Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Wy nawet na szaroburego Killzgona nie możecie liczyć. Szadąfą najgorszą częścią w historii, a następna część...no właśnie...zapowiedzą ją przed końcem 2017 roku czy nie? Wot wapros! :reggie:

Ciekawe kiedy ogarniesz, że większość klapów ma wy.ebane na te wszystkie pif-pafy :pawel: Killzone nie był zły, ale na szczęście jest martwy i developer w końcu mógł się zabrać za coś bardziej ambitnego.

343 niestety takiej szansy nie dostanie i do porzygu będą klepać blasterki dla gimbów.

Klapy strzelawki mogą olewać, ale takie korpo jak Sory -  uwierz mi - nie. Killzgon powstał z zadaniem konkurowania z Halo, z bądźmy sobie szczerzy...marnym skutkiem, o czym choćby świadczy Twoja wypowiedź.

A co do tzw gimbusów w Halo 5...Jeśli ktokolwiek z nich miał okazję posmakować bety to pełniaka na pewno nie kupi, albowiem już się przekonał,że aby uglebić oponenta potrzeba czegoś takiego co powszechnie nazywamy...skillem :reggie:  

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

risen na ps4 - średnia 46 na metacritic a tyle amsterdrama walczyl, że super gierka będzie xD

Opublikowano

klapy dostana konfe a xboty fm6

kazdy bedzie zadowolony

Opublikowano

Pograłem wczoraj w odpicowanego GOW'a no całkiem przyjemnie im się to udało, gif na którym się pałuje Yeti i spółka można sobie w dupę wsadzić po oświetlenie jest dużo lepsze niż w 2007 i do tego dynamiczne, no ale z każdej gry można wyłapać gorszy moment. Ogólnie proponuje więcej grać a mnie (pipi)ić od rzeczy, bo nie których to już się tu czytać nie da ja wiem, że jesteśmy w CW ale wszystko ma swoje granice.

Opublikowano

No coż...teoretyków-gawędziarzy bez konsoli, o której się wypowiadają to wiadomo w czyim obozie jest najwięcej :yao:

Opublikowano

W oryginale Gears of War podobno w ogole oswietlenia nie bylo ale jakos nikt tego nie wylapal i kazdy gral. Dobrze wiedziec ze w 2015 patrzymy na gry przez pryzmat dynamicznego okuluszyn i chromatycznej abominacji.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Swietne porownanie Hav3n - zwlaszcza, ze Gearsy w swoim czasie to byl top graficzny gier...

Edytowane przez easye

Opublikowano

aborcji chromatycznej :cool: :czesc:

Opublikowano

Forza 6 ani bez Porsche, ani bez RUFa? :yao:

Opublikowano

Idź lepiej czekać na GT7, wraz ze swoimi pedo-koleżkami z irca.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

aborcji chromatycznej :cool: :czesc:

W przypadku gier od sony to bardziej pasuje pojęcie aborcja gameplayu

Opublikowano

Forza 6 ani bez Porsche, ani bez RUFa? :yao:

Bedo w 2016 a w GT kiedy? :yao:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Oho, znowu wchodzimy na tor scigalka X bez marki Y... Zaraz bedzie beka z czekania na GT, bylaby beka jakby prolog zapowiedzieli, potem beka z braku dynamicznej pogody w forzie, oczywiscie szybko skontrowane standardami w GT, jej.

To ja juz wole rozwody o abhorencji chromatycznej i occlution :lapka:

Opublikowano

Mgs guwno

Opublikowano

Wszystko guwno oprócz moczu

Opublikowano

Mgs guwno

W MGSie nawet guwno ma zastosowanie

Opublikowano

o kurde koń sra i jeep lata na balonie musze to miec

Opublikowano

''skradanka''

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Sraka a nie skradanka.

Opublikowano

''skradanka''

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

:lapka:

No ale rozumiem, tyle mozliwosci gra otwiera przed graczem ze przecietny fan szczelanek juz nie ogarnia :cool:

Opublikowano

jak kiedyś ISIS nas najedzie i zobaczycie jak fanek ciśnie kloca na marszałkowskiej a mroku mota nadmuchane kondony do zderzaka daewoo tico to będziecie wiedzieć kto to zaczął

Opublikowano

W MGSie nawet guwno ma zastosowanie

Dwie atomówki to było za mało

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.