Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

najlepsze są gadki klapersów, że kiedyś kupią WiiU xDDDDDDDD

kogo wy chcecie oszukać?

Ja tam kupiłem właśnie swoje Wii U i jestem z tego powodu bardzo szczęśliwy. W przeciągu roku i xboxa one kupię. Niemniej i tak Ps4 jest dla mnie konsolą z najlepszą ofertą, więc można powiedzieć, że jestem klapem pomimo kupowania innych konsol.

Jak chcesz, to sobie graj na tym swoim Nintendo Wii U, ale zdajesz sobie sprawę, że większość tamtejszych gier chodzi w 720p?

Anyway, zapowiedź nowej, świetnie zapowiadającej się gry na PS4 - Shutshimi.

Shütshimi is a randomized shoot'em up about a muscle-bound fish with memory problems defending the seven seas. 

Tyle gier, Boże. 
  • Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Przejrzałem sobie z ciekawości strony facebookowe xboxa, playstation i nintendo. Te polskie oczywiście.

Oglądając posty i kto je piszę na stronie xboxa i playstation można autentycznie zastanowić się nad inteligencją naszej młodzierzy obecnie (a czasem i starsi się trafiają) Za to na stronie Nintendo pełna kultura. Może to fakt że Wii U i 3ds kupują gracze świadomi a nie randomy. Pytania mają sens. Nie ma pytań w stylu czy Super Mario 3d World wyjdzie na Wii ?  (hehe pod co drugim postem na xboxa profilu jest pytanie czy Wiedźmin 3 wyjdzie na x360)

Tak więc po 30 minutach badania stron na facebooku stwierdzam bez cienia wątpliwości że Playstation 4 i Xbox One są dla casuali. PC jest skażony skrzynkami i farbkami w cs'ie oraz dzieciakami grającymi w doty lole i inne takie pierdoły (tutaj wystarczy zerknąć na youtuberów polskich i ich widownie  ).   Prawdziwi wytrawni gracze mają Wii U lub 3ds.

Teraz proszę kogoś z klapków, botków czy blacharzy aby obronili użytkowników swojej platformy :D

Edytowane przez blantman

Opublikowano

ależ GOTG okładki. :fsg:

001okl_217.jpg

ciekawe czy HIV da recenzję

Opublikowano

42 fpsy w piłce nożnej xddddd szcze

Opublikowano

London FC vs Man Blue xddddd

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

O nawet B-9 mial czas cos napisac w przerwach podczas grania w mordor.

W koncu 10-/10 w psxe wiec goty.

Opublikowano

ależ GOTG okładki. :fsg:

001okl_217.jpg

ciekawe czy HIV da recenzję

Ta po lewej jest słaba.

Opublikowano

Jaki ból dupy xd

Opublikowano

Obydwie okładki są słabe

Opublikowano

No ale MGS, reszta się nie liczy.

Opublikowano

Obie okładki słabe bardzo =/ Ta z prawej to już w ogóle słabizna jak MGS3 w porównaniu do dwójki i jedynki.

Opublikowano

Przejrzałem sobie z ciekawości strony facebookowe xboxa, playstation i nintendo. Te polskie oczywiście.

Oglądając posty i kto je piszę na stronie xboxa i playstation można autentycznie zastanowić się nad inteligencją naszej młodzierzy obecnie (a czasem i starsi się trafiają) Za to na stronie Nintendo pełna kultura. Może to fakt że Wii U i 3ds kupują gracze świadomi a nie randomy. Pytania mają sens. Nie ma pytań w stylu czy Super Mario 3d World wyjdzie na Wii ? (hehe pod co drugim postem na xboxa profilu jest pytanie czy Wiedźmin 3 wyjdzie na x360)

Tak więc po 30 minutach badania stron na facebooku stwierdzam bez cienia wątpliwości że Playstation 4 i Xbox One są dla casuali. PC jest skażony skrzynkami i farbkami w cs'ie oraz dzieciakami grającymi w doty lole i inne takie pierdoły (tutaj wystarczy zerknąć na youtuberów polskich i ich widownie ). Prawdziwi wytrawni gracze mają Wii U lub 3ds.

