Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Nie to co boty grające w gry z 2014 roku :cool:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

No, miliony much przecież nie może się mylić :cool::lapka:

bez przesady. aż tak dużo was tu nie ma  :cool:  :lapka:

Opublikowano

Lepsze czekanie niż odruch wymiotny na widok tego góvna rozmazanego na podkonsoli exbox one.  :cool:  :lapka:

Opublikowano

Pawcio judaszu po co ty trzymasz to guwno obesrrane skoro nawet bb nie kupiles? :yao:

Opublikowano

Lepsze granie w 2015 w gry z 2014 niz kupic PS4 w 2013 i czekac na gry z 2016. Nie mowiac juz o tym ze 2 polowa 2015 to eksterminacja PS4

Opublikowano

Wybrali i glownym zajeciem od 2013 jest ciagle czekanie.

pogadamy jak boner doczeka się kandydata do gry generacji na miarę BB z marca 2015. czyli nigdy.  :daddy:

Opublikowano

Pawcio judaszu po co ty trzymasz to guwno obesrrane skoro nawet bb nie kupiles? :yao:

No jak to nie xD

Opublikowano

Gry generacji xddddddd

4 raz to samo w ciagu 7 lat a jak policzyc remaster ds2 i ds3 to 6 razy to samo w ciagu 8 lat. xddddd

Piekny raczek nieboraczek. :daddy:

Opublikowano

w ogóle co to za wybieganie od jesieni do jesieni i wypominanie tego samego? :pawel:

Gry generacji xddddddd

4 raz to samo w ciagu 7 lat a jak policzyc remaster ds2 i ds3 to 6 razy to samo w ciagu 8 lat. xddddd

najleprzy art design w historii gejmingu obok Okemi i SOTC, oraz bestiariusz, klimat i system walki w skalii serii. 10/10 wnusiu :banderas:

Piekny raczek nieboraczek.  :daddy: 

a no na szczęście dla januszy jest piąte Anczarted Panie pożycz mi ktoś ps4 z U4.  :rotfl:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

2x więcej fpsów za 3-4 razy większą cenę. Blachary zbyt dobrymi ekonomistami nie są :lol:

Co to jest w ogole za durne pyerdolenie?

Ktos ci kazal kupowac zyebanego laptopa, ktory pewnie z trudem odpala filmy w FHD nie mowiac o bardziej skomplikowanych zadaniach?

Na kompa normalny czlowiek przeznacza 2500-3000zl co kilka lat, chyba ze korzysta tylko z przegladarki, ale (pipi)a nawet z tym 5letni zlom z biedry nie daje rady.

Kompa miec trzeba (chociaz forum zna wariatow korzystajacych z ps3 jak z komputera :pawel: ), a jak ktos chce miec kompa do gier to dokupuje karcioche graficzna w cenie konsoli i staje sie master race.

Tyle.

Takze (pipi)a 3-4 razy wiecej kasy to ty wydajesz bezmozgi konsolarzu na gry i akcesoria pokryte guma arabska (pady ps4).

Opublikowano

Wybrali i glownym zajeciem od 2013 jest ciagle czekanie.

pogadamy jak boner doczeka się kandydata do gry generacji na miarę BB z marca 2015. czyli nigdy.  :daddy:

Mam nadzieje ze krawaty z sony czytaja takie madrosci i beda wam te gry generacji tak dozowac, po jednej na rok :)

Opublikowano

Lepsze granie w 2015 w gry z 2014 niz kupic PS4 w 2013 i czekac na gry z 2016. Nie mowiac juz o tym ze 2 polowa 2015 to eksterminacja PS4

Nie wiem, kupiłem w tym roku i gram w gry z tego roku, nie mam problemu i na na nic nie musze czekać. Wole jednak konsole na której mam jedną gre pokroju BB i multiplatformy niż same multiplatformy. 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

No ty dalej w grudniu bedziesz gral w bb a boty przerobia 3 szpile wydane przez ms. Taka sytuacja synku, ale wmawiajcie sobie ze mniej = sie wiecej.

Opublikowano

Gierki na 8 mnie nie interesują :cool: ani tym bardziej te 3 tytuły od microsoftu także wiesz :reggie: 

Opublikowano

Gierki na 8 mnie nie interesują :cool: ani tym bardziej te 3 tytuły od microsoftu także wiesz :reggie:

Ale nikogo to nie obchodzi, heh. Fakt jest faktem, 3>1. Na ps4 albo grasz w bb albo dalej pucujesz sie nad 2016.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Konsolarze znowu sie kloca kto ma mniej chuyowo :yao:

Opublikowano

2x więcej fpsów za 3-4 razy większą cenę. Blachary zbyt dobrymi ekonomistami nie są :lol:

Co to jest w ogole za durne pyerdolenie?

Ktos ci kazal kupowac zyebanego laptopa, ktory pewnie z trudem odpala filmy w FHD nie mowiac o bardziej skomplikowanych zadaniach?

Na kompa normalny czlowiek przeznacza 2500-3000zl co kilka lat, chyba ze korzysta tylko z przegladarki, ale (pipi)a nawet z tym 5letni zlom z biedry nie daje rady.

Kompa miec trzeba (chociaz forum zna wariatow korzystajacych z ps3 jak z komputera :pawel: ), a jak ktos chce miec kompa do gier to dokupuje karcioche graficzna w cenie konsoli i staje sie master race.

Tyle.

Takze (pipi)a 3-4 razy wiecej kasy to ty wydajesz bezmozgi konsolarzu na gry i akcesoria pokryte guma arabska (pady ps4).

dwie zmiany kompa w odstępie 5 lat to już 5000-6000zł czyli rachunek się zgadza.

Opublikowano

Ale nikogo to nie obchodzi, heh. Fakt jest faktem, 3>1

No chyba jesteś smieszny jesli myslisz, że na ps4 już nic nie wyjdzie (nie mówie o remasterach uncharted i god of wara)

Konsolarze znowu sie kloca kto ma mniej chuyowo :yao:

Co nie, nie ma to jak granie w Batmana na PC co :cool:

Opublikowano

XD A co niby wyjdzie? DQ Heroes XD

Opublikowano

Bloodborne, Forza 6, Halo 5 - nie wychodza w ogole na kompa.

Batman, MGS5 i TR2 - wyjda z opoznieniem.

Wiedzmin 3 - zacinal sie na poczatku jak sie wchodzilo w ekwipunek.

Te pecetowce to maja jednak super, ide kupic lepsza grafe :(

Opublikowano

XD XD XD to samo mogę napisać o HALO XD FORCY XD i TOMB RAIDERZE XD

Opublikowano

XD XD XD to samo mogę napisać o HALO XD FORCY XD i TOMB RAIDERZE XD

Przed chwila mowiles ze cie gry 8 nie interesuja. Rozumiem ze pasciarskie dq heroes to mesjasz na 10, heh. Cale ps4 w 2015, trzeba sobie wmawiac ze jest sie fanem samurai warriors xd

Opublikowano

Kapiszony 4. :banderas:

Opublikowano

QD mogloby wypuscic jeszcze jakiegos eksa pod koniec roku, wtedy zapisalby sie w kalendarzu klapow jako cynematyczna orgia, co pol roku interaktywny film.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.