Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

To tak jakby powiedzieć, że po co czekać na rdr 2 jak jest gta v :rotfl: ta sama logika

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Fajnie sobie wmawiasz, że to niby jakiś mesjasz jest. Ot kolejna gra robiona taśmowo przez tego samego developera na sprawdzonym schemacie, który się sprzedaje.

W sumie taki japoński odpowiednik Call of Duty tylko w innym gatunku  :Coolface:  Jeszcze tylko recenzenci się nie połapali, że wypada już jechać za odgrzewanie  :yao:

Opublikowano

świat staje na głowie, polska reklama gierki nintendo na YT na kanale NintendoPL

Vii dżiu :dynia:

Opublikowano

O cholera, Nintendo wypuściło w Polsce nową konsolę, muszę sprzedać Łii Juu ;)

Opublikowano

A skąd ty to możesz wiedzieć jak kolejny raz oceniasz grę po yt lol. Weź się dostosuj do tego co mówił Colin i przestań wypowiadać się o grach, których nigdy nie widziałes na oczy bo twoja logika to halo 5 powinno dostać 7 a Forza max 8 w recenzjach

Opublikowano

świat staje na głowie, polska reklama gierki nintendo na YT na kanale NintendoPL

Vii dżiu :dynia:

Już wiemy kto jest jedynym subskrybentem kanału NintendoPL :pawel:

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

No tak, oczywiście później napisałem, że The Order jednak nie jest takie fajne, jak początkowo wyglądało, ale tego nikt nie wychwycił, typowe. 

Poza tym was dupy pieką, czy o co chodzi? W CW serio jest aż tak chu.jowo, że przez 2 czy 3 strony piszecie o mnie? xD 

Ta edycja będzie chyba najgorszą, szkoda.

szkoda ze usunales filmiki ;/

dobrze ze gif sie zachowal 

fw80fb.gif

:obama:

Opublikowano

Usunął???????!? nieeeeee

Opublikowano

A skąd ty to możesz wiedzieć jak kolejny raz oceniasz grę po yt lol. Weź się dostosuj do tego co mówił Colin i przestań wypowiadać się o grach, których nigdy nie widziałes na oczy bo twoja logika to halo 5 powinno dostać 7 a Forza max 8 w recenzjach

A gdzie niby grę oceniłem? Stwierdziłem tylko szereg faktów. No chyba, że zaprzeczysz, że to jest kolejna gra From Software na przestrzeni ostatnich lat robiona w tym samym gatunku i oparta na tych samych schematach które się sprzedały XD

No tak, oczywiście później napisałem, że The Order jednak nie jest takie fajne, jak początkowo wyglądało, ale tego nikt nie wychwycił, typowe. 

Poza tym was dupy pieką, czy o co chodzi? W CW serio jest aż tak chu.jowo, że przez 2 czy 3 strony piszecie o mnie? xD 

Ta edycja będzie chyba najgorszą, szkoda.

szkoda ze usunales filmiki ;/

dobrze ze gif sie zachowal 

fw80fb.gif

:obama:

Już wiem, to mołszyn kapczyr do nowego filmu o Godzilli :)

tumblr_n8bljxNpMA1s2wio8o1_r1_500.gif

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

No ale nie grałeś w żadne soulsy to skąd możesz to wiedzieć? Anyway co za różnica skoro gra jest dobra? Oszukujesz się tym faktem, żeby nie wyszło że na te generację wyszedł jeden dobry ex i to na ps4? No bo co za różnica czy gra jest 10 z serii czy nie póki trzyma poziom? Czego o grach ms nie można powiedzieć. Takie Halo 4 najgorsze w serii, Fable 3 to samo, Gearsy Judgement również.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Don kiedyś mówił, że grał w Soulsy. I wysmiewał rzekomo wysoki poziom trudności.