Teraz proszę kogoś z klapków, botków czy blacharzy aby obronili użytkowników swojej platformy :D

Ja tam nikogo nie będę bronił. PS4 jest u nas kupowane masowo, a Xbox przynajmniej jest w sklepach widoczny i jakoś tak egzystuje w świadomości graczy. Omyłkowo też rodzice mogą go swoim dzieciakom kupić. Zaś Wii U nie widuje się w sklepach, gier brak. Na Wii U decydują się tylko świadomi gracze, którzy posiadają wysoką wiedzę o grach i rynku growym.

Przykładowo moi koledzy pececiarze byli w głębokim szoku jak się dowiedzieli, że Nintendo wydaje jeszcze konsole. Jeden nawet jak mu trzy lata temu pokazałem pokaz Wii U zapytał się wprost - to Nintendo od GC nic nie wydawało?

- Ta nie wydawało... Wydało i nawet sprzedało się najlepiej w generacji.

Swoją drogą o GC wiedzieli też tylko dzięki mnie i zdziwieni byli, że ps2 miało takiego konkurenta.

Opublikowano

Jaki ból dupy xd

Kalafiorka? :) :) :) :) :)

Opublikowano

jaki typ nadal odpisuje nad jeziorem nawet xD

Opublikowano

A ty nie miałes przypadkiem skończyć foruming? :>

Edytowane przez Codename

Opublikowano

nie

Opublikowano

Nie.

jaki typ nadal odpisuje nad jeziorem nawet xD

Nad jakim ku.rwa jeziorem B-9? xd

Zaaplikuj sobie salatke jakas.

Opublikowano

Na Wii U decydują się tylko świadomi gracze, którzy posiadają wysoką wiedzę o grach i rynku growym.

Dlatego wydają kasę na sprzęt, który jest na rynku od 2012 i ma 5 świetnych eksów, w tym roku oprócz Splatoona nie wyszło nic dla coreowego graczy, a nie klient nie dostaje nawet możliwości zakupu multiplatform. Ja wiem, że tytułygierki Niny zazwyczaj trzymają bardzo wysoki poziom, ale gracz posiadający wysoką wiedzę o grach i rynku growym wie, że od czasu Wii ich stacjonarki opłaca się (z myślą o graniu coreowym) kupować po kilku latach od premiery, bo tak to serio nie ma w co grać w przerwach między tymi 3-4 hitami rocznie. Dobra konsola jak się ma też inny sprzęt do grania na podorędziu (ew. gra się okazjonalnie). To nie DS, który nie tylko gwałcił nie tylko jakością, ale i ilością wydawanych gier konkurencje.

Opublikowano

gwacił nie gwałcił, ale psp swoje killery miało, nie to co vita

Opublikowano

Co Wy chcecie od tej Vity? To naprawdę dobra maszynka. Zwłaszcza  kiedy ma sie wykupionego Plusa. A że Sony nie wydaje gier w pudełkach? No cóż, po prostu się to nie opłaca. To nie ta sama siła przebicia co u Nintendo. Nawet God of War na Vicie nie uratowałby sytuacji. 

Opublikowano

gwacił nie gwałcił, ale psp swoje killery miało, nie to co vita

PSP miało kilkanaście świetnych gier (które nie były konwersjami z innych platform), ale ze 3-4 to były świeże, oryginalne tytuły, reszta to znane marki przeniesione na kieszokonsolkę. Wtedy jeszcze silono się na jakąś kreatywność w tym względzie (pewnie z tych samych względów co zawsze- przez ograniczenia, głównie konstrukcyjne) i dlatego takie Killzone na PSP >gufno>Killzone na VITA. Oczywiście im dalej, tym mniej tej kreatywności, a coraz więcej odcinania kuponów. Zostało im to do dzisiaj.

GB=DS>GB Advance>>>PSP>ruskie jajka>>>VITA (3DS i GB Color nie mam/miałem, ale to jasne, że i tak byłyby wyżej w rankingu)

Opublikowano

Ale parę perełek się pojawiło.

Duch Sparty, Peace Walker czy Daxter. Pod koniec żywota Sony przenosiło dużo gier z PS2 na PSP tak jak MS: Arctic Edge czy ostatnie Ratchety a w tym Size Matters.

Opublikowano

killzone liberation  :banderas:  najlepsza część.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.