Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Fakt, już prędzej przyjmę hejty na Halo, że laserki, ale hejty na mega kultowego MGSa, który dla całego rynku gier zrobił mega dużo to już jest przegięcie.

:notsure:

mgs:

- zaraził gry filmową narracją i profesjonalnym dubbem którymi jaracie się co najmniej od czasów pierwszego Max Payn'a,

- spopularyzował gatunek skradanek (m.in. Splinter Cell i Hitman)

- po raz pierwszy przebił czwartą ścianę z prawdziwego zdarzenia 

halo - zaraził konsole multiplayerowymi fpsami 

jak tu nie stawiać halo ponad mgs? :kaz:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

tak btw to pomimo hakierskiej zagrywki gości z gejonly to nadal lurkuje ich forum i dzisiaj niezła perełka

dOoBkut.png

a to niby tutaj to głupsze forum :lol:

:pawel:

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

MGS laczy nasza gierkowa rodzine nie ma podzialow na boty i klapki. A odmiency czyli 99BETON w ilosci sztuk 3 moze naszej konsolowej rodzinie co najwyzej obciagnac. 

Opublikowano

Co, chińską gierkę ktoś Ci obraził? 

Obraził ? raczej nieudolnie próbował.

Celem moim było głównie celowe wywołanie bólu dupska i po raz kolejny udowodnienie jak wielkimi spinaczami pośladów jesteście w odniesieniu do chińskich gierek. Brak zdystansowania się do wypisywanych tu pierdół przy okazji też się pokazał u Was. 

Gwoli wyjaśnienia:

Pierwsze MGSy ubóstwiałem zawsze i na pewno nie przestanę. Mało która seria wywołała u mnie tyle ciarów na plecach podczas obcowania z nią, co MGS 1 i 3. Ale to było dwie/trzy generacje wstecz, po ograniu GZ widać, że czas się w tej serii zatrzymał, przy okazji narobiło się pierdyliard kontynuacji i jakichś rozwodnionych dopowiedzeń tej świetnej niegdyś serii. Stąd co niektórzy kładą lachę na piątkę, póki co skupiając się na innych tytułach. Znudziło mnie ogrywanie zawsze "ostatniego" MGSa od Hideo.

Widzę, że niektórzy chcą tu wokół MGS V utworzyć otoczkę mesjasza i zbawcę gierek na plastikowych konsolkach(zwłaszcza ze znaczkiem Sony) na którego cały growy świat czeka, jakbyście drugi raz chcieli na siłę przeżyć te emocje, które towarzyszyły podczas oglądania sceny, gdy Snejk gasił papierosa przechodząc po moście pełnym pędzących samochodów... 

Edytowane przez Hum

Opublikowano

po ograniu GZ widać, że czas się w tej serii zatrzymał, 

:dafuq:  :dafuq:  :dafuq:

Opublikowano

Tak tego wlasnie chcemy chcemy nowego mesjasza, zbawce gierek. Wy chcecie kolejne Halo i Forze. A teraz do budy.

Opublikowano

Tak tego wlasnie chcemy chcemy nowego mesjasza.

To w Wieśka zagrajcie.

Opublikowano

po ograniu GZ widać, że czas się w tej serii zatrzymał, 

:dafuq:  :dafuq:  :dafuq:

:mog:

:facepalmz:

:dunno:

Opublikowano

To w Wieśka zagrajcie.

Dawno ograny.

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Hum jak wy tutaj napierdalaliscie na temat tego co jest bardziej z(pipi)anym kawalkiem sprzetu ja konczylem W3.

Opublikowano

dlaczego w ogóle boty hejtują multiplatformowego mgs? potwierdzili im 720p or something?

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Hum jak wy tutaj napierdalaliscie na temat tego co jest bardziej z(pipi)anym kawalkiem sprzetu ja konczylem W3.

Na zdrowie. 

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Akurat z tym zatrzymaniem czasu, to sie Hum mylisz. GZ w bardzo mocnym stopniu przypomina stare Splinter Celle, gra jest skupiona na rozgrywce a nie słuchaniu półgodzinnych dialogów. The Phantom Pain, to w dużym stopniu będzie rozwinięcie pomyślów najlepszych skradanek na rynku. Byle to AI stało na wysokim poziomie,

Opublikowano

Ok, troche źle ubrałem w słowa wypowiedź z tym zatrzymaniem czasu.  :sorry:

Opublikowano

dlaczego w ogóle boty hejtują multiplatformowego mgs? potwierdzili im 720p or something?

