Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Sprawdziłem jajca, dorodne jak węgierki, a GT dalej nie ma.

Chyba miało być 'sprawdziłam'?

Edytowane przez Hum

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Nie, miało być "sprawdziłem", eksperyment zakończyłem. Nie wyszło z niego nic ciekawego poza tym, że chamy są chamami, a kulturalni ludzie są kulturalni :]

Opublikowano

kariera naukowa stoi przed tobą otworem

Opublikowano

"nie matura lecz chęć szczera czyni z ciebie magistera"

Opublikowano

Złóż cv do aperture science.

Opublikowano

Przypomniał mi się ruski naukowiec co znalazł nerw który łączy oko z du.pą

Opublikowano

Udawać babę na forum o gierkach...

To ile jest coś, co silnie heteroseksualnemu mężczyźnie przyszło by na myśl.

Opublikowano

studiujesz socjologię czy jakiś inny przyszłościowy kierunek?

Opublikowano

Najpierw w portfele zagladaja a teraz beda ci w wyksztalcenie patrzec. Konsolorze, dat podrasa xD.

Edytowane przez Mejm

Opublikowano

Wezyr to brat mazzea, na 100%.

Kojima związał końcu koniec z końcem w tej historii czy dalej nie wie co się dzieje i rozciąga wodnistą fabułę? W sumie co się dziwić, 8 części głównych i 5 pobocznych. No ale to MS wydaje tasiemce. Klapy i podwójne standardy, gardzę jak nigdy.

50a47e79afa96f1ff40012e4.gif?w=400&h=267

Edytowane przez YETI

Opublikowano

oho mejm po socjologi, ok zakonczylem eksperyment

Opublikowano

Uderzyłem trafnie to zabolało.

Chyba wiem skąd ten ból dupy: klapy wychowane na MGS obierają za punkt honoru obronę niegdysiejszego exa. Są jak eks latający za swoją eks. W końcu bieda i nie ma w czym wybierać.

P.S. Mam większe doświadczenie w grach, niż ty będziesz miał do czasu PS7 jednokonsolowcu.

Opublikowano

Wezyr ale zauważ, że taki MGS nie pojawia się co 2,3 lata, Hideo zawsze kazał sobie czekać na kolejnego MGS'a 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Wezyr, kiedy brat wraca z baku? Muszę mu przekazać, żeby już nie karmił cie tymi mocarzami, bo beczułka konkretna. :pawel:

Opublikowano

Yeti jaki swąd anusa, bo ktoś mu chuyową chińską gierkę obraził.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Wiedźmin chuy  :Coolface:

Opublikowano

Bo trzeba było książki czytać.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Czytałem, wiedźmin chuy  :Coolface:  :Coolface:

Opublikowano

Okami i Shenmue też chuy.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

A ta pedalska gierka o zielonym stulejarzu zeldzie? Też chuy.

Opublikowano

dokladnie, zelda to kukuła

Opublikowano

studiujesz socjologię czy jakiś inny przyszłościowy kierunek?

Studia dawno skończyłem, na kierunku programista :-) Ale szkoła życia nie kończy się nigdy. Dzięki niektórym betonom tutaj już wiem co czują elementy sprzęgające korbowód ze stopą oraz Anka Grodzka na codzień. Może dzięki temu kiedyś zamknę w porę ryj zanim kogoś ocenię na podstawie stosowanego interfejsu czego i Wam życzę.

Skończyłem szopkę także dlatego, że na obecnym etapie uznałem jej dalsze prowadzenie za okazywanie braku szacunku normalnym userom.

Opublikowano

Trochę szkoda, lubiłem robić sobie z ciebie super śmieszne dow(nene)y po których użytkownicy tego forum ledwo oddychali. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.