Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Vita najlepsiejsza konsolka świata <3 oby ją złamali niedługo.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Vita najlepsiejsza konsolka świata <3

Chyba w świecie gdzie jedyną alternatywą jest Studio II

Opublikowano

No fakt wii było tak złą konsolą, że aż sprzedała się w lepiej niż 360 i ps3 razem wzięte xD

804128145028144301.gif

Z matmą jeszcze lepiej niż u botów.

Opublikowano

Vita najlepsiejsza konsolka świata <3 oby ją złamali niedługo.

Watpię by to kiedykolwiek nastąpiło, nikt ze sceny na serio nie interesuje sie vita, a wielka szkoda bo jako emulator starych konsol była by to konsola GOTG

Chociaz dla mnie imo broni sie jeszcze indykami jezeli ktos ma awersje do komputera to nie ma lepszego przebiśniego urządzenia

Opublikowano

Jakiś user ostatnio założył temat o rzekomym złamaniu Vity. Fake?

Opublikowano

Gdyby złamano Vite, to konsola by odżyła ostro (dodatkowo z emulacją).

Nie propaguję piractwa, ale niezaprzeczalnym faktem jest to, że PSP walczyło z DSem tylko dzięki złamaniu konsolki i emulacji gier ze starszych konsolek. 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Co ja tu czytam, podniecenie się nintendonerdów że kolejna konsola w drodze, oczywiście Nintendo znowu po GC, Wii i WiiU pewnie oleje swojego złoma po 3 latach i zakopie Meksyku jak to zawsze robi.

Gdyby to MS/Sony odwalało takie akcje to gracze ostro by jechali po nich, tutaj chodzi o to że Nintendo to taka niepełnosprawna osoba w świecie gier na której wtopy i dymanie graczy przymyka się oko.

Brak inwestycji w nowe duże IP, olanie multiplatform, online czy konkretnych gier AAA, do tego to już ponad 3 lata a to tabletogówno nie doczekało się żadnej konkretnej gry z ich flagowych serii, nie ma następcy Mario Galaxy/64, Metroida ani Zeldy. 

Ich konfa na E3 pokazała jak mają wyjebane w prawdziwych graczy ''sorry wiiu jest martwe ale mamy dla was nowe figurki do kupienia w Toys R Us''. 

Kiedyś moja ulubiona firma z gierkami a dzisiaj gardzę tymi żółtymi dziadami, tylko  :xboss:  :kaz:  :newell:

Opublikowano

7D6Lf9X-Imgur.jpg

Eh chyba następnego Bad Company sie nie doczekam nigdy.

Jak mozna lykac takiego (pipi)owy fake :facepalmz:

Opublikowano

@Daddy - dokładnie tak jest. Nintendo jakie znaliśmy i kochaliśmy jest martwe. Podobno problem leży w amerykańskim oddziale który ma wyje.bane na "normalne" gry, a japońskie dziady są zadowolone, bo kasa z tych piep.rzonych figurek leci strumieniami. Musi tam zajść jakaś zmiana, o to jestem spokojny. Trzymam za nich kciuki głównie ze względu na Zeldę. To mój narkotyk, moje paliwo. Premiera nowej części to dla mnie przeżycie egzystencjalne. Najpierw jest Zelda, potem są inne super gierki.

Opublikowano

Kto przejmuje bezbek roku'15 po Exactie ?

Lemoniadka idealny kandydat

Opublikowano

Macio, jednocześnie z Chorągiewką 2016. 

Opublikowano

macio juz sprzedal komputer na czesci ? ciekawe czy tym razem kupi 100 gier na ps4, a pozniej je sprzeda jak to bylo w xbox one :yao:

Opublikowano

ciekawe czy tym razem kupi 100 gier na ps4

:mog:  na co mu po 33 sztuki jakiejś gry?

Opublikowano

macio juz sprzedal komputer na czesci ? ciekawe czy tym razem kupi 100 gier na ps4, a pozniej je sprzeda jak to bylo w xbox one :yao:

Troche mu brakuje jeszcze :yao:

http://www.psxextreme.info/topic/104837-zakupy-growe/page-252?do=findComment&comment=3470868

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Nie no co za typ. Ma Wieśka na ultra w 1080@60, a kupuje grę na ps4 aby grać w 20fps. xDDDDDDDDDDDDDDDDD

Do tego order. Ja pierdole. :dynia:

Tak się stoczyć. [*]

Opublikowano

Nie no co za typ. Ma Wieśka na ultra w 1080@60, a kupuje grę na ps4 aby grać w 20fps. xDDDDDDDDDDDDDDDDD

Do tego order. Ja pierdole. :dynia:

Tak się stoczyć. [*]

Tak samo z GTAV,kupuje chyba ta gre po raz czwarty,beka z typa. Na PC smigal w 1080p i 60fpsow a tym gniocie bedzie zapylal w 30 fpsach i guwnianymi teksturami.

Opublikowano

A co wam do tego, to jego kasa.. chce to kupi i pogra nie rozumiem beki.

Jakoś z grania 1k godzin w Destiny czy Halo nie cisniecie beczułki, to samo z tych co wydają $ na HS'a czy po 6 tysi na PC, ale do biednego Macia się przyczepić musieliście  :frog:

Najpierw Panda była kozłem ofiarnym, teraz Macio - oj ten forumek zawsze sobie znajdzie temat do polemiki  :pawel:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

O batman na pc już działa. Wystarczył patch, który mógł namieszać. Prawie jak wiedźmin na ps4

Opublikowano

Troche mu brakuje jeszcze :yao:

http://www.psxextreme.info/topic/104837-zakupy-growe/page-252?do=findComment&comment=3470868

:dynia:

ciekawe kiedy zacznie je wyprzedawac i czesc bedzie dalej w folii,kurde musze wejsc do tematu The Order bo na bank macio napisal cos ciekawego :yao:

Starh tutaj nikt nikomu nie patrzy do kieszeni tylko zabawne jest jak jeszcze z 4 miesiace temu mial cala kolekcje gier na xbox one i na forum pisal ze juz nigdy nie wroci do playstation, a tu taki obrot spraw

kurde mozna bylo by zrobic zakłady bukmacherskie czy na koniec roku bedzie powrot do rodziny xboxa razem z 3 exami ;)

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Grałem w GRID 2 na PS3 jak był w Plusie to mi się gów,no nie podobało.

Odpalam na PC i co? Super gierka. Wyścigi w 60fps robią w ch,uj różnicę.

Opublikowano

Starh, w CW jest obecnie taka posucha, ze musza o kimś gadać, wiec nic dziwnego ;)

Lubię sprawdzać gierki na różnych platformach, wiec z chęcią porownam GTAV i Wieśka 3 na PC i PS4 ;)

Opublikowano

jak miales okazje ograc gta v na xbox one to z checia poczytam porowanie 

Edytowane przez kubson

Opublikowano

problem jest: z jednej strony PC NASA z pirackim windowsem i gierkami z torrentów, z drugiej combo PS4 + XOne i kilka gierek na start

Jedna konsola to chuy, brałbym PC, ale dwie to już kilka eksów będzie i większe pole manewru w razie spyerdolonego portu na jednej z konsol, do tego kolejny raz lepszy PES. na pc też kilka dobrych gierek jest, a mam jeszcze masę tytułów z poprzedniej generacji do ogrania w 1080p/4k i 60fps...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.