Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Wow, przez kilka postow raven stracil moj caly szacunek  :rotfl:

Chciałbym policzyć ile razy Czezky przekazywał komuś, że stracił do niego cały swój szacunek.

I ile razy kogoś to obchodziło. 

Jedno slowko na uszko willemu w sobote i wypyerdalasz na zawsze.

Grubo musialo byc na tym zlocie jak juz sobie do uszek szeptacie

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

ok, bansai i figar zegnaja sie z forum, ktos jeszcze?

Opublikowano
:obama:
Opublikowano

zaraz wpadnie colin i napisze ze ja sie zegnam :frog:

Opublikowano

giphy.gif

Opublikowano

ten wieprz gaben dla blachar jest bogiem :pawel: to mówi dość wyraźnie o poziomie tej społeczności

każdy obóz ma swojego wieprza :]

Opublikowano

Odbanujcie Exacta.

Nintendo zboka przywrociliscie a jego nie dacie. Biedny oplakuje, forumek byl dla niego serious business

Opublikowano

odbanujcie mu chociaż CW, miałam go w ignorze ale lubiłam czytać jak inni go jechali

Opublikowano

Lepszy gruby Gaben niz s(pipi)enser ktory pogrzebal xboxa :pawel:

Opublikowano

odbanujcie mu chociaż CW, miałam go w ignorze ale lubiłam czytać jak inni go jechali

Ogolnie niech odblokuja mu cale forum. Tylko w CW brak mozliwosci pisania postow, lub chociaz raz w tygodniu :cool:

Opublikowano

Wolę nawet nie myśleć jakby wyglądała ówczesna branża gier wideo gdyby nie nintendo...

nie byłoby prawdopodobnie move i kinecta, i światełka oraz dotykowego przycisku w padzie z ps4, i około 100 crapów ruchowych

Opublikowano

Wolę nawet nie myśleć jakby wyglądała ówczesna branża gier wideo gdyby nie nintendo...

nie byłoby prawdopodobnie move i kinecta, i światełka oraz dotykowego przycisku w padzie z ps4, i około 100 crapów ruchowych

Dobry joke, chyba ktoś zaczął grać w giereczki niedawno. 

Opublikowano

"Niedawno" trwa już dekadę, bo od dekady Nintendo nie zrobiło dobrej konsoli.

Opublikowano

Wolę spasionego, inteligentnego, elokwentnego i przede wszystkim kochającego gierki Gabena niż farbowaną blondi, co z gierkami jedynie ma styczność na pokazach Sony :newell:

Opublikowano

"Niedawno" trwa już dekadę, bo od dekady Nintendo nie zrobiło dobrej konsoli.

No fakt wii było tak złą konsolą, że aż sprzedała się w lepiej niż 360 i ps3 razem wzięte xD

Xenoblade, the last story czy zeldy też na nią nie wyszły  :yao:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Dobry joke, chyba ktoś zaczął grać w giereczki niedawno. 

Bez Nintendo nie byłoby pewnie ani Playstation, ani Xboxa. Playstation to dosłownie, bo ówczesny prezes Sony (Norio Ohga) tak się wk*rwił na to co Nintendo odpierdzieliło na CESie, że Kutaragi dostał zielone światło na własną konsolę. Xboxa pośrednio, bo Gates upatrywał w Sony groźnego konkurenta w walce o rynek związany z bezpośrednią działalnością MS (kompletnie niesłusznie bo gry nigdy nie miały szans w walce o software'ową dominację, za to zlał sobie Google i Apple, dwóch gigantów do których teraz firma sporo traci) i tylko dlatego projekt Xbox dostał zielone światło.

Przez swoje błędy Nintendo stworzyło w sumie dwóch dużych konkurentów, a samo zaczęło nie nadążać za peletonem

Opublikowano

Wii bylo strasznie chuyowa konsola na ktora w ogole sie gry nie sprzedawaly, to byla konsola ktora lezala w pokoju gospodyn domowych ktore od czasu do czasu chcialy pokrecic dupa w rytm I like to move it move it.

Wyszlo kilka perelek i tyle. :reggie:

Nintendo uratowalo rynek za czasow nesa, ale od tamtej pory rownia pochyła.

Opublikowano

Call of Duty sprzedaje się zayebiście = to dobra gra

Opublikowano

do pierwszego BO to była naprawdę dobre  seria gier - fajna kampania, dobry multik, fajne misje pod co-op'a,a  potem wszystko zeszło na psy. 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Polecam

Opublikowano

Nintendo uratowalo rynek za czasow nesa, ale od tamtej pory rownia pochyła.

Nie ma lepszego sprzetu niz Nintendo DS i gierki na niego :obama:

Opublikowano

Chodzilo mi o duze konsole Velius :)

Wiadomo ze na rynku handheldow konkurencji nie maja

Vita :yao:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.