Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Dobra masz screeny bo inaczej widze,nie uwiezysz ze twoje kochane sony to banda idiotow. Wlazlem do store i okazuje sie,ze niby nie kupilem full upgradu co za z(pipi)ana firma. Obiecane screen razem z dowodem zakupu.

Wkleiłem ci to żebyś w razie wątpliwości wiedział, że powinno działać, ale wrzuć jeszcze kilka obrazków, jak lubisz. Przy okazji możesz sprawdzić przywracanie licencji w zarządzaniu kontem na konsoli.

I co mi to da skoro store twierdzi,ze upgradu nie kupilem? :reggie:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Sprawdź, to się dowiesz. Sprawdź również, co twierdzi store przez www.

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Sprawdź, to się dowiesz. Sprawdź również, co twierdzi store przez www.

Licencje odnowione (pipi) dalo,sklep www tez wierdzi ze nie kupilem. Za(pipi)ista robota sony,firma ktora tyle wykosila na ps4 a dalej zatrudnia 6 latkow jako informatykow,ale szczerze mowiac to chyba obrazam 6 latkow bo nawet 6 latek lepiej by to wszystko zaprogramowal :facepalmz:

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

sony rżnie sztywniutko ale dalej bede miec ps4 c'nie bo sie dobrze sprzedaje i na ps2 byly dobre gierki

Opublikowano

Przecież nikt nie liczył na coś pokroju Heavy Rain. Gierka może być ciekawa i warta uwagi - ale nie za te pieniążki.

Dokładnie nie wszystko musi byc Wiedzminem, tu jest naprawde malo gry w grze przynajmniej do 4 chapteru  poza wybieraniem jednej z dwoch opcji dialogowych co chwila ,to QTE najwieksze bylo na poczatku 1szego chapteru:) raptem 4 moze 5 nacisniec pod rzad ,a tak to pociagnij galke i otworz szuflade lub drzwi, wcisnij jakis guzik itd. 

.

Gość w temacie Until Dawn opisuje wrażenie, ponoć grania jest mniej niż w The Order :teehee: a klapy tą grą walczyły, że taki super ex będzie xD

Opublikowano

nie no hehe z klapow i beka z sony ale jak na eurogamerze czlowiek widzi artykul "drejk colletion is more than just a remaster" to juz sie robi zwyczajnie smutno

Opublikowano

Polecam post lemonki w temacie ww raka.  :kaz:

Opublikowano

Czyli dzień jak codzień u klapów.

Opublikowano

pojawiły się też recki remastera gearsów

3yHCVHI.jpg

jest dobrze

Opublikowano

szkoda że to tylko remaster a nie coś więcej jak w kolekcji drejka  :frog:

Opublikowano

Te oceny prawie-mesjasza (od tego jest w tym roku BB)  :fsg:

i w żadnego nie zagrasz :fsg:

Opublikowano

Ciekawe czy dużo osób będzie tłuc w multi w gearsy?

Opublikowano

Ciekawe czy dużo osób będzie tłuc w multi w gearsy?

Bankowo o ile nie spieprzą multi jak w dwójce 

Opublikowano

A to nie są żywcem przeniesione multi z poszczególnych części? Czy jest jedno wspólne dla wszystkich?

Opublikowano

w BC multi bedzie to samo co na x360 - nawet dasha emulują z x360

a Ultimate ma remaster multika z czesci 1 w 1080/60

Opublikowano

Czyli co, kolejny świetny ex na One i dalej beka z Sony? Zabawne jest to że 4thegamers powinno być hasłem One'a.

O, nagle remaster jest "świetnym exem".

Opublikowano

Jeśli już chcesz łapać za słówka to Dodatkiem do świetnych exów i tak bogatej już biblioteki One'a.

W dodatku liść kutasiarzom z Sony, którzy powinni patrzeć jak się robi remastery.

Czuję ruch na serwerach i w dziale Xbox :fsg:

Opublikowano

nie, świetny ex ma premierę 18 września

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Czyli co, kolejny świetny ex na One i dalej beka z Sony? Zabawne jest to że 4thegamers powinno być hasłem One'a.

ab448bf8cfc712d6cb7c06461c0f47ee.png

W dodatku liść kutasiarzom z Sony, którzy powinni patrzeć jak się robi remastery.

22e93c359aa41a9947d6a6b1b7092132.png

Jak ranne zwierzę w amoku :pawel:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.