Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

xDDDDDDDDDDDDDDDĎDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDominuje cie jak za czasow ps2 ficklapie.

Wracaj byc poslusznym pantoflem.

Edytowane przez suteq

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

ja tak vite kupilem, za aneks do umowy w play zamiast telefonu :)

boty jak dorosna to zrozumieja, narazie musi im wystarczyc wzajemny lodzik w CW ale jak widac po tej edycji dobrze im z pelna geba xDDDD

Opublikowano

Tylko że ps4 z play mi się z(pipi)ało  :/ swoją drogą vite też mam z play jako aneks :). A xone będe chwalił bo chodzi przepięknie po ponad roku i żaden upał mu nie straszny.

Edytowane przez kaz1115

Opublikowano

Nikt na XO nie będzie gram w zyebanego pesa. Jakos elektronicy potrafią zrobić od początku tej generacji 1080p60fps w fifie tylko upośledzeni kitajce nie dają rady. Juz nie wspomnę ze graficznie Fifa wyprzedza pesa o kilka generacji. O demie czytałem mieszane opinie w temacie ale teraz pewnie jak się okazało ze jest to kilka p więcej to będzie ostra walka i fapowanie nad kitajska pilke jak nad exem.

Opublikowano

Bo xbone jest dla madrych ludzi a nie dla niewolnikow marki(a w niektorych przypadkach nie tylko marki).

Xbone kupiony za 1450zl w maju, rzucilem kase na stol(wlasna a nie jalmuzne od kogos jak niektorzy, NIE BEDE WSKAZYWAL PALCEM) i tak powstal chokapik. :problem:

Nielicha historia, prawie tak dobra jak jedna z wielu, ktora wali po nocach nobody z zapalkami w oczach. :hi:

Opublikowano

ja również wyłożyłem własną kase na xone i nie żałuje bo świetnie się sprawuje i nie chodzi jak traktor w porównaniu do ps4 które w takim samym czasie mi się z(pipi)ało 

Opublikowano

oczywiście znowu nikt nie wiedział póki ktoś tam w necie nie napisał.

Pisałem o tym, jak tylko pierwsze boty wrzuciły screeny na gafie. (pipi) rozmazane aż bije po oczach!

MOLINASPIT.gif.pagespeed.ce_.AKdVCo1zV_.

Piękny gif! TFU! TFU! TFU!

Opublikowano

oczywiście znowu nikt nie wiedział póki ktoś tam w necie nie napisał.

Pisałem o tym, jak tylko pierwsze boty wrzuciły screeny na gafie. (pipi) rozmazane aż bije po oczach!

MOLINASPIT.gif.pagespeed.ce_.AKdVCo1zV_.

Piękny gif! TFU! TFU! TFU!

Wiadomo że dla ciebie lepszy jest twój z dongami 

Opublikowano

Nie no to wypominanie prezentow i zagladanie do portfela jest zalosne nawet jak na standardy CW

Poza tym Ficka trzeba szanowac bo jako jeden z niewielu klapow posiada rozum i godnosc czlowieka, czego niestety nie mozna powiedziec o wszystkich klapach

Opublikowano

Nie , wypominanie prezentów nie jest żenujące tylko to ze Ficus kreuje sie na balona 2.0 a tu taka rysa na wizerunku dzianego maczo :/

Edytowane przez Codename

Opublikowano

najlepsze są gadki klapersów, że kiedyś kupią WiiU xDDDDDDDD

kogo wy chcecie oszukać?

Opublikowano

Nie żebym grywała w piłki na konsolach ale PES2015 60 klatek zachowywał tylko na xboxie one,

trójnóg DDR5 był za nędzny na tą technologię:

160rjhw.jpg

Edytowane przez Wieslawa

Opublikowano

I co ty chcesz zafajdany babochłopie osiągnąć? 1920x1080 vs 1280x720, a i tak wersja na PS4 zwalniała TYLKO na powtórkach.

Edytowane przez Lem

Opublikowano

I co ty chcesz zafajdany babochłopie osiągnąć? 1920x1080 vs 1280x720 a i tak wersja na PS4 zwalniała TYLKO na powtórkach.

Mam nadzieję, że więcej niż sfrustrowany impotent plujący jadem i robiący osobiste pojazdy.

Opublikowano

kogo wy chcecie oszukać?

tez mam bekę z takich typów xDDDDDDD

przecież za rok wychodzi nx ze wsteczną kompatybilnością 

Opublikowano

Nintendo NX będzie pierwszą konsolą od lat, której nie kupię. Nie można wspierać takiego robienia w wała klientów. To porównywalne do płacenia za online w PS4.

Opublikowano

Nintendo NX będzie pierwszą konsolą od lat, której nie kupię. Nie można wspierać takiego robienia w wała klientów. To porównywalne do płacenia za online w PS4.

Co?

Opublikowano

Ja za to po odpuszczeniu Wii (pierwsza stacjonarka Nintendo, której nie kupiłem) zastanawiam się mocno nad WiiU. Wstrzymam się jednak do czasu kiedy podadzą jakieś konkrety czym to NNX ma być.

Opublikowano

Co?

Prawdę pisze

Opublikowano

Co?

Prawdę pisze

Z czym? Jakie robienie wała klientów? Co?

Opublikowano

kogo wy chcecie oszukać?

Przecież oni od lat piszą, że kiedyś kupią konsolę nie od Sony xDDDDDDDD

Klapersem sie nie zostaje. Klapersem sie człowiek rodzi.

Opublikowano

Suteq nawet na wakacjach walczy o ten kawałek złomu? Nawet mi go nie żal.

Opublikowano

kogo wy chcecie oszukać?

Ja tam kupiłem właśnie swoje Wii U i jestem z tego powodu bardzo szczęśliwy. W przeciągu roku i xboxa one kupię. Niemniej i tak Ps4 jest dla mnie konsolą z najlepszą ofertą, więc można powiedzieć, że jestem klapem pomimo kupowania innych konsol.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.