Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Nobody, Wy klapy ciśniecie PCtom, a sami spuszczacie się, że na PS4 wychodzą indyki, które odpala mój kalkulator i które na PC kosztują grosze. Te gry to w większości jakieś wrzody domorosłych developerów, którzy to kiedyś, w zalewie świetnych tytułów AAA nie mieli by prawa zaistnieć. Teraz na PS4 mają swój dom, więc jarano (a PC guwno!).

Bloodborne jest spoko, ale wytykanie komuś jarania się kontynuacjami, a spuszczanie się nad 8 częścią (nie licząc spin offów!) MGS, gdzie jakiś ruski strzela piorunami z ręki, baloniki zabierają ciała do nieba, a nasza kamratka ma o nas sny erotyczne śpiąc przy ognisku. No, ale poważna fabuła lepsza niż książki i sztuka, której zazdrościć może sam Szekspir :yao:

No i lepiej działające multiplatformy. JEŚLI framerate jest stabilny, JEŚLI działa PSN, JEŚLI konsola się nie przegrzała.

To ja już wolne moje 900p.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Każdy kto gra na wielu platformach wie, że posiadanie obecnie wyłącznie PS4 to jest największy przegryw... od czasu premiery PS3  :Coolface:  Dlatego tym bardziej zabawne jest jak już tylko największe niebieskie betony starają się coś ugrać. 

Każdy kto gra na wielu platformach nie ma czasu na średniaki więc wie że posiadanie wyłącznie  xone to największy przegryw. Najwyżej oceniany ex to Ori - gra z niskim budżetem z zawrotną średnią 88. Posiadanie samego x360 od 2011 to też porażka. Ostatnim exem microsoftu ze średnią powyżej 90 jest forza motorsport 4 z 2011 roku!!!!!!!!!!!!! Czyli już 4 lata czekania na ponadczasowy tytuł którego wszyscy gracze zazdrościliby.

Spójrz prawdzie w oczy, Microsoft potrafi wykonywać tylko rzemieślniczą robotę, nic nadzwyczajnego,jedynie gry bardzo dobre i w żaden sposób rewolucyjne. Dlatego co roku halo, forza, girsy. Ile można grać w to samo??

Opublikowano

Nobody, Wy klapy ciśniecie PCtom, a sami spuszczacie się, że na PS4 wychodzą indyki, które odpala mój kalkulator i które na PC kosztują grosze. Te gry to w większości jakieś wrzody domorosłych developerów, którzy to kiedyś, w zalewie świetnych tytułów AAA nie mieli by prawa zaistnieć. Teraz na PS4 mają swój dom, więc jarano (a PC guwno!).

boże typie przecież ja tylko udaje że gram w te gówna bez grafiki by było bardziej tru i atencyjnie xDDDDDDD

tak serio to mnie też kręci np. tylko Mother Rossia Bleeds, Soma i Rime.

Bloodborne jest spoko, ale wytykanie komuś jarania się kontynuacjami, a spuszczanie się nad 8 częścią (nie licząc spin offów!) MGS, gdzie jakiś ruski strzela piorunami z ręki, baloniki zabierają ciała do nieba, a nasza kamratka ma o nas sny erotyczne śpiąc przy ognisku. No, ale poważna fabuła lepsza niż książki i sztuka, której zazdrościć może sam Szekspir  :yao:

DOKŁADNIE GURWA TAK

No i lepiej działające multiplatformy. JEŚLI framerate jest stabilny, JEŚLI działa PSN, JEŚLI konsola się nie przegrzała.

To ja już wolne moje 900p.

wul se. poza gównami w rodzaju piłki, gier ubi i partaczami kodu od wieśka, każda jedna z lepszym fps w tym roku  8)  :czesc:

Opublikowano

Plejstejszyn skończyło sie na ps2

Opublikowano

yeti no powiedz chlopaczyno w co zagrasz oprocz natanana drejka w 2016 ? Nie licz na te chinskie scierwa ze sie pojawia a nawet jesli, to chuy mnie te pseudo gierki obchodza,target tych gier jest skierowany dla japoncow

To co, zakładasz się o lineup ps4 i xone w 2016. Oczywiście stwką zakładu będzie pozostanie na forum 

założcie się proszę, ale obojętnie od wyniku zakładu obaj wypier.dalacie ok?

