Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Po prawie roku na PC, brawo lemonides wiem że lubisz czekać na okruchy. 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

:pawel:

Mazzeo i 20 botów w naszym kraju już czekają, zeby zabic krasnala za pomocą gluta.

Rośniemy w siłę, jeszcze dwa tygodnie temu było tylko 5 botów w naszym kraju. wystarczy spojrzeć na pchli targ :mage:

Może przy Cyberpunku, czyli gdzieś w 2018 będzie was już z 40, tylko nie wiem czy do tego czasu microsoft nie wycofa tego szrota z rynku. Na chwile obecną to...

7cd22eef89ca31edfcc8330df7654ea5.jpg

:kaz:

Zdjęcie też nie trafione bo liczy się jakość, a nie ilość :kaz::xboss: wiemy jak gra działa na PS4 :yao:

Opublikowano

Weź bluber bocie wstrętny.

Opublikowano

Nobodylikeyou dmc, mgs to nie exy bo mogę ograć je na xboxie a okami jest na wii :cool:

Opublikowano

Yeti chciałem ci przypomnieć, że MGS V to tytuł multiplatformowy więc weź studź te swoje spusty  :xboss:

Tymczasem we wrześniu na jedynej słusznej konsoli : 

v8supercarsford17falconfgwmforza6jpg-6c5

a w niebieskim bajorku 

56965-gran-turismo-hd-collection-old-ful

Edytowane przez chris85

Opublikowano

No mazeo pewnie pierwszy zagra w mgsa xD

Opublikowano

Ciekawe co wygra GOTY w tym roku. Witcher 3? MGS V? Bloodborne? Może Fallout 4?

Nie taki zły był ten rok.

No popatrz! Tyle GOTY a w żadną nie zagrasz xD

Opublikowano

Nobodylikeyou dmc, mgs to nie exy bo mogę ograć je na xboxie a okami jest na wii :cool:

A kto powiedział, że nieograłem tych giereczek na ps2 :cool: :czesc: 

Opublikowano

Kojima związał końcu koniec z końcem w tej historii czy dalej nie wie co się dzieje i rozciąga wodnistą fabułę? W sumie co się dziwić, 8 części głównych i 5 pobocznych. No ale to MS wydaje tasiemce. Klapy i podwójne standardy, gardzę jak nigdy.

Opublikowano

W końcu jakaś gra pojawi się na ich sprzęcie, więc powól im się cieszyć, ok?

Opublikowano

Jaki bul dópy januszy o kolejne goty 2015 roku.

Opublikowano

Goty już wyszło w maju.

Opublikowano

Szrot jak każda gierka video dla dzieci, w piaskownicy też się jeszcze bawicie?  :kaz:

Opublikowano

Batman, to też gra ze śrdnią 90 na MC a forumowa brać piszę, że szrot :reggie:

a daj pan spokój, o ile z ocenami wieska, bloodborne zgadzam się i nie czuje, że kapa tak batman? papaj pls

Opublikowano

btw goty multi w mgs v bedzie zaje.bane mikrotransakcjami xD

Opublikowano

Microsoft nie wyciągnie Xa z rynku, bo to oaza dla HC gamerów. Janusze zostaną przy PS4, bo HC gracze, po ograniu JAŁMUŻNY od bogów z From, będą się na PS4 nudzić.

Dominacja jak za czasów X360 :banderas:

Kojima związał końcu koniec z końcem w tej historii czy dalej nie wie co się dzieje i rozciąga wodnistą fabułę? W sumie co się dziwić, 8 części głównych i 5 pobocznych. No ale to MS wydaje tasiemce. Klapy i podwójne standardy, gardzę jak nigdy.

Chłopie, odłóż te Masorze nim stracisz resztki mózgu :niedobrze:

Opublikowano

To nie do mnie takie teksty. Dominacja Ona to fakt z tytułu gier.

MGS? Zwykłe prawo. O ile fani Halo nie spinają się na teksty o krasnalach tak wystarczy żart o MGS i ze zwierzęcym zawzięciem leci deszcz minusów. Zero dystansu. Dodam, że wszystko to wygłodniałe gier klapy.

Fakty czarno na białym :dunno:

Opublikowano

Mgsy są chuyowe.

Latanie starym dziadkem i piruety z pudłem w przerwie do oglądania opery mydlanej... tak bardzo gardzę.

Lepiej starym dziadem kroić bandytów i potwory oraz grać w karty.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Kiedy wychodzi Gran Turismo na Vitę?

Opublikowano

Jak Ci jaja wyrosną. 

Opublikowano

Sprawdziłem jajca, dorodne jak węgierki, a GT dalej nie ma.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.