Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

:facepalmz:

poważnie 

kurwa

pytam

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

co takiego zrobiło dobrego dla branży Halo? pytam o to po raz nie wiem który i nigdy nie dostałem odpowiedzi, mam na myśli co zrobiło dobrego dla innych gier i marek?

A co zrobilo MGS i ciapaci z Konami ?

Opublikowano

:facepalmz:

poważnie 

kurwa

pytam

Stary, ale willy Ci poważnie odpowiedział. Gdyby nie Halo nie byłoby dzisiejszych FPSów na konsolach, tylko Q3, UT i CSik na blaszce i tyle.

Edytowane przez Radovan

Opublikowano

Bluber podalem przyklady gier ktore postawily fundamenty albo przynajmniej dolozyly spora cegle pod cale medium

Mario 64 zdefiniowalo platformera 3d ( warto zobaczyc jak wygladaly pierwsze eksperymenty z 3d w tym gatunku i jak bardzo oryginalna byla to gra

Btw mario64>crash c'nie?)

MGS to gra w ktorej fabula nie stanowi wylacznie usprawiedliwienia dla dzialan bohatera, czerpiac calymi garsciami ze sztuki filmowej, chcecie czy nie dzis wszystkie gry czerpia z MGSa, trafnie ujal to eurogamer nazywajac dzielo kojimy "pierwsza modernistyczna gra wideo

Half life, a na konsolach Halo uksztaltowaly wspolczesne fpsy, gatunek ktory dzisiaj dominuje na konsolach i pc

Opublikowano

Stary, ale willy Ci poważnie odpowiedział. Gdyby nie Halo nie byłoby dzisiejszych FPSów na konsolach, tylko Q3, UT i CSik na blaszce i tyle.

ale to było do kubsona you know.

dzięki Willy. nareszcie gurwa  :exact:

A co zrobilo MGS i ciapaci z Konami ?

- zaraził gry filmową narracją i profesjonalnym dubbem którymi jaracie się co najmniej od czasów pierwszego Max Payn'a,

- spopularyzował gatunek skradanek (m.in. Splinter Cell i Hitman)

- po raz pierwszy przebił czwartą ścianę z prawdziwego zdarzenia 

Co ty zrobiłeś dla CW oprócz dania raka jednym i drugim?

Opublikowano

e19cb776dfa6d3eabcb5c04a8e07e971.png

Yeti pięknie zaorał, ale chyba go zielone komando dopadło :( Spoczywaj w pokoju przyjacielu!

Opublikowano

e19cb776dfa6d3eabcb5c04a8e07e971.png

Yeti pięknie zaorał, ale chyba go zielone komando dopadło :( Spoczywaj w pokoju przyjacielu!

Ciebie to juz dawno spotkalo randomie

Opublikowano

Przyganiał kocioł garnkowi. 

Opublikowano

Zamiast robic szpagaty na Lema i Mroka to robiliscie na eXacta. Guernica gdzies jest jak cie potrzeba.

Opublikowano

Ktoś mi usunął lajtowy pościk w temacie Diablo, więc tutaj spytam blaszek - jak to jest czekać na aktualizację, kiedy konsolowcy już grają? :pawel:

Opublikowano

Aktualizacje z wszystkim czego nie dostaliscie na kAsolkach przez ostanie 8 miesiecy?

Opublikowano

Jak tam sezony na konsolach?

oslo co to jest PTR

Sezon na prawilnym sprzecie od Microsoftu sie zaczyna. Tyle gierek,tyle slodkosci.

Patrzac na sonke robi mi sie nie dobrze,zbiera na wymioty. Dlatego takie jaranko na MGS bo oprocz tej gry to sezon ogorkowy do nastelnego roku.

Opublikowano

piękny podpis Mroku, szanuję że posypałeś głowę popiołem i poprosiłeś by moderacja ci go zafundowała. :3

Opublikowano

Aktualizacje z wszystkim czego nie dostaliscie na kAsolkach przez ostanie 8 miesiecy?

Co? Przecież od 2.2 aktualizacje wychodzą równocześnie :yao:

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Dzisiejsze odpowiedzi coniektórych na hejt MGSa udowadnia, że większość z Was internet bierze zbyt poważnie.

Taki na lajcie, a minusa Yetiemu dał.

Żałosne.

Opublikowano

Xboty? Nigdy nie szanowałem.

Opublikowano

Przeglądnąłem sobie tweety Kamiyi, bo wiele ludzi, m.in. Figaro, polecali i rzeczywiście, koleś nie tylko robi fenomenalne gry ale też ma niezłe poczucie humoru.

Opublikowano

Cos ostatnio za bardzo na powaznie boty biora ten temat

byscie ograli se jakiegos exa........oh wait

Opublikowano

Miło że MGS zgarnia świetne oceny, kolejny ex kojarzony z plejstejszon będzie do ogrania na nadkonsoli XO  :)

Opublikowano

Przeglądnąłem sobie tweety Kamiyi, bo wiele ludzi, m.in. Figaro, polecali i rzeczywiście, koleś nie tylko robi fenomenalne gry ale też ma niezłe poczucie humoru.

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=409960

80 podstron piękna. Kamiya dużo tweetuje więc niektóre rodzynki łatwo ominąć.

Kamiya z ekipą Quantum Break ;o 

http://www.xboxgamescom2015.com/pages/list_detail/120

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Kojima dolaczy do team-u z Kamiya i rynek gier komputerowcyh zostanie uratowany :banderas:

Opublikowano

Dobra koniec pier.dolenia.

Sprzedaje xo i kupuje jedyny sluszny sprzet do grania.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.