Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Redzi dzięki posiadaczom PS4 zarobili na zycie.

dostali jasny przekaz "nie musicie optymalizowac cyberpunk na ps4, w 19fps tez bedzie zaje.biscie"

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Nie, teraz będą wiedzieć, że wersja na PS4 jest najważniejsza, bo dzięki niej mogą wyjechać z rodzinką na wyspy kanaryjskie, a nie zostać w domu, gdzie syn spędzi wakacje pod klatką i pozna kolegów Soula od dwóch zielonych i jednej białej. Poza tym, zawsze mogą udać się na korepetycje do GG, którzy wyjaśnią im jak zrobić ładniejszą grę od W3, która chodzi w betonowych 30fps.

Opublikowano

Dostalem raka po przeczytania tej jednej strony.

Tendencyjne porownania, przywolywanie tekstur z Uncharted 1, bezbekowe posty i wzajemne poklepywanie sie klapow po plecach

Exact bedzie tam pasowal [*]

sonybociarnia na gameonly w pigułce:

mohery.jpg

z11851324Q,Uczestnicy-Parady-Rownosci.jp

Opublikowano

Poza tym, zawsze mogą udać się na korepetycje do GG, którzy wyjaśnią im jak zrobić ładniejszą grę od W3, która chodzi w betonowych 30fps.

No i potem zrobią grę na 7 jak to GG ma w zwyczaju. :teehee:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

spoko klapki, nie wliczyli dystrybucji cyfrowej :lapka: kody na wieśka dawali to kart i myszek, więć ten tego, nie wiem co tak słabo xd. jak chcecie podwyższyć sobie słupki wliczcie sobie te super sloty na allegro cebulowe

Opublikowano

Ficek, ze niby tylko tutaj boty są? Na eurogamerze sa, na polygamii sa, na ppe tez. Wszędzie cisna po sony, tylko nie na gejonly bo to siedziba sony-kaidy.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Po przejściu GTAV 3 razy na 100% fabuły na ps3, xone i PC oraz po 100h online potwierdzam z pełną powagą, że GTAV > SR4

Edytowane przez Wieslaw

Opublikowano

Exact jaki ultraklap na tamtym forum a po paru piwkach w Padbarze było, że na PS4 nie ma w co grać i jak tak dalej pójdzie to kupie Xboxa  :reggie:

Opublikowano

Exact jaki ultraklap na tamtym forum a po paru piwkach w Padbarze było, że na PS4 nie ma w co grać i jak tak dalej pójdzie to kupie Xboxa   :reggie:

czyli jednak naprawdę trollowal

@mazzeo

i grać w cod ghost w 720p, płacić ea access zeby pograć w demka i latać po pustych serwerach w forza 5? nah

Edytowane przez kermit

Opublikowano

easye jak mu się zielona krew w żyłach gotuje, najpierw na fejsie ciśnie po supporcie sony, a na forumie gardzi until dawn. Czuje powrót syna marnotrawnego :sir:

nie nie nie,nie.  Jak chcial ta spier,doline to niech teraz sie meczy z tym szrotem do konca tej generacji, nie ma wstepu do zielonego krolestwa spencera. Niech biegnie z placzem do nintendo fagusow/ lub zbokow grajacych w chinskie gierki. Moze oni go przyjma. Koniec kropka

Opublikowano

easye jak mu się zielona krew w żyłach gotuje, najpierw na fejsie ciśnie po supporcie sony, a na forumie gardzi until dawn. Czuje powrót syna marnotrawnego :sir:

No i co zrobisz?

Tak to jest jak xbockie wzorce próbuje sie przeniesc na plejstejszyn. Jako xbot easye mogl byc pewny, ze odpalajac szoste Halo czy czwarte Girsy Microsoft zapewni najwyzsza jakosc zabawy. Na plejstejszyn natomiast wypluwa sie regularnie sredniaki zapychajac kalendarz wydawniczy grami na 7, w ktore nawet klapom nie chce sie grac

Opublikowano

masz tam konto to sobie tam siedź ale nie przeklejaj tu tego guwna, dziekuje

Opublikowano

masz tam konto

Już chyba nie na długo. Inwigilacja działa.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Nie wyobrazacie sobie jaka jest z Was i waszych kompleksow beka na IRCu

Opublikowano

nie nie nie,nie.  Jak chcial ta spier,doline to niech teraz sie meczy z tym szrotem do konca tej generacji, nie ma wstepu do zielonego krolestwa spencera. Niech biegnie z placzem do nintendo fagusow/ lub zbokow grajacych w chinskie gierki. Moze oni go przyjma. Koniec kropka

Napisal gosc, ktory nawet w Destiny musi grac z randomami, bo nikt go nie chce przyjac do znajomych xD

W glebi serca chyba zawsze bylem xbotem !  :cw:

Edytowane przez easye

Opublikowano

irasek jak stalkuje, pozdrawiam kochany :lapka: związek z juraskiem udany? 

Opublikowano

W glebi serca chyba zawsze bylem xbotem !  :cw:

a w glebi dupy klapem :kaz:

Opublikowano

Napisal gosc, ktory nawet w Destiny musi grac z randomami, bo nikt go nie chce przyjac do znajomych xD

Mylisz sie grubo na temat Destiny. Na jesien bedzie nowy CoD i Battlefront, wiec destiny i tak nie bede ogrywal.

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Z jednego guwna w drugie. No masz się czym chwalić. xD

Opublikowano

masz tam konto

Naprawdę sądzisz, że ktoś na GO zniży się do waszego poziomu, żeby dać ci bana? :yao:

Przy okazji bardzo gustowny awatar :hi:

bb0f6d64d677fd11fafdacdf62eff2ef.png

:pawel:

Opublikowano

No to teraz mnie obraziliście. :frog:

Opublikowano

masz tam konto

Naprawdę sądzisz, że ktoś na GO zniży się do waszego poziomu, żeby dać ci bana? :yao:

Przecież zyebana moderacja na tym twoim forum już tak postąpiła dając bana za nic wszystkim ludziom z nikogoforum bo was o coś dupa piekła. Sam dostałem bana za nic, bo tam nie pisałem tylko kiedyś założyłem konto. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ja tam dostalem mojegi najszybszego bana w historii ( bylem tam jakas 1h, napisalem 3 posty)xD, ale bylo to kilka ladnych lat temu

Piekne czasy

Edytowane przez asax

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.