli na 15 minutowe czekanie w lobby kolekcji master czifa.

Weź idź się oszukiwać gdzie indziej, czereśniaku bez gustu. 

Opublikowano

Turbo bol dupy czolowy

Opublikowano

Najpierw mówi, że nikt nie zauważył, teraz demege kontrol, że 3 osoby max, a jak pokażę 5 komentarzy, to w ramach ostatniego ratunku rzuci jakiś tekst o atomówkach i spie.rdoli na 15 minutowe czekanie w lobby kolekcji master czifa.

Wez idz popros dziewczyne zeby ci konsole kupila. Kolejny ficek karwa. Ficek ma super telewizor bo go stac(albo zone, raczej zone), ale na xo za 1000zl albo wii u za 800zl go nie stac. Beka w ch.uj z jednoplatformowcow. Brzydze sie wami. TFU TFU #lemonka

Edytowane przez suteq

Opublikowano

jeśli grywa(ło) się na pececie, kupując oryginały z CD Action, to się liczy się to jako multiplatformowiec?

Opublikowano

Beka w ch.uj z jednoplatformowcow. Brzydze sie wami. TFU TFU #lemonka

Synku, ja w swoim życiu kupiłem konsole od większej ilości producentów, niż Ty w ogóle znasz :) :)

:)

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

suteq wszystko co pisze w cw lyka jak ukrainka przy drodze xDDDD

Opublikowano

Ty lepiej idz usluguj zonie bo ci nie da pinionzkow na until downa i bedzie sad ficek chwilowo plujacy na sony.

@nobody

To zalezy. Trzeba zrobic tajne glosowanie w opcji bocko-blacharskiej. :lapka:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

suteq jaki bol dupy od rana, ze mu nic nigdy kobieta nie kupila, a rodzice tylko gierke z torrentow sciagneli xDDDD dorosniesz, moze jeszcze wyjdziesz na ludzi, trzymam kciuki

Opublikowano

Jak najbardziej, nawet jak dyskietki z Secret Service kupowales to tez

( ͡° ͜ʖ ͡°)

@nobody
To zalezy. Trzeba zrobic tajne glosowanie w opcji bocko-blacharskiej. :lapka:

dodam że 90% zakupowanych gierek na playstation kupowałem nówki i trzymałem dłuższy czas, a kupowanie sprzętu bez gwarancji nie wchodzi u mnie w grę. wierzę że po tym wyznaniu zdobędę wasz szacunek. 

Opublikowano

Ficek ale ty serio masz cos nie tak w bani zeby pisac na forum ze ci kobieta robi sponsoring jak jakiemus chloptasiowi do towarzystwa? Masz ty godnosc czlowieka? Nie mozesz za wlasne kupic? Zona Ci zabiera jak jest wyplata?

Beka wnusiu. Tyle lat na karku a dalej mysli ze mieszka z rodzicami i ma mniej niz 18 lat i trzeba go sponsorowac.

P.S Jak moglbym zapomniec o ulubionej emotce ficka naduzywanej ukrywajac bol dupy bo mam racje, a wiec prosze: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

@nobody

Yebnij 10 zdrowasiek do Krola Spencera i pomyslimy.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

suteq jaki bol dupy od rana, ze mu nic nigdy kobieta nie kupila, a rodzice tylko gierke z torrentow sciagneli xDDDD dorosniesz, moze jeszcze wyjdziesz na ludzi, trzymam kciuki

biedny sutek, jeszcze ten stres związany z banem, nie ma łatwo chłopak.

Opublikowano

xdddd prezent weselny = sponsoring, ja jej tez prezent kupilem wiec co? ooo (pipi)aaa robimy sobie prezenty xDDDD jak tak mozna, jeszcze sobie prezenty kupujemy na urodziny, na rocznice, tak samo miedzy znajomymi czy czlonkami rodziny itp xDDDDD

smutno mi, ze tobie nikt nigdy prezentu nie kupil

jeszcze suteq w pesie strzela na kolku xDDDD

MOLINASPIT.gif.pagespeed.ce_.AKdVCo1zV_.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.