Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

czyli nintendo to zabawa dla casuali?

A to ktoś uważa inaczej? :pawel:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Co? Znowu się zapytam, gdzie to napisałem?

Jezu, myślałem, że pewne rzeczy są przyjmowane jako wiadome i nie trzeba tłumaczyć :/. Nintendo ma gierki easy to learn, hard to master. Każdy załapie New Super Mario Bros., Mario Kart czy Super Smash Bros w mig, ale aby wspiąć się w tych grach na wyżyny trzeba nie lada skilla i miesięcy ćwiczeń. Więc to, że gierka jest łatwa do wkręcenia się nigdy nie oznaczało, że jest dla każuali. Albo inaczej, może być dla każuali, ale nie znaczy to, że TYLKO dla nich.

No i tak między Gabenem a prawdą to Nintendo za czasów Wii zbiło miliony na każualach a Wii było modnym gadżetem, więc częściowo tak, Nintendo to zabawa dla każuli. Ale to tak abstrahując od obecnego kontekstu.

Opublikowano

Nintendo to Nintendo, trzeba szanować bo inaczej wpjerdol sie należy. 

Opublikowano

Wolę nawet nie myśleć jakby wyglądała ówczesna branża gier wideo gdyby nie nintendo...

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Szkoda, że obecnie wolą jakies gó.wniane figurki robić zamiast nowego Metroida na przykład

Opublikowano

Szkoda, że obecnie wolą jakies gó.wniane figurki robić zamiast nowego Metroida na przykład

Nowy Metroid robiony na bank jest już pod nową konsole... on był już tworzony pewnie pod wii u, ale stwierdzi że wrzucą na tego NX(?) jako gierke startową z zeldą (tę pewnie też przeniosą na nowe pudło). Ogólnie to E3 biedne w wykonaniu niny i widać, że wszystko angażują już w nowy sprzęt. 

A te figurki się tak za(pipi)iście im sprzedają, że w US'a się o nie zabijają xD

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Nintendo to Nintendo, trzeba szanować bo inaczej wpjerdol sie należy. 

Od paru lat jedyne co należy to pluć na Nintendo za ich debilną politykę i remasterowanie średnio co 2 lata 3DSa (o tym co zrobili z Wii U nie wspominam, bo o zmarłych nie należy mówić źle). Ta firma jak żadna inna potrafi po raz nty sprzedawać to samo i jeszcze kazać swoim fanom cieszyć się z tego powodu.

Edytowane przez Kymel

Opublikowano

To NX, to raczej sprzęt przenośny. No i mam nadzieje, że nowa Zelda jednak wyjdzie na WiiU. Konsola jest w chui tania i jest szansa na debiut gry w przyszłym roku. Jakby robili to na nowe pudło, to trzeba się liczyć z tym, że sprzęt nie pojawi sie w przyszłym roku i to samo się tyczy Zeldy. Ma wyjść na WiiU i chui mnie to obchodzi.

Ja myślałem, że to jakieś nieoficjalne plotki o nowym sprzęcie Ninny. Zrobiłem research w sieci i :reggie: oficjalnie już o tym mówi. No to chui, jednak Zelda na NX. Ciekawe czy chińczyki dadzą wsteczną kompatybilność z WiiU. Bo trochę giereczek do ogrania jest.

Edytowane przez Majin Buu

Opublikowano

Jeśli NX ma wyjść niedługo  to nintedno powinno przez najbliższe 2 lata robić 2 wersje swoich przyszłych exów żeby nie wkurzyć swoich fanów. Coś jak w przypadku mulitplatform na playstation i xbox w latach 2013-2015. 

Opublikowano

To NX, to raczej sprzęt przenośny.

Nie. To normalna konsola. Niemniej możliwe, że będzie odtwarzać gry z przenośnej konsoli. Możliwe też, że będzie odtwarzać androidowe gierki - też są takie plotki.

No to chui, jednak Zelda na NX.

Nie. Zelda wyjdzie na Wii U.

Opublikowano

No i tak między Gabenem a prawdą

:pope:

Opublikowano

Exact teskni za wami

so6dlt.jpg

Opublikowano

Ej, ja na niego nie strzelałem z ucha, ja prosiłem Kyo o to, żeby go nie banować :/. Ale zasady to zasady, dobił do piątego punkta ostrzeżenia i niby z jakiej okazji miałby być traktowany jak inni. No i naje,bał sobie w kartotece za natychmiastowe zakładanie alterów.

Opublikowano

(pipi) słabo forum straciło na klimacie bez exacta.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

I tak go mialem na ignorze, wiec w sumie zadna zmiana :(

Ale i tak dobrze, ze dostal bana, to yebana wojna, kazdy klap to frag :reggie:

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Opowiedz lepiej co tam u Spencera. Przerzuca kolejne gry z XO na PC, bo wie, że ta konsola to niewypał?

Opublikowano

widocznie jest takie zapotrzebowanie, o portowanie gier Sony nikt nawet nie prosi :dynia:

klapy bardzo by chciały żeby ta konsola była niewypałem, tymczasem 3 rok z rzędu dostaje lepsze gry.

Opublikowano

Póki co to xbonk nie dostał żadnej gry. :dynia:

Opublikowano

ladnie z tym ps4 musi byc chuyowo jak w cw jako obronca tej konsolki ostal sie jej najwiekszy hejter sony zeby tematu nie zamkneli

jaranko ps4 juz jest takie hipsterskie jak weganizm? dyskutujmy

Opublikowano

Nie zgodzę się.

Weganizm przynajmniej przynosi dobre skutki zdrowotne, kiedy posiadanie PS4 (na przykładzie YETIego, Irasa i, w przyszłości, mendrka) powoduje nieodwracalne szkody. U czytających ich posty może spowodować niekontrolowany podział komórek w organizmie.

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

Wow, przez kilka postow raven stracil moj caly szacunek  :rotfl:

Chciałbym policzyć ile razy Czezky przekazywał komuś, że stracił do niego cały swój szacunek.

I ile razy kogoś to obchodziło. 

Jedno slowko na uszko willemu w sobote i wypyerdalasz na zawsze.

:daddy:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.