Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Ich konfa na E3 pokazała jak mają wyjebane w prawdziwych graczy ''sorry wiiu jest martwe ale mamy dla was nowe figurki do kupienia w Toys R Us''. 

Co za stek bzdur. Od prawie dwóch lat wszyscy się zachwycają jak to Nintendo wspiera zdechłą konsolę. Sony już dawno by pochowało swoje Wii U, tak jak zrobiło to z Vitą.

Opublikowano

Microsoft za to od 10 lat karmi swojego psa tą sama karmą aż do znudzenia :dynia:

Nintendo da psiakowi co 2 lata kość, ale za to wyjatkowo smaczną :reggie:

Opublikowano

Zobaczymy co N pokaze odnosnie WiiU do konca tego roku. Troche ciezko uwierzyc ze nagle jednym cieciem utna support po dobrym 2015.

Opublikowano

Ta, a w którymś momencie jak będzie chciało dać tę smaczną karmę to zobaczy, że nie żyje. :reggie: 

Opublikowano

Nintendo takie dobre, normalnie jak właściciel psa, który głoduje swojego pupila 2 lata by potem od czasu do czasu rzucić mu kość by pokazać jaki on miłosierny :dynia:

No to porównaj first party line up Xbox One i Wii U w ostatnich latach.

Opublikowano

mnie właśnie żywot tej konsolki odstrasza od kupna teraz. naprawdę wolałbym usłyszeć wprost że mają w dupje ten szmelc i wypuszczają za rok nową wraz z remasterami/ cross genowymi Bayo 1&2, Xenoblade, Zeldą WW Remastered i U, albo siedzą przez 3 lata z tym co jest. 

Opublikowano

Nintendo takie dobre, normalnie jak właściciel psa, który głoduje swojego pupila 2 lata by potem od czasu do czasu rzucić mu kość by pokazać jaki on miłosierny :dynia:

No to porównaj first party line up Xbox One i Wii U w ostatnich latach.

no porównałem. i co teras

Opublikowano

Porównaj sobie sprzedaż WiiU i XO od premiery i powiedz, że ten grat od nintendo nie jest martwy. :kaz:

Opublikowano

co do Nintendo mam dokladnie takie samo podejscie jak Daddy, kiedys uwielbialem to dzieki tej firmie zarazilem sie graniem konsolowym, a teraz ? z checia kupilbym wii u ale samo nintendo mnie zniecheca i pewnie koniec koncow nie kupie, chyba ze za jakis czas jak to wszystko padnie. Firma ma dramatyczne podejscie do klienta centralnie pluje mu w twarz chocby nawet sprzedaz przenosniej konsoli bez ladowarki xD zal.pl

Opublikowano

co do Nintendo mam dokladnie takie samo podejscie jak Daddy, kiedys uwielbialem to dzieki tej firmie zarazilem sie graniem konsolowym, a teraz ? z checia kupilbym wii u ale samo nintendo mnie zniecheca i pewnie koniec koncow nie kupie, chyba ze za jakis czas jak to wszystko padnie. Firma ma dramatyczne podejscie do klienta centralnie pluje mu w twarz chocby nawet sprzedaz przenosniej konsoli bez ladowarki xD zal.pl

Gdy Nintendo sprawiło, że się zakochałeś w gamingu, też popełniało debilizmy, raz po razie. Nic się nie zmieniło. Teraz tylko masz dostęp do internetu, czyli informacji. 

Więc polecałbym faktycznie kupić ich konsolę i wrócić do tamtego stanu, czyli po prostu grania w ich gry.

Opublikowano

Zobaczymy co N pokaze odnosnie WiiU do konca tego roku. Troche ciezko uwierzyc ze nagle jednym cieciem utna support po dobrym 2015.

Przecież nina wydała w tym roku Splatoon i Yoshiego, a dojdzie jeszcze xenoblade, Fatal, Star Fox, Animal Crosing i Devil T.

To więcej niż łączona liczba (dużych) exów na PS4 i XO w tym roku  :pawel:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

A jakieś gry dla prawdziwych mężczyzn, a nie dla dzieci?  :Coolface:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

A jakieś gry dla prawdziwych mężczyzn, a nie dla dzieci?  :Coolface:

Zapytaj  A'soyar

Opublikowano

Przecież nina wydała w tym roku Splatoon i Yoshiego, a dojdzie jeszcze xenoblade, Fatal, Star Fox, Animal Crosing i Devil T.