Na tym guwnianym silniku co napedza MGS XOne spokojnie by mial 1080p ale oczywiscie lenistwo ciapatych z Konami

Opublikowano

No to cicho siedz wstretny bocie. :problem:

Mroku daje raka ze o ja pier.dole.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Już dziś pisąłem w przypadku GOW'a, więcej grać mniej gadać, Tobie Hum też to polecam, żaden ból dupy pamiętaj to CW, tu jest zawsze czysty trolling, nie prubój sobie niczego udowadniać.

Wiesiek postawił wysoko poprzeczkę to fakt ja osobiście jestem nim zachwycony, ale nie mam zamiaru z tego powodu w jakiś sposób krzywo patrzeć się na nowego MGS'a, pewnych rzeczy z szacunku do tej serii nie wypada zwyczajnie napisać.

A to jak bardzo dobry jest nowy MGS najbliższe dni pokażą, także lepiej po czekać i sprawdzić samemu, niż zawczasu głosić herezje.

Opublikowano

Wstyd mi za boty hejtujące serie MGS (zrozumiałbym jeszcze gdyby to był jednopostowy wyskok, ale ciągniecie tej szopki i szukanie atencji jest suabe, zwłaszcza w  momencie w którym Xbox niepodzielnie króluje na polu gier,niepotrzebne jest posuwanie się do tak głupich prowokacji )

wet_willy trafnie napisał, że są takie gry/serie które jakiś czas temu ukształtowały tą branże, którą kochamy i niezależnie od tego czy nam się ona podoba czy nie to pewne gry zasługują na szacunek 

Dlatego:

Super Mario 64

Halo 

i MGSa 

proszę szanować 

Opublikowano

To w Wieśka zagrajcie.

Dawno ograny.

I splatynowany. :cool:

We are Diamond Dogs :lapka:

Opublikowano

gra jest skupiona na rozgrywce a nie słuchaniu półgodzinnych dialogów. 

uparłeś się ograć tylko 2 i 4?  :pawel:

Opublikowano

To w Wieśka zagrajcie.

Dawno ograny.

I splatynowany. :cool:

We are Diamond Dogs :lapka:

Watch_Dogs > diamond_pies

:reggie:

Opublikowano

Wstyd mi za boty hejtujące serie MGS (zrozumiałbym jeszcze gdyby to był jednopostowy wyskok, ale ciągniecie tej szopki i szukanie atencji jest suabe, zwłaszcza w  momencie w którym Xbox niepodzielnie króluje na polu gier,niepotrzebne jest posuwanie się do tak głupich prowokacji )

wet_willy trafnie napisał, że są takie gry/serie które jakiś czas temu ukształtowały tą branże, którą kochamy i niezależnie od tego czy nam się ona podoba czy nie to pewne gry zasługują na szacunek 

Dlatego:

Super Mario 64

Halo 

i MGSa 

proszę szanować 

mario ok 

halo niech wypier,dala

mgs oprócz IV ok 

yeti o czym ty (pipi)sz, przecież ci ludzie z mgo od razu w listopadzie wrócą do destiny, coda i battlefronta

Chyba nikt nie wątpi,że moduł online z nowego MGSa przebije popularnością wymienione przez ciebie tytuł.

no chyba nie xD

Opublikowano

co takiego zrobiło dobrego dla branży Halo? pytam o to po raz nie wiem który i nigdy nie dostałem odpowiedzi, mam na myśli co zrobiło dobrego dla innych gier i marek? 

Opublikowano

co takiego zrobiło dobrego dla branży Halo? pytam o to po raz nie wiem który i nigdy nie dostałem odpowiedzi, mam na myśli co zrobiło dobrego dla innych gier i marek?

Czemu jak ktos pisze negatywne opinie o mgs to odrazu w ruch musi pójść rozprawka / obraza jakiegoś exa na xboxa ? Serio tak was to boli, takie macie kompleksy ? podświadomie myślicie ze mgs to ex i przez to pojawiają sie negatywne / zaczepne wypowiedzi na temat gier na xboxa ?

:yao:

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Wprowadziło skillowe Death Matche na konsolowe salony, Wprowadziło e-sport na konsolki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.