Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Przecież zyebana moderacja na tym twoim forum już tak postąpiła dając bana za nic wszystkim ludziom z nikogoforum bo was o coś dupa piekła. Sam dostałem bana za nic, bo tam nie pisałem tylko kiedyś założyłem konto.

Nie za nic tylko za Faxa. Nie znasz sprawy, więc japa :lapka:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 982 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

bhehe a tak płakali tutaj, że dostali bana i że ktoś przekrecił nicka :hi: co za podludzie 

Opublikowano

Najwidoczniej zeby zostac tam na dłużej niz trzy posty trzeba być odpadem z jakiegoś innego większego forum :kaz:

Opublikowano

Przecież zyebana moderacja na tym twoim forum już tak postąpiła dając bana za nic wszystkim ludziom z nikogoforum bo was o coś dupa piekła. Sam dostałem bana za nic, bo tam nie pisałem tylko kiedyś założyłem konto.

Nie za nic tylko za Faxa. Nie znasz sprawy, więc japa :lapka:

Nagle kilka osób dostali bana za nic(w tym wszyscy z nikogo) gdy uaktywnił wam się bul dupy(nie pamiętam z jakiego powodu, nie wiem czy nie coś z dżeromem albo dlatego, że iras jest zyebany i dostał bana na nikogo za obrażanie)  więc zamknij morde. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

ja pier.dole porachunki forum o gierkach na plastikowe zabawki xd

Opublikowano

Co chcesz, wszystko poważne sprawy.

Opublikowano

Nagle kilka osób dostali bana za nic(w tym wszyscy z nikogo) gdy uaktywnił wam się bul dupy(nie pamiętam z jakiego powodu, nie wiem czy nie coś z dżeromem albo dlatego, że iras jest zyebany i dostał bana na nikogo za obrażanie)  więc zamknij morde.

Jeszcze raz ci mówię, że jak nie znasz sprawy, to nie szczekaj. Wszyscy z nikogo dostali bana, bo imć FAX, pracujący w Neo admin GameOnly, wymyślił sobie, że połączy oba fora. To było twarde "nie" ze strony moderacji. Podziałało.

Opublikowano

was zdrowo poyebalo klocic sie na dwa fora - kazdemu du.pa peka czy to tutaj w CW czy tam - irasa i jurasa piecze bo legalnie tu wrocic nie moga i nie moga bronic playstation wiec kooperuja intensywnie z lemonka, zmazzeo boi sie pisac na gejonly bo go szarancza zje, expert wstapil do zakonu gejony bo ma za slaba psyche na fora gdzie sa fani wiecej niz jednego systemu, no (pipi)a gluchy telefon na dwa tematy w necie ponoc doroslych ludzi, ustawcie sie na jakies solo w realu

ogarnijcie sie blagam, kazda firma ma was w du.pie bo kazda funcjonuje by doic z was jak najwiecej hajsu jednoczesnie produkujac tandeta w chinskich fabrykach, a wy tych zabawek bronicie jakby ktos wam rodzine obrazal

Opublikowano

Brakuje tylko by ktos jakis donos do Urzedu skrobnal ! xD

Opublikowano

No są zyebani, co zrobisz :pawel:

Opublikowano

Jeszcze raz ci mówię, że jak nie znasz sprawy, to nie szczekaj. Wszyscy z nikogo dostali bana, bo imć FAX, pracujący w Neo admin GameOnly, wymyślił sobie, że połączy oba fora. To było twarde "nie" ze strony moderacji. Podziałało.

Jesteście bardziej zyebani niż myślałem. xDDDDDDDDD

Opublikowano

was zdrowo poyebalo klocic sie na dwa fora - kazdemu du.pa peka czy to tutaj w CW czy tam - irasa i jurasa piecze bo legalnie tu wrocic nie moga i nie moga bronic playstation wiec kooperuja intensywnie z lemonka, zmazzeo boi sie pisac na gejonly bo go szarancza zje, expert wstapil do zakonu gejony bo ma za slaba psyche na fora gdzie sa fani wiecej niz jednego systemu, no (pipi)a gluchy telefon na dwa tematy w necie ponoc doroslych ludzi, ustawcie sie na jakies solo w realu

ogarnijcie sie blagam, kazda firma ma was w du.pie bo kazda funcjonuje by doic z was jak najwiecej hajsu jednoczesnie produkujac tandeta w chinskich fabrykach, a wy tych zabawek bronicie jakby ktos wam rodzine obrazal

ej ale ciebie też przegnali z gejoforum także nie płacz ficek jedziesz na tym samym wózku co oni (nie daj boże napisz coś złego o vicie to zaraz tutaj posta na 20 linijek smarujesz) 

:teehee:

Opublikowano

doświadczony sam to przezyl więc może radzić kolegom z forum

tak jak ludzie z AA co pomagają to też w większości alkoholicy

Edytowane przez kermit

Opublikowano

przegnali? xDDD konto tam mam dalej, z nikim w konflikt nie popadlem, nie pisze bo nie ma juz z kim - z tymi co byli normalni utrzymuje kontakt na psn lub sie juz calkiem urwal, przeciez tamto forum to teraz lodziarnia jurasa irasa i lemonki, jakby bylo tak jak dawniej i mialbym wiecej czasu pewnie dalej bym tam od czasu do czasu pisal

za to bluber to dopiero dekiel slaby psychicznie xDDDD konczy z forumingiem, nawet to mu w zyciu nie wyszlo bo znowu musial lodzic by mu licznik z 18001 cofneli o jeden, wytrzymal pare dni, w miedzy czasie reaktywacja zakopanego konta na nikogoforum by dalej klocic sie z jurasem i innymi co obrazaja jego ulubione chinskie gierki (tym razem z jego wcieleniem z tamtego forum), wielki wege koneser, a napierdala dziennie w raki na tym swoim ps4, ktorym tak gardzi, dupa mu juz tu tyle razy pekla, ze gdyby nie kolega z moderacji juz dawno skonczylby jak expert na gejonly

Opublikowano

bulber bierz go

Opublikowano

no ficek napisz jeszcze dłuższego posta i wstaw wiecej xdddddd bo za mało 

Opublikowano

to popros swoja laske by ci ten post przeczytala bo ponoc ma sokoli wzrok

Opublikowano

Jakie bomby od Ficka. :obama:

to popros swoja laske by ci ten post przeczytala bo ponoc ma sokoli wzrok

yBj8HdC.gif

Edytowane przez suteq

Opublikowano

:dynia:

WINCYJ!!!!!1

Opublikowano

jezu jaki bóldupy masywny masz xd ze musisz atakować jeszcze osoby trzecie 

Opublikowano

atak na osoby trzecie?

baaaansaaaiiiiii

Opublikowano

Blaber piszacy o atakach na osoby trzecie :obama:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.