Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Bo Paliodorowi jeszcze tego nie mówiłem :pawel:

Słyszę tą litanię o tych typach zatrudnionych z innych firm ilekroć ktoś narzeka na nowy twór GG XD

czyli skreślasz grę z zupełnie innego gatunku, bo developer, chociaż sam pozytywnie bawiłeś z multi jego poprzednika - KZ2? Dx

ja ciągle słyszę jezu KZ crap, a później bot chwali w temacie mp, a biggest ps4 hater wkleja filmiki ze swoimi akcjami z multi Szadoł Fą. no weźcie się kurfa zdecydujcie.   :[  

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Grałem tylko w demo Killzone'a, bodajże dwójki. Nie podobało mi się. Szarobure gów.no, wypieprzać z takimi grami z konsol.

Opublikowano

Grałem tylko w demo Killzone'a, bodajże dwójki. Nie podobało mi się. Szarobure gów.no, wypieprzać z takimi grami z konsol.

To teraz każda gra musi mieć kolory? 

Opublikowano

Jasne, że nie. Ale sam przyznasz, że na poprzedniej generacji trochę tych "poważnych" fpsów wyszło. Za dużo.

Opublikowano

3 strony bez slowa 1080p, 30fps i cos tam cos tam xbox

3 strony bez mendrka, yetiego i lem

Tak trzymac chlopaki

Opublikowano

Jasne, że nie. Ale sam przyznasz, że na poprzedniej generacji trochę tych "poważnych" fpsów wyszło. Za dużo.

Jasne. Ale co do kolorów - nie każda gra musi być kolorowa. Szaroburość, użyta właściwie, ma świetny efekt. 

Killzone 2 był OK grą. Nic specjalnego. Ale klimat to tam był jednak.

Opublikowano

Panowie wiadomo czy PG wyrobi się ze Scaleboundw przyszłym roku ? poważne pytam chce wiedzieć kiedy to (pipi) rozmazane będzie miało do zaoferowania coś innego niż forza i pif pafy by móc ponownie je ewentualnie nabyć :reggie:

Opublikowano

Bedzie na gamescom. Wtedy pewnie cos powiedza.

Opublikowano

Ale ja strasznie lubię kolorowe gry. Jaki (jedynka, o Jezu, ten klimat :banderas:), Ratchety (A Crack in Time bardzo fajne, dzięki swoją drogą), a jak widzę takie Killzone'y czy CoDy to zbiera mni na wymioty.

Opublikowano

Wszystkie klapy w obliczu suszy przeniosly sie mentalnie do roku 2016 :dynia:

Opublikowano

Ale ja strasznie lubię kolorowe gry. Jaki (jedynka, o Jezu, ten klimat :banderas:), Ratchety (A Crack in Time bardzo fajne, dzięki swoją drogą), a jak widzę takie Killzone'y czy CoDy to zbiera mni na wymioty.

No ja jestem w Twoim obozie.

Niemniej czasem trzeba zagrać w coś bardziej stonowanego kolorystycznie. Killzone 2, GTA 4, Dead Space... Nie można przesadzać w którąś stronę. 

Shovel Knight świetnie wykorzystywał kolor. Polecam gierkę. 

Opublikowano

Jasne. Ale co do kolorów - nie każda gra musi być kolorowa. Szaroburość, użyta właściwie, ma świetny efekt. 

mnie fhuj odrzucała szroburośc pierwszych Gearsów (ta gra miała max 3 kolory?) jednak współgrało to z klimatem. Połączenie mrocznego industrialu, s-f i 3 Rzeszy to także był strzał w 10. nie granie w COD, BF, MOH też. 

Opublikowano

mnie fhuj odrzucała szroburośc pierwszych Gearsów (ta gra miała max 3 kolory?) jednak współgrało to z klimatem. Połączenie mrocznego industrialu, s-f i 3 Rzeszy to także był strzał w 10. nie granie w COD, BF, MOH też. 

Tak BTW te dwa ostatnie MOHy to takie tragedie, że szkoda gadać. Naprawdę. Medal of honor reboot i Warfight to takie kupska, że się w głowie nie mieści. Pamiętam jak miałem okazje je przetestować. Aż czułem wzrastającą niechęć w stronę obecnych gierek AAA. Zero pasji, zero twórczości, zero kreatywności. CoD zjadał na śniadanie te nowe MoHy.

A przecież oryginalny Medal of Honor to genialna klasyka. Gra była przegenialna. Jak byłem szczylem to nie potrafiłem w nią grać, ale z zacięciem oglądałem jak brat przechodzi. Dwójka z kobiecą bohaterką też dawała radę, ale mniej. Frontilne też był ok, z tym pokazywaniem paszportu, hehe.

Opublikowano

Bluber widziałem co zrobiłeś na pewnym portalu. Nie wiem co zrobić, bo nie chciałbym Ci dawać amunicji na mnie w cw. :obama:

@Mazzeo

U4. :banderas:

Chyba kupię konsolę z U4, ogram i sprzedam. :rotfl:

Po co kupować, mogę Ci pożyczyć na weekend jak sam ogram...;

Opublikowano

To nie było czasem w Undergroundzie a nie Frontlinie (bo tam nic takiego nie było chyba napewno jestem przekonany)

MedalOfHonor_PSX_23.jpg

Opublikowano

Wszystkie klapy w obliczu suszy przeniosly sie mentalnie do roku 2016 :dynia:

boty przeniosły do jesieni 2015 już w zeszłym roku. i co śmialiśmy się z was z tego powodu? :reggie:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Bluber widziałem co zrobiłeś na pewnym portalu. Nie wiem co zrobić, bo nie chciałbym Ci dawać amunicji na mnie w cw. :obama:

@Mazzeo

:hi:

Aczkolwiek i tak wiem, że to troll. :kaz:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

To nie było czasem w Undergroundzie a nie Frontlinie (bo tam nic takiego nie było chyba napewno jestem przekonany)

MedalOfHonor_PSX_23.jpg

We frontline chyba tez byly.

Opublikowano

@Mazzeo

:hi:

Aczkolwiek i tak wiem, że to troll. :kaz:

Po co miałbym trollować rotfl, powiedziałem to pożyczę :P

Ale pokrywasz koszty wysyłki  :reggie:

+ wysyłasz piwko w paczce zwrotnej

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Z przyjemnością. :hi:

Albo wpłace Ci stówke i sobie kupisz jakie zechcesz. :banderas: 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Starh to mi pozycz xbox one :kaz:

Dobra, ale biorę na wymianę blachę + dave'a w bonusie dorzucasz i mamy deal'a  :fsg:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Z przyjemnością. :hi:

Albo wpłace Ci stówke i sobie kupisz jakie zechcesz. :banderas:

To się nazywa brać konsolowa :) Przypomina mi jak ragus bezinteresownie wysłał mi 3DSa z Zeldą na święta, mając totalne zaufanie. 

Na tym powinniśmy się skupiać. Na tym polega forum. Łączmy się.

Opublikowano

:wub:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.