Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Ta, dwóch kart. W ogóle kompa za 15 000 zł.

Potato masher radzi sobie z 4K i 60fps, na najniższych ustawieniach. Oczywiście lepsze karty pozwalają podnieść ustawienia graficzne do poziomu tych z "next-genów" i wyżej.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Jak tam ogrywanie Twitcha i Youtube na X1 idzie?

Dobrze chodzi bardzo plynnie w przeciwienstwie do PS4 gdzie obraz leci w 480p i brak stabilnosci

Opublikowano
GTA V w 4K i 60fps :banderas:

na 21" z 4metrów

Opublikowano

Slowpoke.gif

Wrzuć sobie to na avatar. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ej chłopaki a GTA IV to słabo chodziło na PC-tach na premierę co

i trzeba było kompa za 20 000 zł

hehe beka pc mustard race

Opublikowano

ja pier.dole fanek xd jedyne twoje wkłady w tematy growe to wklejanie porównań z digital foundry (pal licho jak wrzucasz do cw, ale spamowanie tematów z grami jest ch.ujowe) i szukanie jakichś ch.ujowych gameplay'ów oraz pytanie czy platynka łatwa 

zgiń w piekle raku

Opublikowano

ja pier.dole fanek xd jedyne twoje wkłady w tematy growe to wklejanie porównań z digital foundry (pal licho jak wrzucasz do cw, ale spamowanie tematów z grami jest ch.ujowe) i szukanie jakichś ch.ujowych gameplay'ów oraz pytanie czy platynka łatwa 

zgiń w piekle raku

dla mnie CW sie skończyło na poprzedniej edycji

I'm out

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

I'm out

Zanotowane. Jeśli wrócisz będziesz miał słabą psychikę. :pawel:

Opublikowano

A poprzednie cw to nie było twoje pierwsze fanek?  :pawel:

Opublikowano

I'm out

Jak Ficek. 

Opublikowano

Kolejny klap wywiesił białą flagę :banderas: 

Opublikowano

klapy po prostu zrozumieli to co xbox master race w zeszłej generacji, że to nie exy się liczą tylko multiplatformy i juz nie mają o co walczyć

Opublikowano

Ja powoli dostrzegam tutaj pewien syndrom wypalenia. Co większe klapy uciekają grać i cieszyć się za(pipi)istością niczym nieskrępowanego gamingu, a pośród jednostek w CW pozostały blachy i boty pragnące za wszelką cenę udowodnić, że nie są w tak wielkim szambie jak się wydaje :(

Cóż. CW skończyło się na poprzedniej edycji, po E3 nie ma co zbierać.

Opublikowano

I'm out

Wróce gdzieś w okolicach świąt złożyć życzenia :shieeet: , tak więc nie martwcie sie, pozdrawiam wszystkich moich fanów :lapka:

i Bansai też

ps. nobody pilnuj porządku

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Ja powoli dostrzegam tutaj pewien syndrom wypalenia. Co większe klapy uciekają grać i cieszyć się za(pipi)istością niczym nieskrępowanego gamingu, a pośród jednostek w CW pozostały blachy i boty pragnące za wszelką cenę udowodnić, że nie są w tak wielkim szambie jak się wydaje :(

Cóż. CW skończyło się na poprzedniej edycji, po E3 nie ma co zbierać.

o ty przebrzydły klapie xd

Opublikowano

Ktos tu chce przejac tytul bezbeka roku,ale mu nie wychodzi. :reggie:

Opublikowano

Ktoś tu odbiera wszystko zbyt poważnie :reggie:

Opublikowano

Nie ma to jak zamienic Xone na PS4 w okresie kiedy Sony nic nie wydaje i jeszcze z najgorsza wersja wiedzmina. Macio dostarcza heh.

Opublikowano

Ktoś tu odbiera wszystko zbyt poważnie :reggie:

No pewnie, uwazaj bo juz do Ciebie jade z pięściami tłumaczyć co i jak :pawel:

Opublikowano

Macio bezbek roku 2016.

Potwierdzone info. 

Opublikowano

Macio znowu przezywa swoje gamingowe Weltschmerzen? :pawel:

Opublikowano

Graficzna kurtyzana, u ktorej pasje i zaangazowanie mozn dostrzec wylaczynie wtedy kiedy rozpisuje sie nad taktowaniem karty graficznej lub rozdzielczoscia tekstur, uksztaltowana growo na poziomie Fanka, szukajaca usilnie w konsolach czegos czego nie sa wstanie zaoferowac, jest ostatnia osoba ktora moze cos pisac o wypaleniu growym

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.