Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Dobra koniec pier.dolenia.

Sprzedaje xo i kupuje jedyny sluszny sprzet do grania.

pol_pl_Stagg-BW-70-N-bongosy-drewniane-2

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

GameCube'a?

Opublikowano

Kamiya z ekipą Quantum Break ;o 

http://www.xboxgamescom2015.com/pages/list_detail/120

no jeden z mądrzejszych chińczyków, pierwszy który skumał że lepiej trzymać z zielonymi

Quantum Break, like Ryse: Son of Rome last year, also won the SIGGRAPH 2015 award for Best Console Graphics at the event. The title also managed to grab the Best Rendering Technology accolade according to some reports. We have reached out to Remedy Entertainment for comment and shall update you as soon as we know more. 

Edytowane przez kermit

Opublikowano

To ze na tym sigghrap nagrody rozdają byli i obecni pracownicy microsyfu, wiadomo nie od dziś.

;)

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Tecmo Koei ma w produkcji kilka exów na PS4.

Ninja Gaiden...

Wypluj to! Natychmiast! :shotgun:

Opublikowano

To ze na tym sigghrap nagrody rozdają byli i obecni pracownicy microsyfu, wiadomo nie od dziś.

;)

;)

Opublikowano

Powracam z refleksjami.

Znalazłem pewien kanał na YT, i przyznam że dobrze prawią. Bez kwasu i jadu tego CW, mogę przyznać im sporo racji.

Niby to truizm, ale wiadomo - Microsoft ostro popsuł sobie generację. Ja też uważam, że te kolorowe gry pełne albo pompatyczności albo prostego humoru, nie trafiają w mój hm "europejski" gust. Nie wiem czemu, może faktycznie różnie kulturowe? Tak jak gry japońskie wydają mi się dziwne (choć pozytywnie), tak te amerykańskie zbytnio przesadzone i niestrawne.

Poza tym na logikę - Xbox ilościowo odstaje, w Polsce praktycznie to folklor. Czemu miałbym świadomie wybierać mniejszą społeczność? To mniejsza populacja online, mniejszy rynek wtórny, mniejsze zainteresowanie samego producenta (co widać od początku!)

A co do PC-ta? Sorry, to nie to samo co kiedyś, gdy PC miał potężną bibliotekę ex'ów i gier wyznaczających standardy. A nadal została mu natura sprzętu różnoradko zoptymalizowanego i generującego problemy. Nawet producenci nie chcą wydawać dopracowanych portów. Cenię sobie wygodę i mniejsze ryzyko popsutych gier.

Wielu widzi we mnie fanatyka i nienawistnika, a to nieprawda. To nie tak, że nienawidzę jakiejś platformy! Może nie pałam sympatią do polityki produenta, ale same sprzęty szanuję. Tak, uważam że Xbox 360 był bardzo dobrą konsolą, Xbox One wydaje się też być dobrym wyborem. PC-ty też nie są przecież tragiczne. Na wszystkim tym da się grać. Niektórzy nie mogą zdzierżyć jednak tego, że uważam konsole Playstation za najlepsze wybory jeśli chodzi o platformy do grania. Tylko czy to ja jestem wtedy fanatykiem i nienawistnikiem?

Rynek się zmienił. Może na gorsze? Tak czy owak, poza Playstation najlepszego wyboru nie ma...

Opublikowano

Może nie byłbyś takim fanatykiem, gdybyś przynajmniej miał sprzęt który tutaj tak promujesz i bronisz jego wyższości nad innymi.

Nie wiem czy zauważyłeś, ale czas świetności PS360 już się skończył.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

bedzie beka jak mendrek kupi ps4 i zobaczy co sony daje do plusa xD

Opublikowano

Chciałem przeczytać post Mendrka, bo ostatnio długo go nie było.

Nie dałem rady.

Opublikowano

Niech się schowają wszystkie firmy ze swoim DLC na płycie za bajońskie sumy, TAK SIĘ ROBI DLC!! I TO ZA DARMO :obama:

Jezu, boskie <3 <3 <3 :banderas::fsg: :dotyka_sie: :fsg::banderas:

A klapy/boty będą wyśmiewać, bo widać pixele :pawel: wracać grać w to (pipi) MGS! 

Opublikowano

Lepiej nie obrażaj już MGSa bo znowu zlecą się pieski i będą szczekać.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

mendrek pisał, że saint's row IV > Gta V lepiej tego typa nie słuchać 

saints row xddddddddddddddddddddddddddddddd

(pipi)a 

ja (pipi)e 

po(pipi)alo

Opublikowano

@rayos zamknij ryj  :pawel:

Właśnie dziś myślałem czy nie kupić shovela, no i sobie kupie xD a jak się spodoba to biorę w pudełku.

Opublikowano

Wiecie komu nie podawac reki. #takbardzowyobcowani

bvXh5ry.jpg

Opublikowano

Jeżeli chodzi o Saints Row to jedynka była całkiem fajna, reszta to dno

Ale klapy oczywiście tego wiedzieć nie moga bo jedynaczka nie ukazała sie na tej chińskim plastiku 3

Opublikowano

@rayos zamknij ryj  :pawel:

Właśnie dziś myślałem czy nie kupić shovela, no i sobie kupie xD a jak się spodoba to biorę w pudełku.

prawidłowo :lapka: pamiętaj, że pudełka będą dość mocno ograniczone, ze względu na to, że wydaje je sam developer tytułu :) ja biorę na 3DSa/Wii U (oba) i jeszcze muszę kupić cyfrową wersję na vitę i na stemie :obama:

Opublikowano

jedynka saints row byla ok, havok, rag doll, taka w stronę realizmu - reszta to taka spyerdolina jakby dali to 5 latkom do zmodowania

Opublikowano

pierwsze sr było ok bo wyszlo w czasie kiedy nie było żadnego nowego gta 

Opublikowano

Lepiej obrażaj już MGSa bo znowu zlecą się pieski i będą szczekać.

woof woof woof
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.