Opublikowano

Które i tak ssało jak posiadało sie combo gamecube + xbox

Opublikowano

XD

Ale zeby to zrozumieć trzeba byc świadomym graczem, a nie lemingiem

Opublikowano

Dobrze, że napisałeś "konsolowej" bo inaczej byś po paluszkach dostał :newell:

Przecież i tak przeciętny posiadacz PS4 zagra w to w znacznie lepszej jakości niż przeciętny blacharz :pawel:

Opublikowano

Tak tak rozumiem.

Halo,NG i do tego gierki na kompa, a na gacku RE,Eternal Darkness i SW. Istny pogrom tej całej masy różnorakich gier wydanych tylko na PS2.

Opublikowano

Każdy kto gra na wielu platformach nie ma czasu na średniaki więc wie że posiadanie wyłącznie  xone to największy przegryw. Najwyżej oceniany ex to Ori - gra z niskim budżetem z zawrotną średnią 88. Posiadanie samego x360 od 2011 to też porażka. Ostatnim exem microsoftu ze średnią powyżej 90 jest forza motorsport 4 z 2011 roku!!!!!!!!!!!!! Czyli już 4 lata czekania na ponadczasowy tytuł którego wszyscy gracze zazdrościliby.

Nie dość, że nie potrafią zbudować konsoli, która w 2015 powinna wyświetlać gry w full hd, to ostatnia ich gra powyżej średniej 90 wyszła w 2011 roku xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD. Pięknie zaorane.

Hhaha, przez całą generacje gejlo, forza, girsy, gejlo wars, forza traktory, girsy od polaków, forza kombajny, gejlo 4.5,  jaka beka z tych botów i ich z(pipi)anego gustu. Patrzcie na takiego Mazzeo, gejlo, kał of diuty i znów gejlo xDDD.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

XD

świadomy gracz nie zasłania się kupnem ps2/3/4 ogrywając jakieś szroty i graficzne wydmuszki zamiast jego najlepszych gier.

o często zyebanym guście (nie gram w jrpg, czy jap. survival horrory) nie wspomnę.

Konami skończyło się na Silent Hill.

343I skończyło się na Halo 3

Opublikowano

Tak tak rozumiem.

Halo,NG i do tego gierki na kompa, a na gacku RE,Eternal Darkness i SW. Istny pogrom tej całej masy różnorakich gier wydanych tylko na PS2.

Zdajesz sobie sprawę ze istnieje cos takiego jak gust, a spłycając exy na xboxa do halo,NG a kostki do re,ed i sw świadczy tylko o twojej ignorancji

Chociaz mam nadzieje ze to tylko tak na potrzeby CW

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Opublikowano

Wiadomo, że Xbox + Nintendo to najlepsze połączenie dla gracza. Wszystko co najlepsze w każdym z gatunków, japońszczyzna i gry zachodnie, świetny online i nietuzinkowe pomysły.

Prawilnie przypominam:

- PSX 102mln vs N64 32mln (3:1 ca.)

- PS2 155mln vs NGC 22mln vs Xbox 24mln (7.5:1:1)

- PS3 80mln (prawie dwukrotny spadek!) vs Wii (100mln pięciokrotny wzrost) vs X360 80mln (trzykrotny wzrost) (1:1,25:1)

- PSP 78 mln vs DS 153mln (1:2 ca. )

Trzeba coś dodawać o tej śmiesznej firemce Sony? :reggie: Spójrzmy prawdzie w oczy. Najpierw przodowało Nintendo, potem Sony, czas na Microsoft. Najlepiej wyszła ta pierwsza. Ostoja konsolowego gamingu, bo Sony (i klapy) zesrały się pod siebie jak zobaczyły przyszłość w wykonaniu Microsoftu.

