Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Na łanie prawilnie w 900p.

Z drugiej strony, mieć takiego zayebistego padzika od łoniaczka i się jeszcze zastanawiać.....?

Edytowane przez Papaj

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Bierz na xbona.

Opublikowano

psn to naprawdę żart. Więcej plusa nie wykupię jak się w listopadzie skończy. beta call of duty ściąga mi się od 9 rano i jeszcze 4 gb zostało....z 12 a w między czasie ściągnąłem na xbox live giereczkę 6 gb w 1 h :P

ja biorę mgs 5 na ps4 bo tam jest więcej piesków

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Grałeś kiedykolwiek w Metroida? Bo ostatnie co tu psuje efekt, to broń :P

Opublikowano

Wyglada spoczko, ale troche za bardzo sie wszystko swieci jak psu jajca.

:fsg:

Opublikowano

W sumie bym wziął na XO, ale tam nie będzie z kim grać w multika raczej ;/ 

Opublikowano

Grałeś kiedykolwiek w Metroida? Bo ostatnie co tu psuje efekt, to broń :P

Szkoda, że design kompletnie nie ten co w trylogii Prime ale to tylko tech-demo. 

Opublikowano

Opublikowano

hrhrhr, Team Rocket 42FPS :D

Opublikowano

I co ty chcesz zafajdany babochłopie osiągnąć? 1920x1080 vs 1280x720, a i tak wersja na PS4 zwalniała TYLKO na powtórkach.

Nawet na yt po prawej ładne guwno rozmazane, a co dopiero na 55 calowej bravi hx850 :obama:

#xbox720peasentrace

:kaz:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Masterrejsy - wieczna beka z auto aima oraz umiejętności konsolowców - robią ankietę na najtrudniejszą grę na blachę i jak to się kończy? W top 10 ponad połowę głosów zgarniają dwie konsolowe gry z auto aimem :pawel:

170769e99b55bb7f072cc2d1e0c4991d.png

Opublikowano

Jacyś janusze głosowali w tej ankiecie, bo CS czy taki LoL/Dota 2 na najwyższym możliwym poziomie są o niebo trudniejsze niż jakieś DKsy

Opublikowano

Masterrejsy - wieczna beka z auto aima oraz umiejętności konsolowców - robią ankietę na najtrudniejszą grę na blachę i jak to się kończy? W top 10 ponad połowę głosów zgarniają dwie konsolowe gry z auto aimem :pawel:

170769e99b55bb7f072cc2d1e0c4991d.png

comment_v3CEZAdoRFzDUiWaythf3URzTbqEznWH

what's your point?

Opublikowano

przecież soulsy to nie strzelanina, a lockowanie na celu =/= auto aim, w dodatku bywa problematyczne, bo utrudnia szybką ucieczkę i miejscami ogląd sytuacji (starcia z bossami wielkości domu). kjerwa Lem zagraj kiedyś w tego BB.  :rolleyes:

Opublikowano

Jak ma zagrać skoro nie ma PS4 czy znajomych  :kaz:

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Ale trza mieć zryty beret żeby dojść do wniosku, że autoaim w soulsach jest porównywalny z autoaimem w fpsach dla pesantów. Ewentualnie wystarczy nigdy nie zagrać w te gry :-)

Opublikowano

po ch.uj dochodzić sensu w postach lemonki? to jak szukać dobrych exów na ps4

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Racja, jedno BB wiosny nie czyni.

Dziś ściągałem gry z psone na psTV, fajna loteria była, raz max łącza, raz 100kB/s. Po drodze w trakcie nawigacji po sklepie różne komunikaty o błędach. No nic nie poprawiają patałachy.

Opublikowano

Racja, jedno BB wiosny nie czyni.

Na xg.ównie nawet nie ma jednego exa porównywalnego  z Bloodborne

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.