Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Też uważam że mad max może ostro namieszać bluber  :pawel:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

A jak ktos bedzie gral w obie gry?

@pawcio

:rotfl:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

boty tylko w pudziany bedą grali :rose:

Opublikowano

Tak jak nieraz widzę jakieś trailery z MGS to sobie myślę, że to jedna z tych gier, które jakby powstała dopiero dzisiaj, to ci sami co się nią jarają bo grali w kolejne części od lat 90, to dzisiaj by twórców śmiechem zabili.

Opublikowano

Moc chmur na prawilnej konsoli:

I na debilnej:

In its presentation from SIGGRAPH 2015, Remedy went into detail regarding individual technical aspects of its forthcoming Xbox One exclusive, Quantum Break. The developer shows individual computations for Screen Space Ambient Occlusion (SSAO) and lighting, both of which are rendered at 720p.

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Powiedzial DonSterydo koles grajacy w pif paf do krasnali, pif paf do pomaranczowych glutow w art designie dla dzieci z zespolem downa oraz bijatyke bez systemu 

Opublikowano

Tak jak nieraz widzę jakieś trailery z MGS to sobie myślę, że to jedna z tych gier, które jakby powstała dopiero dzisiaj, to ci sami co się nią jarają bo grali w kolejne części od lat 90, to dzisiaj by twórców śmiechem zabili.

To trochę jak z Halo.

Opublikowano

tak na serio to beka straszna z typów, którzy we wrzesniu bedą grali w remaster pudzianów zamiast mesjasza, beka z was 

Chińszczyzna w odwrocie...

:cool:  :czesc:

Opublikowano

bul dupy i smutek wylewajacy sie z oczu ludzi, ktorzy widza jak mesjasz zbiera same 9 i 10 i miazdzy te obesrane zachodnie produkcje fabułą, silnikiem, gameplayem, rozmachem, detalami i generalnie wszystkim jest UROCZY

niestety ale na konsolach obecnej generacji sa tylko 3 rewelacyjny pozycje, dwie od japoncow i jedna od polaków :czesc:

a to tylko poczatek orania jakie zafunduje japonia w tej generacji :czesc: 

bedzie japonska dominacja jak za czasów psx

Opublikowano

Śmiesznie temu mechowi coś sterczy między nogami  :yao:

1375224742_4007g6675.gif

:daddy:

Opublikowano

Mokry Willy przewidywalny jak upał na Saharze. Oczywiście nic złego o samym MGS nie napisałem, a stwierdziłem fakt, że dzisiaj taka gra by się nie przyjęła. No ale musiał coś o grach na x'a napisać jakby to miało jakikolwiek związek. A z tym KI to jakiś straszny kompleks masz, wszędzie musisz wtryniać jak izi z DC :)

Opublikowano

czemu miala by sie nie przyjac niby? co tam niby takiego dziwnego, czego nie bylo mgs1?

Opublikowano

Po ogloszeniu oferty gwg czuje rewolucje na profilu plejstejszyn.

Opublikowano

No chyba się tam zagotują xD

Opublikowano

Przecież Tomb Raider i Crysis 3 były w Plusie jakoś w tamtym roku :pawel:

Opublikowano

Posiadacze plusa na Facebooku:

Opublikowano

Mam ochote wyslac sms o tresci "pomagam" gdy czytam twoje posty.
Opublikowano

Chciałem tylko potwierdzić, że z exclusive na PS4 tylko Killzone ShadowFall działa w multi w 60fps.

Prawdali to czy o czymś zapominam?

Opublikowano

Multi w Killzłomie ani nie działa w 60 klatkach, ani nie jest w 1080p. 60 klatek wyciąga na pustych repsach chyba tylko xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Mam ochote wyslac sms o tresci "pomagam" gdy czytam twoje posty.

Ja chetnie tez wysle. Calkiem dobra oferta na xbone w GWG na ps+ znowu indyki(chociaz podobno Grow Home calkiem spoko jest) i cos co mnie najbardziej boli to brak EA Access na ps4 :/ No i te tlumaczenie sony dlaczego EA Access niema na ps4:

EA Access Doesn't 'Represent Good Value To The PlayStation Gamer'

Nosz (pipi)a. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.