Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

RDR3 jak już... Red Dead Revolver był przed Red Dead Redemption. Ogarnij temat chociaż zanim zaczniesz po kim jeździsz :reggie:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Revolver a Redemption to też różnica typie

Opublikowano

Dawno nie zaglądałem do CW.

Co jest teraz najgorszym guwnem: PS4, X1 czy PC?

Opublikowano

Wtedy zostanę najsmutniejszym człowiekiem.

Proszę tylko o poważne odpowiedzi. 

Opublikowano

bo 3 wiedzmin to nie tasiemiec, olo pozdro i poćwicz

:rotfl:

3 czesci w 8 lat vs 6 czesci w 7 lat

Cod z japonii. :rotfl:

ile kurfa?

2009 - Demon's Souls

2011 - Dark Souls

2014 - Dark Souls II

2015 - Dark Souls II REMASTER(podbita rodziałka i 60fps xd) i Bloodborne

2016 - Dark Souls III

W 3 lata 4 odsłony tego samego. Nawet CoD tak nie rakuje, to już bliżej do asasyna tej serii. :niedobrze:

A skoro bliżej do asasyna to już wiemy czemu nasze forumowe WARZYWO ją tak lubi. :kaz:

image.jpg

edit: btw pomijając zupełnie inny flow walki porównanie BB z Soulsami do RDR i GTA jest jak najbardziej na miejscu. suteq nie wstyd ci czekać na tego raka branży RDR2 aka GTA #18? 

Nie, bo mylisz pojęcia dziecko. :problem:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

RDR3 jak już... Red Dead Revolver był przed Red Dead Redemption. Ogarnij temat chociaż zanim zaczniesz po kim jeździsz :reggie:

tak. a Dark Souls 3 powinien mieć cyfrę 4 bo wcześniej wyszedł Demon's Souls.  :facepalmz:

Opublikowano

Suteq jaki tryhard

Opublikowano

RDR? Dziękuję, nie chcę. Patataj na koniku przez prerie, ojoj, ależ to ciekawe i zajmujące. Chcę Bully 2. Trzoda w szkole - bójki, lachony, lekcje biologii.

Edytowane przez aux

Opublikowano

2009 - Demon's Souls

2011 - Dark Souls

2014 - Dark Souls II

2015 - Dark Souls II REMASTER(podbita rodziałka i 60fps xd) i Bloodborne

2016 - Dark Souls III

W 3 lata 4 odsłony tego samego. Nawet CoD tak nie rakuje, to już bliżej do asasyna tej serii. :niedobrze:

ten jaki cwaniak, nawet remaster wlicza. choy mnie obchodzi DS2 i jego remaster. najlepszy Soulsy powstały wraz z twórcą ich serii Miyazakim, który jak na razie odpowiada za Demonsy, pierwszego Dark, oraz właśnie Bloodborne.

edit: btw pomijając zupełnie inny flow walki porównanie BB z Soulsami do RDR i GTA jest jak najbardziej na miejscu. suteq nie wstyd ci czekać na tego raka branży RDR2 aka GTA #18? 

Nie, bo mylisz pojęcia dziecko.  :problem:

w sumie racja. system walki w BB zbyt odstaje od Soulsów, więc porównanie z tymi klonem GTA nie ma sensu

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Myslalem, ze na tym forum tylko ja hejtuje RDR :sir:

Opublikowano

Nie tylko :lapka: nudy fhui

:shotgun:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

RDR nie jest złe, w końcu to giereczka od R*

ale słodki jezu ja pier,dolę jak to gównianie działa na PS3, przecież w to ledwo się da grać

Szkoda, że na PC nie wyszło :/. Tak to są tylko dwie wersje: stabilna w subHD na X360 i niestabilna w subHD na PS3. Obie gów,no rozmazane, do tego jedna klatkuje jak głupia. No super :[

Opublikowano

tak to jest jak rozpoczyna się przygodę z gra R* od walki o platynę w trybie online :sir:

a ty tam 2 posty wyżej janusz nie zmieniaj tematu  :daddy:

Opublikowano

Zorałem Cie i kalafiorka na poprzedniej stronie. Temat został wyczerpany. :daddy:

Opublikowano

tak to jest jak rozpoczyna się przygodę z gra R* od walki o platynę w trybie online :sir:

Nigdy nie zrozumiem jak mejm mógł coś takiego odwalić. Przecież to idiotyczne.

Opublikowano

Ale co ma fakt zagrania multi przed singlem do ch.ujowej historii i nudnych misji? "Walki o platyne" xD, tak to w sumie dobrze napisane. To byl prawdziwy survival, musialem dla puchara te gre ukonczyc w singlu :reggie:

Opublikowano

Chyba kupię w końcu tego X360 żeby ograć Forzę Horizon i RDR w ludzkim framerate'cie.

A ograles juz wszystkie 639 gier na Steamie ze x360 chcesz kupowac? :Coolface:

Opublikowano

Zorałem Cie i kalafiorka na poprzedniej stronie. Temat został wyczerpany. :daddy:

Zaorales się to kupując konsole, które ma same tasiemce line upie i teraz miotasz się jak padła ryba i konika przyklepujesz do 8 fallouta

Opublikowano

A ty do kolejnego asasyna. :pawel:

Dalej wychodzę na tym lepiej. 

P.S KALAFIORKA? 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Chyba kupię w końcu tego X360 żeby ograć Forzę Horizon i RDR w ludzkim framerate'cie.

A ograles juz wszystkie 639 gier na Steamie ze x360 chcesz kupowac? :Coolface:

Kiedyś ogram wierze

Opublikowano

Ja żartowałem, RDR super gierka. Wkurzało mnie tylko "pomogę jak zrobisz dla mnie misję" x200. No i jeszcze nietrafianie w drzwi. Z początku myślałem że Xbox mnie troluje, że coś mam źle ustawione. Ale potem w Forumogadce ziomki mówili o tym samym, że ciężko we framugę trafić.

Rockstar coś przycichł ostatnio (gdzie singlowe dodatki do GTAV?), ale mam nadzieję że nowe RDR i Bully są właśnie robione, a GTA odpoczywa.

ale słodki jezu ja pier,dolę jak to gównianie działa na PS3, przecież w to ledwo się da grać

Szkoda, że na PC nie wyszło :/. Tak to są tylko dwie wersje: stabilna w subHD na X360 i niestabilna w subHD na PS3. Obie gów,no rozmazane, do tego jedna klatkuje jak głupia. No super :[

A nie ma wyjść remaster? Gdzieś widziałem niedawno okładkę z XOne. Grałem na X360, potem na PS3 i pamiętam że na PS3 trochę cięło, ale grało się dobrze. Gorzej moim zdaniem na PS3 wypada Mass Effect 2. Dramat. No i podobno Bayonetta, ale Mendrek twierdzi że działa dobrze. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.