Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Yhm, jak mniemam nikt nie jest na tyle głupi, by nie zabezpieczać się stosownymi umowami przy tak dużym przedsięwzięciu jak długofalowe wydawanie konsoli. Co najwyżej kasa będzie wpływać do MS-u. Takie prawa rynku.

Jakoś Minecraft nie zniknął z serwerów Sony, mimo iż Mojang jest w rękach MS-u ;)

Opublikowano

poradnik klapa jak nie dac sie ruchac ms

- w minecrafta grac na ps4

- w ori grac na pc ze stema

- pracowac na pakiecie office tylko na macu

:dafuq:

Opublikowano

Sterydo to z xboxa360?

całkiem ładnie jak na 10 letnią konsole

Bloodborne-_20150315000140.jpg

O rany, przecież juz takie "God of War 3" z poprzedniej generacji  wygląda znacznie lepiej..

Opublikowano

O rany, przecież juz takie "God of War 3" z poprzedniej generacji  wygląda znacznie lepiej..

IdolizedWhimsicalGrosbeak.gif
Opublikowano

aw yiss niech Microsoft kupi AMD to Sony i Nintendo będą w (pipi)e - albo będą bulić microsoftowi za części do ich sprzętów albo ci będą zmuszeni dogadać się z zayebiście drogim intelem albo nvidią która nienawidzi konsol.

zeaFSgP.gif

Microsoft

giphy.gif

MS nie może zarobić na własnej konsoli, to szukają sposobów by uszczknąć kawałek sukcesu Sony xD Cygaństwo i cwaniactwo, no ale czego się spodziewać.

Opublikowano

easye, jeszcze mniejszego tego gifa daj to juz w ogole bedzie ladnie wygladac. Ta gra wyglada na duzym tv jak gra z ps2, nadrabia designem, ale gow3 wyglada lepiej przeciez pod wzgledem technicznym.

Opublikowano

Bloodborne na duzym ekranie to PS2, ale Forza 6 ze swoim deszczem - ultrarealizm ^^
tumblr_mth2tqJcfc1shwjxmo1_500.gif

Edytowane przez easye

Opublikowano

Typowe, klap nie jest w stanie zaakceptowac prawdy, wiec po pierwszej nieudanej probie wklejenia gifa, zaczyna stosowac argument "A twoja mama jest gruba!"

Opublikowano

Schemat się powtarza. Dwa najlepsze sposoby na zrąbanie sobie funu z gry - naczytać się komentów na forumku i zacząć od multi.

To nie schemat sie powtarza tylko wy. Jestes juz chyba czwarta osoba, ktora twierdzi, ze RDR mi sie nie podoba bo zaczalem od multi. Moze, zamiast klepac to samo po kolegach, wyjasnisz jaki wplyw na percepcje gry w trybie single ma poznanie mapy swiata gra i klilku rodzajow broni? Ja ci powiem, usiadz wygodnie i nadstawe dobrze ucha.

Zawsze twierdzilem, ze RDR ma zaje.biscie wykreowany swiat. Te wszystkie prerie, gory, rzeka, kaktusy, zwierzeta, zabudowania to jest idealny swiat westernu. 1:1 z tego co znamy z filmow. Do tego dochodza genialne warunki pogodowe. I ta cala kraina podobala mi sie tak samo w multi jak i w singlu. No, nie trolluje. Zatem multi nie mialo zadnego negatywnego wplywu na odbior wizualno-koncepcyjny (bo tylko taki zawieralo) gry. Nawet pisalem czemu chce zrobic multi najpierw, zeby pozbyc sie balasa z tylu glowy i delektowac juz potem tylko singlem i doswiadczac tego geniuszu R*. Niestety balasem okazal sie wlasnie ten tryb, w ktorym, powtorze, nadal swiat byl swietny ale ku.rwa mac ta fabula o snujacym sie na koniu smutnym kowboju, spotykajacym postacie, ktore przestaja cos znaczyc kiedy zrobimy dla nich wszystkie questy no i creme de la creme - nudne misje - jedz tam zabij tych, siadaj na woz, siedz i sluchaj dialogu az dotrzemy na koniec mamy i tam zabij tych i tamtych. Pytales co zapamietalem. Byla jedna misja z wysadzaniem konwoju chyba, ta mi sie podobala. I to juz koniec bajki. Ze swojej strony uwazam, ze podszedlem uczciwie do tej gry bo wycisnalem z niej 100%, podejrzewam, ze wiecej niz krzyczacy tutaj krzyzowcy w sombrero ale nie bede pisal, ze gra mi sie podobala bo jakis tam R* ja robil. Wspominalem o sterowaniu?

Opublikowano

RDR fajna gierka, ale koncowka troche przydluga, takie 7/10

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam,

7+ nawet bym dal.

pozdrawiam

Opublikowano

Schemat się powtarza. Dwa najlepsze sposoby na zrąbanie sobie funu z gry - naczytać się komentów na forumku i zacząć od multi.

Prawda. Ja jak napalam się teraz na jakąś grę to nie czytam tematu z nią związanym, aż do ukończenia. Pamiętam jak mi yeti obrzydził tlou tym swoim nieustającym pierdoleniem

A RDR wiadomix, 10/10 i tytuł jednej z najlepszych gier poprzedniej generacji. Pozdrawiam :lapka:

Opublikowano

RDR 10/10 i GTA IV 10/10 Pozdrawiam również

:hi:

Opublikowano

Jak ktos lubi nudne z gry z 2minutowa akcja co 15 minut, to faktycznie nie ma lepszego szpila.

Opublikowano

wiesiek3 > rdr

pozdrawiam

Opublikowano

Nic tak nie pozbawia przyejmnosci z obcowania z tytulem jak nieustanne (pipi)enie (zazwyczaj jakims zbiegiem okolicznosci sa to klapy) Uncharted czy takie Heavy rain moglyby byc calkiem przyjemnymi gierkami, gdyby pozbawic je calej tej aury spustow i fascynacji bogami, ktorzy na nowo wymyslaja kolo

Opublikowano

no tak jak klapy do obrzydzenia jarały się nowym batkiem a okazał się kolejny klon mordora (pewnie tak jak nowy mad max)

Opublikowano

Albo jak są żywą antyreklamą playstation

Opublikowano

ja przed podejściem do RDR obejrzałem 3 westerny, polecam, lepsza immersja

Opublikowano

ja przed podejściem do RDR obejrzałem 3 westerny, polecam, lepsza immersja

typowy janek xd

btw nowa forza jest tak brzydka, że odtworzony trailer w GTA V wygląda podobnie a czasem nawet lepiej :teehee:

Opublikowano

Forza 6 ma przynajmniej 4x wiecej klatek :dynia:

I nadal wyglada jakby byla tworzona w paincie ^^

Opublikowano

Jak ktos lubi nudne z gry z 2minutowa akcja co 15 minut, to faktycznie nie ma lepszego szpila.

Powiedział Dave, którego ulubioną fabularną gra jest Shenmue :rotfl:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.