Opublikowano

Zresztą jakby każda gra oferowała taki rdzeń przy okazji zmieniając idealnie setting to by było pięknie. Jakoś nie widzę, żebyś się czepiał Gta V że jedzie ciągle na tych samych schematach, które się sprzedały, recenzenci również także skończ się błaznic z tym xszrotem.

Opublikowano

No ale nie grałeś to skąd możesz to wiedzieć? Anyway co za różnica skoro gra jest dobra? Oszukujesz się tym faktem, żeby nie wyszło że na te generację wyszedł jeden dobry ex i to na ps4? No bo co za różnica czy gra jest 10 z serii czy nie póki trzyma poziom? Czego o grach ms nie można powiedzieć. Takie Halo 4 najgorsze w serii, Fable 3 to samo, Gearsy Judgement również.

Spytam się jeszcze raz - czy gdzieś napisałem, że BB jest lub nie jest dobre?

I się pytam:

- czy to jest kolejna gra FS?

- czy to jest kolejna gra w "soulsowym" typie?

- czy ten model gry się sprzedał?

I czy na któreś z tych pytań można obiektywnie odpowiedzieć przecząco?  :Coolface:

Teraz do Bamboleo trafiło, że sprzedał się mainstreamowi i jego wegański mózg stara się z tym faktem walczyć, bo nie jest w stanie znieść, że nie jest już taki alternatywny jak sądził ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

gif ma moje prawa autorskie <bansai_mode_on>

Opublikowano

Przepraszam bardzo, ale tam jest Godzilla a nie Kermit ;)

Opublikowano

Don a co to ma do rzeczy?

Opublikowano

Don a co to ma do rzeczy?

Może to, że usilnie starasz się twierdzić, że betonowych oczywistych oczywistości jak te o których pisałem nie da się stwierdzić bez grania w BB  :reggie:  Tak jakbyś się czepiał, że ktoś nie grając w Halo powiedział, że to FPS albo że głównym bohaterem jest MC.

Nie grałeś nie oceniaj, bo jak coś jest oczywiste to i tak musisz zagrać żeby o tym wiedzieć ;)

Opublikowano

Podoba mi się porównanie z RDR. RDR to tasiemiec, bo wyszło dziesięć części GTA :dynia: :dynia: :dynia:

Don, odstaw narkotyki, wyjdź z domu, przewietrz się trochę, bo strasznie bredzisz...

Edytowane przez Lem

Opublikowano

:taknieco:

Opublikowano

Podoba mi się porównanie z RDR. RDR to tasiemiec, bo wyszło dziesięć części GTA :dynia: :dynia: :dynia:

Don, odstaw narkotyki, wyjdź z domu, przewietrz się trochę, bo strasznie bredzisz...

C'nie ta sama sprawdzona mechanika od sprawdzonego developera!!111

Opublikowano

Zaraz dojdziemy do wniosku, że każda gra od Ponga jest jednym wielkim ciągnącym się tasiemcem. W końcu w każdej istnieją takie ficzery jak Poruszanie się, Interaktywność czy moje ulubione, Rzeczy Dziejące się na Ekranie. 

Opublikowano

Halo nie jest tasiemcem.

Opublikowano

Rzeczy Dziejące się na Ekranie. 

Najgorszy, kurde, syf w dziesiejszym mainstreamie. Na szczęście są jeszcze niszowe gierki indie w których się kompletnie nic nie dzieje. Tak się robi gry lamusy.

Opublikowano

bo 3 wiedzmin to nie tasiemiec, olo pozdro i poćwicz

:rotfl:

3 czesci w 8 lat vs 6 czesci w 7 lat

Cod z japonii. :rotfl:

ile kurfa?

edit: btw pomijając zupełnie inny flow walki porównanie BB z Soulsami do RDR i GTA jest jak najbardziej na miejscu. suteq nie wstyd ci czekać na tego raka branży RDR2 aka GTA #18? 

Edytowane przez nobodylikeyou

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.