Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

uncharted 2 to gra generacji

hehe andrew dobry troll pisze jedno głupie zdanie i znów wraca temat tego crapa

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

dwojka przez cala gre jest super, trojka dopiero od mniej wiecej polowy bo na poczatku nudy sa straszne

graficznie pomimo, ze trojka pustynia i scenami w porcie i na statku masakruje to jednak dwojka w dniu premiery graficznie robila najwieksze wrazenie z wszystkich gier poprzedniej generacji choc osobiscie uwazam, ze technicznie najwiekszy cud swiata dokonalo rockstar z gta5

Opublikowano

hehe andrew dobry troll pisze jedno głupie zdanie i znów wraca temat tego crapa

i tak w statusach dasz U4 trzecią z rzędu ósemkę :kaz:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

przypomni ktos klotnie o budzet wieska3 w CW? bo pamietal, ze byla a dzis redzi podali, ze oficjalnie gierka kosztowala ich 306mln polskich zlotych

ale z marketingiem czy sam budżet gry? bo mówione było, że sama gra kosztowała 45mln(ale to jeszcze przed przełożeniem premiery) plus ileś tam baniek marketingu od wydawcy, anyway dobry budżet jak na tak wielką grę (chociaż widać, że troche zabrakło czy to kasy czy czasu tyle patchy to nie pamietam, żeby jakaś gra na konsolach miała plus ta optymalizacje) bo takie GTA V kosztowało 900 mln złotych

Opublikowano

gta5 tyle kosztowalo, a i tak remastery na nextgeny byly uposledzone technicznie i tez rockstar ostro musialo je patchowac, to drzewa sie nie ruszaly, to auta znikaly, to downgrady graficzne to znowu dopiero po 1.09 framerate na ps4 praktycznie rocksolid30fps gdzie na xone do dzisiaj czeste dropy do 24fps

Opublikowano

pamiętam jak w(pipi)iałem się że gta v r nie ma 60 fps, no ale to w końcu sandbox. po TR i Gearsach widzę że już wystarczy podbić nieco oprawę by na 30 fps locku pozostał korytarz (albo pływał jak poyebany między 40-60 wer. ps4 TR).

z drugiej strony phantom pain chodzi na konsolach i w 60' i jest sandboxem. niezły bitchslap dla partaczy od konsolowego Wieśka.

Opublikowano

Jak na standardy dzisiejszej branzy, uwazam ze Wiesiek jest naprawde bardzo dobry, szczegolnie przy tych 305 mln zł (z marketingiem czyli około 80m USD)

Dzisiejsze gry koszuja mase kasy. Podali ile sprzedali sztuk? mam nadzieje ze im sie to opłaciło bo to jest naprawde jedna z niewieliu wybitnych gier w ciagu ostatnich 5-6 lat

PS: RDR / GTA IV / GTA V to wg mnie niestety nie sa wybitne gry. Zadnej nie ukonczyłem mimo ze wszystkie kupiłem na premiere. Gdzies w połowie zawsze mnie łapie nuda. Przy W3 nigdy takie cos nie miało miejsca

Edytowane przez Welna

Opublikowano

gta5 tyle kosztowalo, a i tak remastery na nextgeny byly uposledzone technicznie i tez rockstar ostro musialo je patchowac, to drzewa sie nie ruszaly, to auta znikaly, to downgrady graficzne to znowu dopiero po 1.09 framerate na ps4 praktycznie rocksolid30fps gdzie na xone do dzisiaj czeste dropy do 24fps

silnik pisany po past geny, nd też walczyło z tlou udało się im jedynie podbić 1080p i dać 60 fpsów bo graficzka się nie rózni zbytnio od wersji z ps3.

Opublikowano

Opublikowano

Co narobiłeś? Teraz dropa będzie miał mazzeo jak mu będzie mocarz schodził.

:kaz:

PS. Pamiętamy.

gta-v-ps4-xbox-one-foliage-comparison.pn

Edytowane przez YETI

Opublikowano

xD

0:35-1.07 :obama:

remaster a framerate jak na 360-tce, ale jest 1080p, leprzy pad, usługa, gwarancja i uśmiech Spencera

Opublikowano

No a na PC jest darmowe online, pad, klawiatura, myszka, 60 fpsów i co z tego?

Opublikowano

Wiadomo, gdyby nie ten x-szrtot, to wersja na PS4 chodziłaby w 60fps, ale parytety i mniejszość xbocka. Przynajmniej Eidos przy remasterze TR pokazało gdzie ma tych odmieńców z microsyfu. :kaz:

Opublikowano

no właśnie co z tego? 

Opublikowano

no właśnie co z tego?

No to ze lodowka sie nie ogolisz.
Opublikowano

no właśnie co z tego?

no to, że podniecanie się stałymi 30fpsami w remasterze gierki z ps3 jest zabawne

Opublikowano

a jak wy podniecaliście się 5 fpsami więcej, gdy na pc było glorious 1080/60, to było okay?  :sorcerer:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Widziałem dzisiaj recenzję Evrybudy Gon tu Raptur autorstwa Arhona. Punkty recenzji:

- gra to ok. 4-6h (rozciągnięta backtrackingiem i wolnym poruszaniem się postaci)

- to jednorazowy experience, bo jak pokazał przyklad Order i gier Cage'a klapy lubią "X to Jason". "Gra to może nawet zbyt duże słowo".

- animacja lubi chrupać kiedy na ekranie dzieje się troszkę więcej lub gra się obraca (NEXTGEN 1080p/60 psa Wasza mać! xDDDDDD)

Żeby nie było, że jestem gołosłowny.

Konkluzja: ktoś lubi grać? Bierze One'a.

Opublikowano

a jak wy podniecaliście się 5 fpsami więcej, gdy na pc było glorious 1080/60, to było okay?  :sorcerer:

nic nigdy takiego miejsca nie miało :lapka:

Opublikowano

hurr durr na ps360 liczyły się tylko multiplatformy 

hurr durr exy to było 5% kolekcji

PAMIĘTAMY :czesc:

Opublikowano

Mam prezent dla prawdziwych konsolowców . Kod na grę która zmieni wasze podejście do pc

Tylko dziś na steamie dla kogoś z cw . Proszę dać znać kto wykorzysta . Goty tamtego roku. Lepsza od tych wszystkich konsolowych szajsów

:master: LEPSZA OO MGS V!

PC Master Race

Steam Power :newell:

YLHDD DN7AE VMW5W

o jeden spoiler za dużo :)

Opublikowano

nichts zu danken  

Myślałem że random wykorzysta jak wkleję w dziale odpowiednim na pc a tak przynajmniej random od 2007 roku na forum :]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.