Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

ale ja sobie nic nie wmawiam, na xboxie360 grałem w same multiplatformy - exy to było 10% całej biblioteki, miły dodatek a nie game changer przeżyłbym bez kolejnych żelków, forzy czy ch.ujowych fable'ów, to samo będzie w tym roku wychodzi Volume, MGS V, PES 2016, SOMA, Rock Band 4, na pc nowy shadowrun, x-com 2, amikrog i żadne hejlo czy tumb raider mnie nie przekona do gó.wna rozmazanego. 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Gracze poszczególnych platform w dniu premiery gry X:

PC - grzebanie w ini, ciągłe myśli o 4k i 60 fpsach i tu dwa typy:

a) jeżeli gra działa - to jaranko i posty na forach o PC master race

b) jeżeli gra chodzi jak kupa - to i tak jaranko i posty o na forumku o pc master race

PS4 - Jaranko gierką, ale niestety do czasu rozładowania pada... natomiast kupujący z psnu nadal pobierają.

XO - Odpalają i grają gorzko przełykając 900p i lekko gorszą oprawę niż Ci wyżej no cóż, są jakieś plus - padzik i live.

Nintendofagi (wii/DS) - Jaranko grą, granie, ponowne jaranko i granie, bo mają w (pipi)e wojenki, mają w (pipi)e rodzielczość, fpsy - po prostu grają, a na forumku zawsze piszą o GRZE, a nie (pipi)ą od rzeczy (tu wyjątek tj. SoYaR)

Wnioski pozostawiam wam

:reggie:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Plus Nintendo jest taki, że każdy się może dobrze bawić przy ich grach. Dzieci, koleżanki dziewczyny, rodzice, kumple - i to w grupie. Kanapowe granie jest najlepsze. Nintendo za rzadko jest doceniane za to jak dalej pielęgnuje multi offline.

W sumie Nintendo jest niedoceniane z wielu rzeczy. Ale kiedyś się obudzicie. I popłaczecie. 

Opublikowano

No jak już dokupisz 4 padlety to mozesz się bawić z kolegami :reggie:

Opublikowano

Kwaaa a ten znowu o skakaniu wasatym hydraulikiem, ktory nie potrafi mowic :/ idz pogadaj sobie z Rayosem na pw czy cos

Opublikowano

No ty dalej w grudniu bedziesz gral w bb a boty przerobia 3 szpile wydane przez ms. Taka sytuacja synku, ale wmawiajcie sobie ze mniej = sie wiecej.

MGS V, Fallout 4, Soma, Persona (pewnie z importu z USA). w świecie botów istnieją tylko exy? 

Opublikowano

Kwaaa a ten znowu o skakaniu wasatym hydraulikiem, ktory nie potrafi mowic :/ idz pogadaj sobie z Rayosem na pw czy cos

Koper na bąku taka bieda, że trzeba grać w gre 5/10?

Opublikowano

Wii U obsługuje jednego padleta. Nie wiem czy to żart jakiś czy co, ale nie ogarnąłem.

Opublikowano

No ty dalej w grudniu bedziesz gral w bb a boty przerobia 3 szpile wydane przez ms. Taka sytuacja synku, ale wmawiajcie sobie ze mniej = sie wiecej.

MGS V, Fallout 4, Soma, Persona (pewnie z importu z USA). w świecie botów istnieją tylko exy? 

Tylko Fallout 4. Reszta piec.   :cool:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Wii U to zart.

W sumie cale nintendo po smierci DSa.

Dzięki za opinię popartą swą ekspertyzą. Dużo wniosła.

Opublikowano

Wii U obsługuje jednego padleta. Nie wiem czy to żart jakiś czy co, ale nie ogarnąłem.

Rozchodzi mi się o kontrolery, jak nie masz kolegów z wiiu to raczej krucho kupować 3 dodatkowe pady (no chyba, że o wii sobie użyjesz, ale to też nie każdy posiada). 

Opublikowano

Nobody, wez przypomnij nam co sie liczylo w swiecie klapow za czasow ps3 :lapka:

Opublikowano

Dla januszów pewnie tak :lapka:

Opublikowano

Rozchodzi mi się o kontrolery, jak nie masz kolegów z wiiu to raczej krucho kupować 3 dodatkowe pady (no chyba, że o wii sobie użyjesz, ale to też nie każdy posiada). 

