Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

To jest link stulejarz.

dokladnie, zelda to kukuła

imagestoo-much-effort.gif

widzę, że yetiego przerasta korzystanie z prostych narzędzi do edycji grafiki xD

Opublikowano

Sony karmi Was jakimis padechlinami. Nie dosc ze Until Down to jakas uposledzona gierka gdzie jest wiecej cutscenek niz gejmpleju to na dodatek ten wasz mesjasz MGS V w ktorym bedziecie musieli placic za online a kampania to jakas padaka, gnijcie z ta konsola

Opublikowano

O co chodzi z tą czcionką na śmiesznej przeróbce jetiego?

Opublikowano

Widzieliśta recki Until Dawn? Kolejny hit, Sony <3

Szczerze? To zbiera lepsze oceny niz sie spodziewalem.

A Sony geniusze, wiedzieli kiedy zdjac embargo tak zeby nikt nie zwrocil na nie uwagi :kaz: gdybys tego nie napisal to bym zapomnial o tej grze przez  hype train mgsowy.

Opublikowano

O co chodzi z tą czcionką na śmiesznej przeróbce jetiego?

Tak sie dzieje czesto gdy jakis font nie obsługuje polskich znakow. No ale skad Yeti moglby to wiedziec ;>

Edytowane przez El Loco Chocko

Opublikowano

Czyli co, kolejny świetny ex na One i dalej beka z Sony? Zabawne jest to że 4thegamers powinno być hasłem One'a.

ab448bf8cfc712d6cb7c06461c0f47ee.png

W dodatku liść kutasiarzom z Sony, którzy powinni patrzeć jak się robi remastery.

22e93c359aa41a9947d6a6b1b7092132.png

Jak ranne zwierzę w amoku :pawel:

9 lat od premiery oryginału vs rok

nowe assety vs podwyższona rozdziałka jedynie

99zł vs 249zł

wychodzi że 1% więcej na metacriticu to prawie 15zł więcej w cenie. No nie wiem czy się opłaca :notbad:

Ciekawe co wygra GOTY w tym roku. Witcher 3? MGS V? Bloodborne? Może Fallout 4?

Pytanie w które z tych gier zagra Mazzeo?

żal mi tego człowieka, ładnie go pan Jezusek pokarał totalnym bezguściem.

w żadną, pozdrawiam :cool:

Opublikowano

A ten mały to chyba się postrzelił czy coś xd

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Nie jestem pewien czy to on, wszyscy niby pisza ze tak, ale nie ma zadnego zdjecia ktore by potwierdzilo ze ten dzieciak co sie postrzelil to on.

A do samego lebunia nic nie mam, fajnie ze tak od niego emanuje pasja w tak mlodym wieku, w dodatku jesli sam zrobil te atrapy no to pelen szacun, zamiast siedziec na FB i napyerdalac lajki stara sie przynajmniej zrobic cos produktywniejszego w wolnym czasie :dunno:

Napisalbym cos w stylu: "wy w jego wieku nie udawaliscie jakiejs postaci z filmu czy gry?" ale z wami to (pipi)a nigdy nic nie wiadomo, jeszcze by sie okazalo ze na przerwach w szkole zamiast sie wyglupiac to w szachy graliscie :yao: (oczywiscie w garniaku)

Opublikowano

Until Down średnia 8/10 na MC kolejny porządny ex na PS4, akurat będzie do ogrania po MGSie, chociaż w ostatnim zalewie dobrych gier posiadaczom PS4 nawet na forum trudno czas znaleźć. A boty dalej posucha bez gry od roku, a do tego jeszcze MGS rozmazany w rozdzielczości jak z telefonu za zeta w plusie. Nawet mi was żal.

Opublikowano

Until Down średnia 8/10 na MC kolejny porządny ex na PS4, akurat będzie do ogrania po MGSie, chociaż w ostatnim zalewie dobrych gier posiadaczom PS4 nawet na forum trudno czas znaleźć. A boty dalej posucha bez gry od roku, a do tego jeszcze MGS rozmazany w rozdzielczości jak z telefonu za zeta w plusie. Nawet mi was żal.

untildawnchoice.jpg

do "ogrania" mówisz?

