Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

42 fps xdddddd

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

11894391_1615366805381481_36717798965846

:yao:

nie dla psa kiełbasa :Coolface:

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

PSV to porażka na każdym poletku innym niż konstrukcja. Konsola martwa za życia z odrobinką dobrych, dedykowanych jej, gier.

Dokladnie tak. Konsolka niejako dzieki obecnosci drugiego analoga niby wrecz wymarzona do fps-ow, a ile sie ich w rezultacie ukazalo?Pewnie tyle co na palcach jednej reki pijanego drwala...Crapiasty Resistance, żenujący CoD (jeden!!) jakis (pipi)waty, zabugowany Burdellands i zaledwie jedna przyzwoitej jakosci strzelanka, która jest o dziwo...Killzłom...

11894391_1615366805381481_36717798965846

:yao:

nie dla psa kiełbasa :Coolface:

Figuś, zejdź klapom z klaty, a przede wszystkiem nie skacz! :banana:

Opublikowano

(pipi)a  boty to są jednak koneserzy japońskich gier... A nie są tylko hipokrytami.

Opublikowano

Nintendo NX będzie pierwszą konsolą od lat, której nie kupię. Nie można wspierać takiego robienia w wała klientów. To porównywalne do płacenia za online w PS4.

Co?

Prawdę pisze

Z czym? Jakie robienie wała klientów? Co?

Wydawanie konsoli z 15 grami i zwijanie interesu bo słabo się sprzedaje. Mam praktycznie wszystkie hity na Wii U i okazuje się, że na tych kilkunastu grach koniec i żeby kupić następne - mam inwestować w nowy plastik. To już jest przesada. Przecież ta konsola nie ma nawet 3 lat (2012 listopad premiera). Nintendo jest ślepe jeśli myśli, że ludzie się rzucą na to. Wygląda na to, że w ciągu dekady zostaną zmieceni z rynku hardware i Mariany pojawią się na wszystkie sprzęty, a Nintendo zacznie zarabiać wtedy więcej niż kiedykolwiek.

Opublikowano

42 fps xdddddd

No nie przeżyje tego, jak ja będę strzelać gole w powtórkach, gdzie tylko tam one występują. Cóż chyba lepsze to, niż kupno nowego TV 720p

Opublikowano

@pawcio: Brak przecinka nie pozwala mi zrozumieć do czego się odnosisz.

Tego, że boty potrafią docenić dobrą japońską grę czy w gruncie rzeczy nie są hipokrytami za jakich ich miałeś?

42 fps xdddddd

No nie przeżyje tego, jak ja będę strzelać gole w powtórkach, gdzie tylko tam one występują. Cóż chyba lepsze to, niż kupno nowego TV 720p

Serio masz zamiar grać w grę, którą EA regularnie od (bodajże) 2012 kosi swoją FIFĄ?

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

(pipi)a  boty to są jednak koneserzy japońskich gier... A nie są tylko hipokrytami.

Przyganiał kocioł garnkowi :oh_you:

Opublikowano

Fifa jest słaba, Wezyr. Naprawdę.

Gorsza od PESa.

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano

Co sugerujesz serdeczny figusiu?

Opublikowano

Nintendo NX będzie pierwszą konsolą od lat, której nie kupię. Nie można wspierać takiego robienia w wała klientów. To porównywalne do płacenia za online w PS4.

Co?

Prawdę pisze

Z czym? Jakie robienie wała klientów? Co?

Wydawanie konsoli z 15 grami i zwijanie interesu bo słabo się sprzedaje. Mam praktycznie wszystkie hity na Wii U i okazuje się, że na tych kilkunastu grach koniec i żeby kupić następne - mam inwestować w nowy plastik. To już jest przesada. Przecież ta konsola nie ma nawet 3 lat (2012 listopad premiera). Nintendo jest ślepe jeśli myśli, że ludzie się rzucą na to. Wygląda na to, że w ciągu dekady zostaną zmieceni z rynku hardware i Mariany pojawią się na wszystkie sprzęty, a Nintendo zacznie zarabiać wtedy więcej niż kiedykolwiek.

Buahahaha.

