Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Zorałem Cie i kalafiorka na poprzedniej stronie. Temat został wyczerpany. :daddy:

wymieniając crapa x2 z którym Miyazaki San nie miał nic wspólnego  :rofl2:   :pawel:  :kaz:  :rotfl: 

tak bardzo jak DS  :yao:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Dajesz filmik z pvp, a jestem ciekaw ile w te pvp przegrałeś. :yao:

No i co za różnica czy jakiś random miał coś wspólnego z którąś odsłoną czy nie? Gra powstała, tego nie zmienisz. :reggie:

@aux

Nie będzie remastera RDR, tak samo jak nie będzie wersji PC. Gdzieś w jakimś wywiadzie mówili, że gra jest strasznie skomplikowanie zrobiona na PS360 i przeniesienie jej na inne sprzęty jest bezcelowe i zabrałoby za dużo pracy oraz czasu.

Szkoda. :(

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Sutek nie martw sie, podobnie pierdo.lilo Square o FF7, ze zrobienie remakeu zajmie im milion lat i zezre wszystkie zasoby na ziemi. Jeszcze doczekasz sie odswiezonego symulatora jazdy wozem.

jako pasazer

Opublikowano

Zatem CoD to mniejszy tasiemiec od Soulsow, bo robily go rozne studia, a nie ten sam team i jedna osoba roznicy  :yao: 

Opublikowano

Dajesz filmik z pvp, a jestem ciekaw ile w te pvp przegrałeś. :yao:

No i co za różnica czy jakiś random miał coś wspólnego z którąś odsłoną czy nie? Gra powstała, tego nie zmienisz. :reggie:

ani razu, ale mechanika w pvp i pve jest taka sama, tak więc jeśli to twój jedyny argument to się ładnie zaorałeś  :hi:

no a BB to zupełnie inny flow oraz setting tego też nie zmienisz, ale zamiast gierką na 10 wolisz jarać się piątymi kapiszonami. że też masz godność gadać o rakach

Ale co ma fakt zagrania multi przed singlem do ch.ujowej historii i nudnych misji? "Walki o platyne" xD, tak to w sumie dobrze napisane. To byl prawdziwy survival, musialem dla puchara te gre ukonczyc w singlu :reggie:

misje w RDR nudne? awww no wiesz jednak nie (no przynajmniej większość nie). no nie wiem; może choćby tym że zaspolierowałeś sobie wszystkie miejscówki, gadżety i bronie, w których w singlu spędzi się dodatkowo min. 18h? za samo polowanie na zwierzaki dla skór i mięsa na sprzedaż to jest 9/10 (bluber potwierdzi). no ale jakbym sam się zmuszał do ślęczenia 50h przy jednym tytule dla głupiego pucharka pewnie też by mnie choy strzelił.

a ty @raven przestań (pipi)ić po raz 15-ty o tych dropach, bo raz że DF obaliło twój douchebagging, to na bonerze też się doczekasz takich samych na północy mapy, czy podczas szybkiej jazdy po mieście. :lapka:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

ani razu, ale mechanika w pvp i pve tak więc jeśli to twój jedyny argument to się ładnie zaorałeś   :hi:

Przeciez to był twój argument. 

Jakieś haluny z niedożywienia masz przyjacielu serdeczny. 

no a BB to zupełnie inny flow oraz setting tego też nie zmienisz, ale zamiast gierką na 10 wolisz jarać się piątymi kapiszonami. że też masz godność o rakach

Już pisałem dlaczego się nie jaram nowymi odsłonami soulsów. 

