Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Dokladnie, o xboxa nalezalo dbac jak o kobiete i wiec dostarczanie swiezego powietrza bylo konieczne(wiadomo rrod i te sprawy)

BTW bylem wtedy nastolatkiem wygrywajacym zycie, wiec przykro mi ze nie moge sie rownac z waszymi nolifeowymi rekordami

Następny, który w 99 nie wiedział co to PSX, bo pływał jeszcze w jajkach.

Który bot jeszcze chce się podzielić z nami, że wychował się na żydboksie360?

Edytowane przez YETI

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 982 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

A za rok TLG, Scalebound, FF XV i Bóg wie co jeszcze. No nie ma lekko dla Januszzeów.

no twój backlog tez nie będzie miał lekko :pawel:

Opublikowano

A za rok TLG, Scalebound, FF XV i Bóg wie co jeszcze. No nie ma lekko dla Januszzeów.

no twój backlog tez nie będzie miał lekko :pawel:

Dobrze mi z tym. Nie mam ADHD, nie muszę ogrywać na premierę.

Tyle hitów sprzed ostatnich 20 lat do ogrania, większość lepsza od tego co teraz wypuszczają. Mam co nadrabiać przez najbliższe 10 lat :)

Opublikowano

pomysl o przyszlosci, bedziesz miec 70 lat ale ogrywac bedziesz gry z czasow jak miales 55 lat i nie dozyjesz by ograc wszystkie gry jakie wyszly za twojego zycia

wybieraj lepsze a nie jakie star foxy na wiiu

Opublikowano

pomysl o przyszlosci, bedziesz miec 70 lat ale ogrywac bedziesz gry z czasow jak miales 55 lat i nie dozyjesz by ograc wszystkie gry jakie wyszly za twojego zycia

wybieraj lepsze a nie jakie star foxy na wiiu

Obecnie ogrywam DLC do Dark Souls, Wonderful 101 i MGS 4. 

Więc myślę, że głównie skupiam się na czarnym kawiorze, białych truflach, popijając przy tym herbatką Da Hong Pao.  :sir:

Opublikowano

Wiedzmin sprzedał się na ps4 ponoć w 2 mln (pewnie trochę wiecej skoro globalnie poszlo 6) kur.wa w co te pozostałe 22 miliony posiadaczy ps4 grają? Ah fifa i cod ehh

Opublikowano

260tys w samej Polsce!  Na Onie i PC pewnie to jakis ulamek procenta, wiec wynik chyba calkiem niezly !

Opublikowano

99% polaczków wybrało najgorszą wersję najlepszej gry

"Mądry Polak po szkodzie"

Opublikowano

260tys w samej Polsce!  Na Onie i PC pewnie to jakis ulamek procenta, wiec wynik chyba calkiem niezly !

Ode mnie nie dostali ani grosza, grac w to na konsolach to wielka meka. Szczegolnie na PS4 gdzie jest pokaz slajdow, ludziska beka z was i tej smiesznej polskiej gierki.

30 klatek to powinien byc standard

Opublikowano

To w wersji na XO jest.

Opublikowano

Wiedzmin sprzedał się na ps4 ponoć w 2 mln (pewnie trochę wiecej skoro globalnie poszlo 6) kur.wa w co te pozostałe 22 miliony posiadaczy ps4 grają? Ah fifa i cod ehh

Czyli wmiare rowny podzial miedzy pc/ps4 i xbone. Szczerze wapite.

Bitch-Please.jpg

Pc ma 1 mil na gog i 751401.

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

co? przecież wiedzmin to gra wywodząca się z PC na samym gog-u masz 1 milion egzemplarzy sprzedanych 

Czyli wmiare rowny podzial miedzy pc/ps4 i xbone. Szczerze wapite. Pc ma 1 mil na gog i 751401 na steam jak cos.

fakt, na ps4 poszło pewnie z 3,5 reszta xo/pc

co nie zmienia faktu, że 21 milionów posiadaczy ps4 kupuje tylko fife i coda i czeka na gierki z plusa

Opublikowano

co? przecież wiedzmin to gra wywodząca się z PC na samym gog-u masz 1 milion egzemplarzy sprzedanych 

Czyli wmiare rowny podzial miedzy pc/ps4 i xbone. Szczerze wapite. Pc ma 1 mil na gog i 751401 na steam jak cos.

fakt, na ps4 poszło pewnie z 3,5 reszta xo/pcco nie zmienia faktu, że 21 milionów posiadaczy ps4 kupuje tylko fife i coda i czeka na gierki z plusa

Ale CoDa mi tutaj w to nie mieszaj

Opublikowano

Dajcie spokój iziemu, musi odreagować po kupnie tego guwna until down. 

Opublikowano

figaro i jego podniety gierkami :dynia: Przypomina kibica co obejrzał na vhs final lm sprzed lat i sie nim podnieca wśród towarzystwa, a nikt juz nie pamięta o co chodzi bo rozmawiają na temat tegorocznego meczu.

Opublikowano

Figaro kiedyś w nie zagra, ty nie.

Opublikowano

Sorry Zagir - nie rozumiem co piszesz...

Edytowane przez easye

Opublikowano

na lapku na low po 10 latach ale zagra

Opublikowano

O ktorej tworcy pisza, ze przestalaby istniec, gdyby nie konsole

PS. te 1 mln sprzedanych kopii na gogu dotyczy tylko Polski ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nie, byłaby inna. Naucz się czytać. 

Opublikowano

ucze sie od najlepszych! Ktos wyskakuje ze slaba sprzedaza i kontami allegro, odpisuje ze na 260tys sprzedanych kopii w Polsce i tak pewnie 3/4 to wsparcie uzytkownikow PS, to wyskakuja z jakimis stemami i gogami. 

Opublikowano

Milion z goga globalnie, skoro pisali, że 260k w polsce poszło to jak z polski ma byc milion :facepalmz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.