To "Nintendo is d00med" i "zaraz zaczną wydawać mariany na Playstation" słyszę co roku od 10 lat.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Na Wii U decydują się tylko świadomi gracze, którzy posiadają wysoką wiedzę o grach i rynku growym.

Dlatego wydają kasę na sprzęt, który jest na rynku od 2012 i ma 5 świetnych eksów, w tym roku oprócz Splatoona nie wyszło nic dla coreowego graczy, a nie klient nie dostaje nawet możliwości zakupu multiplatform. Ja wiem, że tytułygierki Niny zazwyczaj trzymają bardzo wysoki poziom, ale gracz posiadający wysoką wiedzę o grach i rynku growym wie, że od czasu Wii ich stacjonarki opłaca się (z myślą o graniu coreowym) kupować po kilku latach od premiery, bo tak to serio nie ma w co grać w przerwach między tymi 3-4 hitami rocznie. Dobra konsola jak się ma też inny sprzęt do grania na podorędziu (ew. gra się okazjonalnie). To nie DS, który nie tylko gwałcił nie tylko jakością, ale i ilością wydawanych gier konkurencje.

5 exów xD

Tylko Splatoon dla core'owych graczy xDD

pajgi, weź idź lepiej zobacz co się chwali w Regionie Filmowym i napisz, że chuyowe. Albo pomyśl na głupotami które wypisujesz, a potem wróć.

Opublikowano

@pawcio: Brak przecinka nie pozwala mi zrozumieć do czego się odnosisz.

Tego, że boty potrafią docenić dobrą japońską grę czy w gruncie rzeczy nie są hipokrytami za jakich ich miałeś?

42 fps xdddddd

Serio masz zamiar grać w grę, którą EA regularnie od (bodajże) 2012 kosi swoją FIFĄ?

W fifę gram od 97 roku, czasem robię sobie rok przerwy a tak non stop, ale PES 2016 pokazuje, jaka piłka ma teraz pierwszeństwo. 

Opublikowano

Mam nadzieję, że więcej niż sfrustrowany impotent plujący jadem i robiący osobiste pojazdy.

To że mi nie dryga przy wiesiach z wackiem, nie robi ze mnie impotenta :yao:

Zamiar? Raczej gra od dawna, bo transwestyta-nekrofil wykopał materiał z zeszłorocznej edycji i o niej była mowa.

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Buahahaha.

To "Nintendo is d00med" i "zaraz zaczną wydawać mariany na Playstation" słyszę co roku od 10 lat.

Tylko tym razem ta wizja jest bliższa realizacji niż dawniej. Ale w sumie N samo sobie to zgotowało.

Opublikowano

Buahahaha.

Tylko tym razem ta wizja jest bliższa realizacji niż dawniej. Ale w sumie N samo sobie to zgotowało.

Ciągle to słyszę. Nie wiem jaka katastrofa musiałaby się zdarzyć, by Ninny zaczęło wydawać Mario na Xboxa. Niektórzy nie wiedzą, w jak dobrej formie finansowej ta firma jest.

Opublikowano

Pes 2015 > fifa 2015 imo, ale od paru lat fifa faktycznie gniotła chińszczyzne

Opublikowano

Granie w fife lol

Opublikowano

Szkoda Wezyrze że wasza umiejętność oceniania japońskich gier zaczyna się i kończy na xbonie.

Opublikowano

Szkoda Wezyrze że wasza umiejętność oceniania japońskich gier zaczyna się i kończy na xbonie.

Szkoda pawciu, że wypowiadasz się na temat o którym nie masz pojęcia.

Od 96 posiadałem NESa, SNESa, N64, Gacka, PSXa, PS2, PS3, PSP, PSV, GBA, GBC, GB, DSa i 3DSa. Pierwszą konsolą MSu jaką kupiłem był X360. Jak widzisz, podstawy mam odpowiednie by wiedzieć gdzie Japonia przestałą zachwycać.

Opublikowano

Ok będę pamiętał na przyszłość że nie jesteś botem.

Opublikowano

Ten MGS w końcu na obu konsola w FHD? 

Bo nie wiem na jakie pudło kupić. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.