Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Najlepsze 8/10 w historii 8/10 i indyk z pecetów. Faktycznie świetne gry :rofl2:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Napisałbym kilka słów o świetnych grach pokroju Sunset Overdrive czy Ori, ale jaki jest sens skoro (nie ważne jak dobra) jest to gra na One'a. :reggie:

Napisałbym kilka słów o Driveclub ale jaki sens skoro 72 na metacritic :frog:

Opublikowano

Post praktycznie przepisany od konesera gatunku, ale nielubiany i chłop w spódnicy na pewno wiedzą lepiej :pawel:

auto aim wymaga wymaga praktycznie zero manuala.

lock on w grach FS w niczym nie odbiera im ich trudnośći, a jedynie pozwala uniknąć frustracji ((pipi) przecież nie celuje się halabardą jak kałachem xd) 

6 platyn nie zwalnia od myślenia. chyba zapadłbym się pod ziemię gdybym miał chwalić tegoroczny lineup exów ps4 bez ukończenia jego jedynego dotychczasowego killera. 

Opublikowano

Partacze z CDP, 20 fpsow na najmocniejszej konsoli na swiecie, widac koles zna ja na rzeczy, ja mu ufam.

Opublikowano

No partacze, Konami bez problemu wyciągło 42.

Opublikowano

No poleciał z tym Wiedźminem, co nie znaczy że U Down to jest spie.rdolina do kwadratu i nie trzeba w to zagrać żeby to wiedzieć.

kolejną grą którą dopiero kupię na PS4 będzie Alienation, chyba że U4 wyjdzie wcześniej :kaz:

Opublikowano

Ficek ale ty serio masz cos nie tak w bani zeby pisac na forum ze ci kobieta robi sponsoring jak jakiemus chloptasiowi do towarzystwa? Masz ty godnosc czlowieka? Nie mozesz za wlasne kupic? Zona Ci zabiera jak jest wyplata?

Ale jak go zona sponsoruje ? Jak oboje pracuja to sa wspolne pieniadze,wiec widzisz nie ma to zadnej roznicy,czy to ona mu cos kupi, czy on.

Opublikowano

Masterrejsy - wieczna beka z auto aima oraz umiejętności konsolowców - robią ankietę na najtrudniejszą grę na blachę i jak to się kończy? W top 10 ponad połowę głosów zgarniają dwie konsolowe gry z auto aimem :pawel:

170769e99b55bb7f072cc2d1e0c4991d.png

comment_v3CEZAdoRFzDUiWaythf3URzTbqEznWH

what's your point?

Chodzi o to, że kwaśniak nie wie, że większość głosujących w tej ankiecie gra w gierki używając klawiatury i myszki. DS na klawiaturze i myszce, to może być faktycznie BARDZO trudna gra. Ci co grali w to na padzie głosowali na inne tytuły.

Opublikowano

#TeamCSGO > #Team42fps

Opublikowano

propo unti dawn to jeżeli jakaś gierka w przedpremierowym playteście dostaje 7/10 w PSXE to znaczy że jest naprawdę źle xd

until dawn w październiku do łyknięcia za mniej niż 100zł będzie.

Opublikowano

Ja biore sama plyte z tloczni,bo taniej, wygodniej i w atrakcyjnej cenie

Opublikowano

Podobno wyciekło info o Quantic Dream Collection.

Niebiescy bracia... przed nami kolejny pyszny kąsek :kaz:

Opublikowano

no cóż, sony już musi planować czym wypełnić te ogromne luki w kalendarzu roku 2016 :cool:

Podobno wyciekło info o Quantic Dream Collection.

Niebiescy bracia... przed nami kolejny pyszny kąsek :kaz:

Przecież taka informacja pojawiła się już chyba na E3, nie zmienia to faktu, że w Paryżu pokażą swoje nowe IP.

Opublikowano

no cóż, sony już musi planować czym wypełnić te ogromne luki w kalendarzu roku 2016 :cool:

yeti no powiedz chlopaczyno w co zagrasz oprocz natanana drejka w 2016 ? Nie licz na te chinskie scierwa ze sie pojawia a nawet jesli, to chuy mnie te pseudo gierki obchodza,target tych gier jest skierowany dla japoncow

Opublikowano
Przecież taka informacja pojawiła się już chyba na E3, nie zmienia to faktu, że w Paryżu pokażą swoje nowe IP.

Nie. Na E3 pokazali Beyond w HD.

Opublikowano

I tak to nie oni będa robić tą wersje hd. Fahrenhaita tez robilo inne studio. Na PGW napewno pokaża nowe ip.

Opublikowano

Ktos chetny kupic MGS V na wspole z tych kont na allegro ?

Opublikowano

Ale mega gierki szykują sie na plejstejszon :yao: xbox juz pogrzebany

Opublikowano

No ku.rwa podejrzewam, że całe studio Quantic Dream nie pracuje nad remasterami xD Oni tworzą nowe IP od 2013 roku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.