Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Tak za(pipi)iscie to nie jest, mialem okazje troche taki potestowac i jest spoko ale na jakies pol godzinki :P

Potem dosc meczace sie robi, chcialbym przetestowac jeszcze raz ale z Oculusem ale jeszcze nie udalo mi sie wkrecic w temat.

Opublikowano

Już spieszę z obliczeniami, fotel bierze od 800 do 1400W

specyfikacja: http://www.motion-sim.cz/index.php/our-products/motion-spec/55-specification

zakładając średnio 1100W, wyjdzie około 70gr / godzinę za prąd, dla porównania granie w The Zamówienie 1884 premierowe wychodziło 200zł/5h= 40zł / godzinę.

Reasumując - zabawa dla plebsu.

ps.: zużycie prądu zależy też od wagi nerda, spaślaki zapłacą więcej

Edytowane przez Wieslawa

Opublikowano

Zdecydowanie wolalbym rozwiazanie VRX, ktory nie wyglada jak symulator starfightera z tymi przesadzonymi mechanizmami pneumatycznymi

10734032_834331556649464_804437503994837

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Albo chomikami napędzać FTWOhzW.pngFTWOhzW.pngFTWOhzW.png

bpAjb76.gif

gif autorstwa użytkownika Bansai

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

bezbłędne

Opublikowano

O właśnie, od premiery Orderka trochę już minęło, to pewną bzdurę można zweryfikować.

3a639d279fa90ae238cd9d91b86c4e6d.png

No ale 5h :reggie:

Opublikowano

zawsze jestem skłonna do kompromisu, 200zł / 200h = 1zł, dalej drożej niż 70gr :]

Opublikowano

ale zeby walczyc bo gierka za 250zl nie jest na 5h tylko na 7h xddd

Opublikowano

Widzialem na strimie takich, prosta droga ichodzili przy kazdej scianie po 2x jakby to byl Wolfenstein 3D. Wszystko w imie tego by nie dopuscic do siebie mysli, ze zaplacilo sie 250 zl za 5h filmik z przerwami na strzelanie do przeciwnikow o AI sztachety od plotu :reggie:

Opublikowano

widziałem wczoraj ten film w saturnie za 130zł ale był na złym dziale bo między gierkami na ps4, jakieś nieogary tam pracują. Co bo beki z maciusia i jego powiewu to 

Odpaliłem The Order dzisiaj i...

Z miejsca dostałem strzał w pysk, to chyba najładniejsza gra jaka powstała :o

Póki co, cała ta filmowa otoczka, pasy i ogólny klimat są świetne, zaprojektowanie tej gry pod scenki interaktywne sprawdza się bardzo fajnie - oczekiwałem dokładnie czegoś takiego i dokładnie to dostałem. Gram dalej ;)

btw. jest jakiś sposób, by ustawić angielski dubbing?

:teehee:
Opublikowano

maciusiowi to chyba każda gra się podoba z tego co widzę

Opublikowano

przy knacku x6 to rzeczywiście jak dostać po mordzie.

Opublikowano

a8jj3gQ_700b.jpg

graficzna przedstawienie CW  tej edycji

Opublikowano

maciusiowi to chyba każda gra się podoba z tego co widzę

Cieszy sie ze swojego Hobby, No idzie sie powiesic normalnie przez to

Nie to co taki koneser jak ty.

Opublikowano

na pc niby tyle kozak gierek w 4k 60fps a pozniej sie okazuje ze najbiedniejszy konsolowy ex na 4h z pasami daje wiecej radosci

Opublikowano

Ja się Maćkowi nie dziwię, The Order może się podobać. Grafa jest tam nieziemska, i co ważne, cały czas trzyma betonowe 30 klatek. W tak ładne korytarzyki mógłbym grać często. Właśnie, "grać", a nie zwiedzać.

Opublikowano

Mi się The Order podobał, Dupy nie urywał , ale spokojnie sobie go przeszedłem. Jak za 20 zł , które poswieciłem realnie na te gre , jestem zadowolony

Opublikowano

Albo chomikami napędzać FTWOhzW.pngFTWOhzW.pngFTWOhzW.png

bpAjb76.gif

Panda nie wyrobił :(  Ciekawe, kto następny.

Opublikowano

Maciek :dynia:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.