Opublikowano

Jako że kupiłem w sobotę Playstation TV w lombardzie za stówkę to stestowałem urządzonko w trybie bezpośrednim (podobno najszybszym) i mówię jak jest:

Remote play - 2/10:

- tylko w ostateczności, obraz jest niezłej jakości ale lag minimum 100ms, a wydawało mi się momentami, że bliżej 200ms, jak do tego dodać niecałe 30ms z mojego TV to robi się słabo w bardzo szybkich grach,

- FPSy - zapomnijta, chyba, że lubicie dolne rejony tabel wyników na koniec meczów, nawet autoaim nie uchroni przed zostaniem mięsem armatnim,

- w Bloodborne od biedy da się grać (gdyż potwory zawsze zachowują się identycznie w kolejnych rajdach przez plansze więc można mechanicznie wykonać te same ruchy co 500 razy wcześniej)

Gry z Vity:

- nie chciało mi się żadnej oprócz Resogun odpalić - działał spoko, pixeloza spokojnie do zaakceptowania i jak się nie ma PS4 to można w to pograć

Gry z PSX - 10/10:

- Playstation TV jest najlepszym możliwym sprzętem do grania w nie na nowoczesnych telewizorach. Konsola jest bezgłośna. Jedyny problem to fakt, że nie mogę odpalić swoich gier z płytek, a tylko kupione w PSS. Testowałem Raymana, Grandię, Front Mission 3 i Ridge Racer 4. Podobało mi się na max. Teraz poczekam, aż ktoś połamie to urządzenie i będzie można swoje płytki PSX zrzucone do ISO odpalać. Chrono Cross podskakuje z niecierpliwością na półce  :obama:

Za 100zł - bardzo warto było to kupić.

dlaczego w temacie CW? Bo sory chamsko i bezczelnie reklamuje ten sprzęt jako super sprawę do Remote Play. To olbrzymie kłamstwo kalibru Drivecluba dostępnego na premierę PS4 w listopadzie 2013 roku.

Sony pracowało tyle lat na szacunek i teraz zaślepione kasą rzyga na swoich fanów. Fuj.

Opublikowano

dobrze ze chociaz tym razem do wlasciwego sklepu weszla...

Opublikowano

racja, lombard > sony center :]

Opublikowano

Jako że kupiłem w sobotę Playstation TV w lombardzie za stówkę to stestowałem urządzonko w trybie bezpośrednim (podobno najszybszym) i mówię jak jest:

Remote play - 2/10:

- tylko w ostateczności, obraz jest niezłej jakości ale lag minimum 100ms, a wydawało mi się momentami, że bliżej 200ms, jak do tego dodać niecałe 30ms z mojego TV to robi się słabo w bardzo szybkich grach,

Tak z ciekawości, jechałeś po kablu czy przez wifi ? Dotyczy to obu konsol, PS4 i PSTV.

Opublikowano

wieslalwa zmien dostawce internetu lub router, ewnetulanie otworz jakies porty bo to ze kiepsko chodzi remote play na bank nie jest wina sony 

:yao:

Opublikowano

WIFI, ale przy bezpośrednim połączeniu pomijany jest router i transmisja idzie bezpośrednio między sprzętami.

Na kabel nie mam opcji za bardzo.

Przy tym samym telewizorze, do którego podłączyłem PSTV leży mi 5 letni laptop, na którego transmisje steamowe z blaszaka w drugim pokoju chodzą z lagiem 20-30ms po wifi.

wieslalwa zmien dostawce internetu lub router, ewnetulanie otworz jakies porty bo to ze kiepsko chodzi remote play na bank nie jest wina sony 

:yao:

dobreeeeee  :kaz:

Edytowane przez Wieslawa

Opublikowano

Remote play - 2/10:

Tak z ciekawości, jechałeś po kablu czy przez wifi ? Dotyczy to obu konsol, PS4 i PSTV.

Z jej postów wynika, że jedzie po kablu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.