A kapiszony zawsze spoko. :banderas: 

Opublikowano

Ale co ma fakt zagrania multi przed singlem do ch.ujowej historii i nudnych misji? "Walki o platyne" xD, tak to w sumie dobrze napisane. To byl prawdziwy survival, musialem dla puchara te gre ukonczyc w singlu :reggie:

misje w RDR nudne? awww no wiesz jednak (no przynajmniej większość nie). no nie wiem; może choćby tym że zaspolierowałeś sobie wszystkie miejscówki, gadżety i bronie, w których w singlu spędzi się dodatkowo min. 18h? za samo polowanie na zwierzaki dla skór i mięsa na sprzedaż to jest 9/10 (bluber potwierdzi). no ale jakbym sam się zmuszał do ślęczenia 50h przy jednym tytule dla głupiego pucharka pewnie też by mnie choy strzelił.

Ale chcesz powiedziec, ze jakbym zaczal od singla to fabula o smutnym kowboju i misje "jedz wozem pol mapy i sluchaj czerstwego dialogu a potem zlap trzy krowy" bylby zupelnie inna fabula o smutnym kowboju i misjami "jedzie wozem pol mapy i sluchaj czerstwego dialogu a potem zlap trzy krowy"? Nie wydaje mnie sie :yao:

Opublikowano

Jakbys nie gral najpiere w multi to ta przejazdzka bylaby podroza Twojego zycia, a jakbys cos upolowal po drodze to dostalbys growego orgazmu.

Opublikowano

@mejm

nie no myślę że gdybyś spędził przy niej 18 zamiast 50h to przynajmniej nie zdążyłbyś jej znienawidzić, no ale jeśli uważasz że męczenie się kilkadziesiąt godzin ze słabym tytułem by usłyszeć brzdęk wpadającego trofika jest takie super, to spoko :pawel:

ani razu, ale mechanika w pvp i pve tak więc jeśli to twój jedyny argument to się ładnie zaorałeś   :hi:

ach przepraszam. zapomniałem dopisać kluczowe słowo: "jest taka sama" tak więc umówmy się że jeśli twoją jedyną kontrą na to było wypomnienie, czy grałem w pvp czy nie, to wysypałeś się z resztek amunicji ziomuś. 

Opublikowano

Szkoda, ze skonczylem najpierw multi. Zaspoilerowalem sobie takie bronie jak rewolwer, strzelbe i obrzyna oraz gadzety jak... nie pamietam nawet co, bo nigdy nie uzylem zadnego gadzetu w tej grze poza lassem, ktorego faktycznie nikt sie nie mogl spodziewac w grze o kowbojach.

@nobody

Myslalem, ze platyne robi sie po to aby wycisnac gre i doswiadczyc w 100% tego co ma do zaoferowania. Ale jesli mowisz, ze 18h styka zeby poznac RDR to ci powiem, ze w du.pie byles i go.wno widziales. Paradoks c'nie?

Edytowane przez Mejm

Opublikowano

ach przepraszam. zapomniałem dopisać kluczowe słowo: "jest taka sama" tak więc umówmy się że jeśli twoją jedyną kontrą na to było wypomnienie, czy grałem w pvp czy nie, to wysypałeś się z resztek amunicji ziomuś. 

Trochę przykro patrzeć jak sobie dopowiadasz jakieś haluny niczym yeti bez honoru. :/

Opublikowano

Jedyne co mi zapadlo w pamieci to polowania bo to faktycznie dostarczalo funu. Ale troche ch.ujowo jednak, ze grze poteznego R*, z tak olbrzymim swiatem najlepiej wypadlo strzelanie do zajecy.

Opublikowano

chcecie mi powiedzieć, że Mejm hejtuje RDR bo znużyło go nudne i powtarzalne multi, w które grał przed singlem, tylko by wbić trofiki do platyny?