Niny was penetruje w kakałko, a wy się cieszycie. Nawet mi was nie żal. 

J1urop2.jpg

Opublikowano

Z PS4 chyba jeszcze lepsze xd

https://www.youtube.com/watch?v=o-8DNL2wFLY

Widze ze ktos przespal sama koncowke poprzedniej edycji CW :D

Z cyklu "bezproblemowy pc gaming":

Witam! Kupiłem gta 5 po czym zainstalowałem i...

Po kliknięciu launchera wyskakuje czarne okno i lipa...

Co jest grane?

Wydałem 170 zł i osiągnąłem zenit wk*******a.

Help.

Opublikowano

mnie właśnie żywot tej konsolki odstrasza od kupna teraz. naprawdę wolałbym usłyszeć wprost że mają w dupje ten szmelc i wypuszczają za rok nową wraz z remasterami/ cross genowymi Bayo 1&2, Xenoblade, Zeldą WW Remastered i U, albo siedzą przez 3 lata z tym co jest. 

Zawsze mnie rozwalaja takie teksty. Poczekaj jeszcze ze 3 lata i powiedz " no tak,martwa konsola". Troche jak janusze co biora konsole po 7 latach i placza ze zaraz nowa generacja. A PS4 z dwoma grami na krzyz kupiona juz w 2013? ;)

Opublikowano

Zawsze mnie rozwalaja takie teksty. Poczekaj jeszcze ze 3 lata i powiedz " no tak,martwa konsola". Troche jak janusze co biora konsole po 7 latach i placza ze zaraz nowa generacja. A PS4 z dwoma grami na krzyz kupiona juz w 2013? ;)

ale rozumiesz że kupując ją pod koniec roku nie mam żadnej gwarancji że nie pojawi się w przyszłym wraz ze wsteczną kompatybilnością?

zawsze kupuje też nowy sprzęt ze względu na gwarancję, jak i gry, więc i wydatek jest dla mnie większy.

Opublikowano

Gdy Nintendo sprawiło, że się zakochałeś w gamingu, też popełniało debilizmy, raz po razie. Nic się nie zmieniło. Teraz tylko masz dostęp do internetu, czyli informacji. 

Więc polecałbym faktycznie kupić ich konsolę i wrócić do tamtego stanu, czyli po prostu grania w ich gry.

to juz wole kupic ponownie ps4 niz wii u xD wiem ze Nintendo zawsze robi na przekor "logice" ale jeszcze pare lat temu w jakims stopniu sie staralo i to gry ekskluzywne sprawily ze wybralem swiadomie gamecuba nad ps2, a dla mnie wtedy byl to mega trudny wybor bo calkowicie pokryty z mojej kieszeni ;)

chociaz za czasow nes / snesa nie pamietam debilizmow ale swiadomosc i dostep do informacji byl mocno ograniczony tym bardziej ze konsole wtedy sie dostawalo a nie kupowalo za wlasny hajs, glupoty zaczelo robic imo z N64. na osiedlu tylko jeden kolega posiadal konsole i pamietam jak narzekal jak sie nie myle na perfect dark ktorego nie dalo sie uruchomic bez expension pak'a xD

Opublikowano

Jak tam uważasz. Wg mnie dalej tworzą nietuzinkowe produkcje i doświadczenia, których nie znajdziesz nigdzie indziej. 

Opublikowano

Niny was penetruje w kakałko, a wy się cieszycie. Nawet mi was nie żal. 

Wii u sprzedane (ograłem co chciałem), a na DSa świetne gry nadal wychodzą no cóż ,ale co wy o tym możecie wiedzieć...

Poza tym wii u i 3DS to jedyne konsolki ze wsteczną kompatybilnością ale co taki klap może o tym widzieć. 

Nawet mi was nie żal :reggie:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Z PS4 chyba jeszcze lepsze xd

XXXXXX

Widze ze ktos przespal sama koncowke poprzedniej edycji CW :D

Szczerze to staram się nie zapuszczać w te rejony foruma, więc mogło mi to umknąć :P Po prostu nie chciałbym zmienić zdania o połowie userów :P 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.