Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Gdyby nie Nintendo to bysmy chyba Uncharted musieli przechodzic na zmiane :reggie:

Bijond 2 Sołls se na dwóch przejdźcie :reggie:

260621_full.jpg

Dragons-Crown-Screenshots-2.png

Dead-Nation-2.jpg

Edytowane przez nobodylikeyou

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

a nie wiem. wpisałem 2-4 players playstation 3 games i wykoczyło mi jakieś randomowe gó.wno to wkleiłem

Opublikowano

Problem z tymi grami jest taki, że w Tekkena ponapier,dalasz w przyciski 10 minut i się znudzi, Dragon's Dogma to już w ogóle odrzuci a o Dead Nation nie mam zdania, być może się nadaje.

Dla mnie to ma taki sam sens jak Diablo 3 w lokalnym co-opie (xD).

W gierkach Nintendo czy takiej FIFIE najlepsze jest to, że każdy siada i po 5 minutach umie na tyle grać, by dobrze się bawić i stanowić wyzwanie/pomoc dla drugiego gracza.

Opublikowano

Problem z tymi grami jest taki, że w Tekkena ponapier,dalasz w przyciski 10 minut i się znudzi, Dragon's Dogma to już w ogóle odrzuci a o Dead Nation nie mam zdania, być może się nadaje.

dragon's dogma xd

Opublikowano

gurwa Dragon's Crown oczywiście, sorka xD

ostatnio Dragon's Dogma na promocji przewinęło mi się kilka razy i utkwiło we łbie

Opublikowano

:rotfl:

Opublikowano

Tak zbezcześcić DD :X

Opublikowano

DD D'sC 9+/10. Spytajcie Willego, Kubsona i Jaczesa sebixy 

Opublikowano

zagrywał na ps3, czy tam vicie. mowa o exach kwestii życia i śmierci tego tematu 

Opublikowano

DD D'sC 9+/10. Spytajcie Willego, Kubsona i Jaczesa sebixy 

DC w co-opie to po prostu :banderas:

Opublikowano

W gierkach Nintendo czy takiej FIFIE najlepsze jest to, że każdy siada i po 5 minutach umie na tyle grać, by dobrze się bawić i stanowić wyzwanie/pomoc dla drugiego gracza.

Diablo 1 skończyłem całkowicie w coopie na PSXie. Było to genialne doświadczenie.

Potem spróbowaliśmy Diablo 2, tym razem przez neta bo inaczej się nie dało i po 5 godzinach się nam znudziło. Skype to nie to samo.

Opublikowano

Problem z tymi grami jest taki, że w Tekkena ponapier,dalasz w przyciski 10 minut i się znudzi

no 10 min bo nie masz z kim grać, a mamę wstyd zapytać. przyznaj się 

Divinity-Original-Sin-EE-PS4-04-620x349.

to też się może znudzić po 10 minutach grania sam na dwa pady

Opublikowano

Wow, przez kilka postow raven stracil moj caly szacunek  :rotfl:

Opublikowano

@up

oh noes i co teras

@topic

ale o czym tu się w ogóle rozprawia? Figlarzo coś wspomina o kanapowym graniu z koleżankami dziewczyny na Nintendo, a nobody wyjeżdża z Tekkenem i Dragon's Crown, to śmiałem tylko wtrącić, że takie gry niezbyt się nadają dla każuali, w przeciwieństwie do gierek Nintendo, które idzie załapać w dwa spojrzenia i sprawiają nawet nieobeznanym przyjemność. Czy ja gdzieś neguję, że te gry nie są dobre? ehh

Opublikowano

mówi to czlowiek, który bedąc powiewającą chorągiewką stracił jego resztki do cna :pawel:

Opublikowano

Chciałbym policzyć ile razy Czezky przekazywał komuś, że stracił do niego cały swój szacunek.

I ile razy kogoś to obchodziło. 

Opublikowano

:obama:

Opublikowano

Diablo 1 skończyłem całkowicie w coopie na PSXie. Było to genialne doświadczenie.

Nie jestem znawcą całej serii, ale tamte części nie były raczej tak zbliżone do MMORPG. Inny system rozgrywki = inne przeżycia podczas gry we dwóch. W RoS to jeszcze jakoś ogarnęli jak dwóch graczy ma różne poziomy, ale vanilla D3 był nudny jak flaki z olejem. Musiałbym z drugą osobą z 10h albo więcej spędzić, żeby to w ogóle jakichś kolorów nabrało. I nie ma mowy, żeby w razie przerwy między sesjami podpakować postać, bo druga osoba będzie później bezużyteczna.

Opublikowano

Tak patrze sobie na 3DS'a i Vite i kurde dlaczego to Sony nie wyprodukowało 3DS'a, a Nina vity... 3ds - (pipi)nia nie sprzęt, ale super giereczki, a Vita super sprzęt no ale, brak wsparcie Sooony; Jak można było spier taki potencjał drzemiący w tej konsolce. 

UP 

Figaro do mnie też stracił :( Chyba sobie coś zrobię...  :pawel:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

ale o czym tu się w ogóle rozprawia? Figlarzo coś wspomina o kanapowym graniu z koleżankami dziewczyny na Nintendo, a nobody wyjeżdża z Tekkenem i Dragon's Crown, to śmiałem tylko wtrącić, że takie gry niezbyt się nadają dla każuali, w przeciwieństwie do gierek Nintendo, które idzie załapać w dwa spojrzenia i sprawiają nawet nieobeznanym przyjemność. Czy ja gdzieś neguję, że te gry nie są dobre? ehh

czyli nintendo to zabawa dla casuali? twój szacunek na dzielni wciąż spada :pawel: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.