:notsure:

Edytowane przez soyaR

Opublikowano

Szkoda, ze skonczylem najpierw multi. Zaspoilerowalem sobie takie bronie jak rewolwer, strzelbe i obrzyna oraz gadzety jak... nie pamietam nawet co, bo nigdy nie uzylem zadnego gadzetu w tej grze poza lassem, ktorego faktycznie nikt sie nie mogl spodziewac w grze o kowbojach.

nie wjechałeś po raz pierwszy konno na stepy Meksyku przy akompaniamencie

nie zrozumiesz.  :sleep:

Opublikowano

@srayos

No nie brałbym na poważnie kogoś dla którego rdr i wiedźmin to ciota i ch.uj. :reggie:

Zapewne gra w jakieś chińskie gierki dla gimbusów. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

RDR w pigułce:

- za(pipi)isty klimat

- John Marston

- soundtrack, przy którym zapadasz się w fotel

- zakończenie, które tak łatwo mogli zyebać a jest istny mindblow

Zapamiętać z tej gry strzelanie do zajęcy to tak jak po nocy z za(pipi)istą laską zapamiętać zakładanie skarpetek.

Edytowane przez Yeah Bunny

Opublikowano

Trochę przykro patrzeć jak sobie dopowiadasz jakieś haluny niczym yeti bez honoru. :/

no niestety to moja wina że pisze poważnie w tak choyowym dla tego celu temacie, a ty do końca zgrywasz głupa że pomiędzy jednym a drugim ip nie ma zasadniczej różnicy. równie dobrze mógłbyś napisać że Tekken to klon Virtua Fighter, bo też nawalają się dwa typy i są paski energii. no ale ja grałem w oba, a ty pie.rdolisz od rzeczy jak typy co spędziły z BB 5 minut na youtube, czy u ziomka na chacie.  :hi:

Opublikowano

chcecie mi powiedzieć, że Mejm hejtuje RDR bo znużyło go nudne i powtarzalne multi, w które grał przed singlem, tylko by wbić trofiki do platyny?

:notsure:

No teoria jest taka, ze fabula jest swietna jak najpierw zagrasz w singlu a zupelnie ch.ujowa jak zaczniesz o multi. :reggie: Poza tym nudne i powatarzalne to idealne okreslenie singa tej gry.

@srayos

No nie brałbym na poważnie kogoś dla którego rdr i wiedźmin to ciota i ch.uj. :reggie:

Zapewne gra w jakieś chińskie gierki dla gimbusów. 

Gdzie ja napisalem ze wiedzmin jest ch.ujowy?

RDR w pigułce:

- za(pipi)isty klimat

- John Marston

- soundtrack, przy którym zapadasz się w fotel

- zakończenie, które tak łatwo mogli zyebać a jest istny mindblow

:yao: Grac w te gre i nie wiedziec jak sie zakonczy... To pewnie te rozbudowane, wielowatkowe i oryginalne misje przyslonily wam horyzont nadchodzacych zdarzen w scenariuszu :dynia:

Opublikowano

no niestety to moja wina że pisze poważnie w tak choyowym dla tego celu temacie, a ty do końca zgrywasz głupa że pomiędzy jednym a drugim ip nie ma zasadniczej różnicy. równie dobrze mógłbyś napisać że Tekken to klon Virtua Fighter, bo też nawalają się dwa typy i są paski energii. no ale ja grałem w oba, a ty pie.rdolisz od rzeczy jak typy co spędziły z BB 5 minut na youtube, czy u ziomka na chacie.  :hi:

Tak się stoczyć niekochany przyjacielu. [*]

NAWET Mi CIE NIE ŻAL WSTRĘTNY KLAPIE

@Mejm

Przecież przy premierze Wieśka niemalże robiłeś krucjatę przeciwko cdpr i ich grze. :reggie:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Na końcu okazuje się że rdr jest jednak nudy w chuy.

Opublikowano

xD no ale grałeś w końcu w BB, czy nie?

Opublikowano

Nie mów, że ten moment Ci nie zapadł w pamięć

Nie zapadł mu w pamięć bo w meksyku to on pierwszy raz był na deathmatchu w multi. xD

Opublikowano

xD no ale grałeś w końcu w BB, czy nie?

A czemu Ty ciągle tylko odnosisz się do BB?

A gdzie reszta? Demons souls? Dark Souls? Dark Souls II?

Grałeś w to w ogóle? 

OH WAIT

xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.