Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Chyba *sradanka

kwiklem xD

@kermit

Jak ISIS zaatakuje to Fanek bedzie sie zastanawial dlaczego nie wyskoczyl mu jeszcze krzyzyk lub kolko aby wybrac jakas opcje.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Szkoda ze mgs wymusza skradanie bo jak chcialem przetestowac czy da sie przejsc GZ rozwalajac wszystkich i robiac rozrobe to byly niekonczace sie respy wrogow. :dunno:

A jak zrobilem wszystko po cichu to wrogow nie bylo tak duzo jak tyle co ubilem gdy przylatywali gdy robilem na rambo.

Takze nie polecam tej gry. :/

Opublikowano

fan strzelanek

co

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Serce rośnie na widok tak pokaźnej liczby forumowiczów świadomych faktu, że nadchodzący MGS będzie kupsztalem i jedynie klapek bez gier spojrzy w kierunku tego klocucha widząc w nim mesjasza i jedyny ratunek dla maszynki Sory w tym roku.

Nie ma co się dziwić, oni nie od dziś na gó.wno wołają 'papu'.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Kiedy ms pokaze :cebula: na wrzesien?

Opublikowano

Za kilka dni. A co, nie masz w co grać?

Edytowane przez Hum

Opublikowano

MGS nikogo  :reggie:

Opublikowano

Za kilka dni. A co, nie masz w co grać?

No mam, mam.

Pytam czysto informacyjnie. :lapka:

Musze golda w sumie kupic na rok.

Opublikowano

Boże jakie raki, i większość to xboty czyli nic nowego.

Opublikowano

Japa Klapie.

Opublikowano

takie pociski na MGSa, ale kiedy to ja od miesięcy mówie, że MGS to gów.no to nikt nie wierzył :gayos:

Opublikowano

bansai ten filmik ze srajacym koniem byl lepszy przynajmniej mial jakis sens

Opublikowano

Bedzie grane w PP jak uporam sie z gejlo i podrobka soulsow, ale trailer to jakies (pipi).

Opublikowano

Akcja z robotem bardzo fajna tylko waham sie czy lepiej zalatwic go nadmuchanym kondonem czy moze pogadac z Zordonem niech przysle megazorda.

Ehh te moralne wybory, jednak japonczycy umia grac na emocjach.

Opublikowano

jesli miałby kupic mgs v to tylko po to żeby zrobić na złość fagotom którzy sie jarają ta seria i dostają konwulsji na myśl ze ktos moze grac w fantom pejn bez znania innych odslon xD

Opublikowano

Pokolenie "xbox mojo pierwszo konsolo" takie pocieszne w tym temacie. xD

Opublikowano

Najlepsze pokolenie Utopii.

Pozdrowienia dla kumatych.

Opublikowano

Ten smutek, ze M$ nic nie zaoferowal w latach 80 i 90 kiedy powstaly najlepsze sprzety i marki, taki pyszny.

#takbardzowykluczeni

:dynia:

Opublikowano

weź synek nie osłabiaj mnie nawet, teraz można nie lubić SONY ale kiedyś za PSXa kochałem ich.

Opublikowano

:fsg: :fsg: :fsg:

Śmiesznie temu mechowi coś sterczy między nogami  :yao:

Opublikowano

tak na serio to beka straszna z typów, którzy we wrzesniu bedą grali w remaster pudzianów zamiast mesjasza, beka z was 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.