No tak, jak chcesz pograć w czwórkę, potrzebujesz 4 kontrolery. Tak było zawsze, hameryki nie odkrywasz.

Nobody, wez przypomnij nam co sie liczylo w swiecie klapow za czasow ps3  :lapka:

A Ty przypomnij co się liczyło dla botów w tych czasach. No właśnie, była gadka "ale licza się i tak multiplatformy".
Opublikowano

Dla januszów pewnie tak :lapka:

:lapka:

Opublikowano

Nobody, wez przypomnij nam co sie liczylo w swiecie klapow za czasow ps3 :lapka:

Copper przypomnij mi co ustaliliśmy odnośnie exów konsolowych, oraz należących do jednej marki sprzętów :lapka:

Opublikowano

Gracze poszczególnych platform w dniu premiery gry X:

PC - grzebanie w ini, ciągłe myśli o 4k i 60 fpsach i tu dwa typy:

a) jeżeli gra działa - to jaranko i posty na forach o PC master race

b) jeżeli gra chodzi jak kupa - to i tak jaranko i posty o na forumku o pc master race

PS4 - Jaranko gierką, ale niestety do czasu rozładowania pada... natomiast kupujący z psnu nadal pobierają.

XO - Odpalają i grają gorzko przełykając 900p i lekko gorszą oprawę niż Ci wyżej no cóż, są jakieś plus - padzik i live.

Nintendofagi (wii/DS) - Jaranko grą, granie, ponowne jaranko i granie, bo mają w (pipi)e wojenki, mają w (pipi)e rodzielczość, fpsy - po prostu grają, a na forumku zawsze piszą o GRZE, a nie (pipi)ą od rzeczy (tu wyjątek tj. SoYaR)

Wnioski pozostawiam wam

:reggie:

Co to ma znaczyc.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

No figaro nie zgrywaj dauna, 4 osobowy co-op kanapowy to spiew przeszłosci, to zostało pogrzebane juz w poprzedniej generacji, ale widać gdzie nadal tkwi nintendo. Nie mówie, że to źle, ale też nie jest to atut. 

Opublikowano

No figaro nie zgrywaj dauna, 4 osobowy co-op kanapowy to spiew przeszłosci, to zostało pogrzebane juz w poprzedniej generacji, ale widać gdzie nadal tkwi nintendo. Nie mówie, że to źle, ale też nie jest to atut. 

Oczywiście że jest.

Opublikowano

poziom nerdostwa za zasłoną udawanego dystansu tak bardzo silny na ostatnich dwóch stronach. :obama:

Opublikowano

I tak nigdy nie zagrasz tak :reggie:

Opublikowano

I tak nigdy nie zagrasz tak :reggie:

No nie wiem, ja ciągle gram w kanapowy multiplayer. Jak dobrze było kiedyś kupić zestaw Wii z paroma wiilotami :obama:

Opublikowano

Do mnie czesto wpada szwagier ze szwagierka i gramy sobie w 4 osoby na kanapie w gierki Nintendo. Mario Kart 8 jest wtedy swietna zajawka i potrafia siedziec non stop po kilka godzin a normalnie w gierki w ogole nie graja. Gdyby nie Nintendo to bysmy chyba Uncharted musieli przechodzic na zmiane :reggie:

Opublikowano

Do mnie czesto wpada szwagier ze szwagierka i gramy sobie w 4 osoby na kanapie w gierki Nintendo. Mario Kart 8 jest wtedy swietna zajawka i potrafia siedziec non stop po kilka godzin a normalnie w gierki w ogole nie graja. Gdyby nie Nintendo to bysmy chyba Uncharted musieli przechodzic na zmiane :reggie:

New Super Mario Bros na Wii to było coś genialnego. Krzyczenie na siebie, wstawanie z fotela, bicie się, pełno żarcia wokół i przechodzenie tej hardkorowej gry - i to przez dwóch dorosłych facetów :reggie:

Za to będę kochał Nintendo, nie uginają się od takich tradycji. Oni dalej wierzą w taki multiplayer, taki obok siebie, który też wzmacnia więzy ludzkie. Nie to co obsrany online. Fuj.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.