#fakty nie kłamią

Czuję dumę, tylko Xbox <3

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

U M$ jednak to rzadnki przypadek,ze oglosza cos 3 lata wczesniej,przynajmniej przez ostatnie kilka lat tak bylo zobczymy jak teraz to bedzie. U sony to standard zapowiadac cos 3 lata lub wczesniej przed premiera.

Killzone Shadow Fall - 9 miesięcy

Knack - 9 miesięcy

Infamous Second Son - 13 miesięcy

LittleBigPlanet 3 - 5 miesięcy

DriveClub - 20 miesięcy

The Order 1886 - 20 miesięcy

Bloodborne - 9 miesięcy

>3 lata lub wcześniej

>standard

:pawel:

Kłamstwo, matrix, mocarz, bajki, te słowa definiują każdego bota. No i standardy z 2005 roku w 2015. xD

Opublikowano

Przyszłość w wykonaniu microsoftu? No to jedziemy - dynamiczne oświetlenie AD 2015:

61b2e2a50a8809d6c4553a3e3171251c.gif

Jak wam kuwa nie wstyd? :pawel:

Opublikowano

Chociaz mam nadzieje ze to tylko tak na potrzeby CW

Nudzi mi się i tak sobie wrzucam posty.

Ale i tak jeśli chodzi o ilość i różnorodność ex'ów to PS2>Xbox>GC.

Opublikowano

Wiadomo, że Xbox + Nintendo to najlepsze połączenie dla gracza. Wszystko co najlepsze w każdym z gatunków, japońszczyzna i gry zachodnie, świetny online i nietuzinkowe pomysły.

Prawilnie przypominam:

- PSX 102mln vs N64 32mln (3:1 ca.)

- PS2 155mln vs NGC 22mln vs Xbox 24mln (7.5:1:1)

- PS3 80mln (prawie dwukrotny spadek!) vs Wii (100mln pięciokrotny wzrost) vs X360 80mln (trzykrotny wzrost) (1:1,25:1)

- PSP 31 mln vs DS 153mln (1:5 :reggie: )

Trzeba coś dodawać o tej śmiesznej firemce Sony? :reggie: Spójrzmy prawdzie w oczy. Najpierw przodowało Nintendo, potem Sony, czas na Microsoft. Najlepiej wyszła ta pierwsza. Ostoja konsolowego gamingu, bo Sony (i klapy) zesrały się pod siebie jak zobaczyły przyszłość w wykonaniu Microsoftu.

#fakty nie kłamią

Czuję dumę, tylko Xbox <3

PSP - 80 milionów

PS4 - 120 milionów Xbox One 30 milionów WiiU 15 milionów (3 do 1)

Opublikowano

Tylko że mam w co grać więc wbijam w grafikę :yao:

Ciekawe kiedy na PS4 wyjdzie kolejna nowa gra dla której warto by było w ogóle rozważać zakup tej paści. Samo Bloodborn nie ratuje sytuacji.

W przypadku Xone patrzyłem na tą listę kompatybilności z X360 i lipa póki co. Miałem nadzieję,że da się odpalić Lost Odyssey i Ace Combat ale nie ma ich na liście :/

PS4 - 120 milionów Xbox One 30 milionów WiiU 15 milionów (3 do 1)

Ja tam wolę grać w gierki niż fapować do bzdurnych cyferek. No ale co kto woli.

Na obecną chwile PS4 może buty czyścić XOne, nie wspominając o WiiU.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Co do PSP już poprawiam (liczba też wydawała mi się niska). W końcu ostatnia dobra konsola od Sony. Zauważ, że PS3 i PSV to już konsole pod pełnym przewodnictwem Kaza. Widać jak wyszło :reggie: Następne będzie PS4.

BTW Link do 120sprzedanych PS4 proszę.

Z kompatybilnością poczekałbym do listopada, bo na razie większość z gier działa słabo :/

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.