Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

ale jest duzo gier na PS4 :obama:

3SsIOyN.jpg

Zaorane! Teraz w samej kolekcji Rare dojdzie jeszcze 30 gier + wsteczna kompatybilność  :)

Co do AMD to oczywiste że jeśli kupi ich MS, to dalej będą produkować dla Nintendo i Sony, zyska na tym XO który będzie tańszy w produkcji.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano
Currently Microsoft has $95.3 billion in cash, which could easily offer AMD a perfect deal, only being capitalised at $1.81 billion.

:obama:

a sony nawet 2 mln musi zbierac na kickstarterze xd

Opublikowano

Rdr jedyna gra R* której próbowałem 5 razy i za każdym razem po 15minutach wyłączałem, nudny gunplay i ten niezdarny tryb cover xd

Opublikowano

RDR 10/10 xDDDDDD

Opublikowano

Jak ktos lubi nudne z gry z 2minutowa akcja co 15 minut, to faktycznie nie ma lepszego szpila.

aha jeszcze zapomniałem, że jarałeś się gierkami pokroju Walking Dead xdddd totalnym raku branży, zero gameplayu, tragedia jesli chodzi o optymalizacje, na gównianym silniku z tragicznymi dropami i do tego firma klepie te znane licencje nic nie zmieniając w grze tylko wrzucając reskiny i nową historyjkę a ludzie te gó.wna kupują. BEKA.

Opublikowano

Bartoszek to czasami troche schizuje, najpierw sie jara po katach wolf among us, a potem TTgames zakala gamingu itd. musisz sie zdecydowac, bo stajesz sie malo wiarygodny :(

Opublikowano

RDR 10/10 xDDDDDD

DMC 4 6/10 :lapka:

Opublikowano

:obama:

Dalej o RDR rozprawiacie. Chyba gier na konsole brak ze w 2015 roku w CW wracacie do PS3.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Bartoszek to czasami troche schizuje, najpierw sie jara po katach wolf among us, a potem TTgames zakala gamingu itd. musisz sie zdecydowac, bo stajesz sie malo wiarygodny :(

No wolf ma dobrą historie i na tym kończą się zalety. Reszta to kibel.

Opublikowano

Akurat Wolf Among Us miał dużo zalet - od fajnego stylu komiksowego (noc + neony), dobry voice acting, ciekawą fabułę (chociaż końcówka trochę poniżej oczekiwań dla mnie), świetną muzykę i gameplay który zrezygnował z dziwnych puzzli na rzecz bardziej naturalnego dochodzenia detektywistycznego. TWD to przy tym flaki z olejem.

Teraz niedawno kupiłem sobie jeszcze Tales from the Monkey Island i zobaczę jak wyglądały dawne gry TT ;)

Opublikowano

Microsoft prowadzi rozmowy z AMD w sprawie ich kupna.

http://www.vg247.com/2015/06/30/microsoft-in-talks-to-buy-amd-report/

Mogliby odciąć Sony od procesorów.

(choć nie sądzę, że Sony nie posiada odpowiedniej umowy z AMD, która uniemożliwiła by taką operację nawet po przejęciu ich przez Microsoft).

Opublikowano

lol po co mieli by odcinac sony od prockow, za sterami MS siedzi Nadella a nie Daddy

Opublikowano

Wystarczy jak odetną Sony od nowszych generacji chipów - mniejszych, bardziej energooszczędnych, tańszych.

Opublikowano

Microsoft prowadzi rozmowy z AMD w sprawie ich kupna.

http://www.vg247.com/2015/06/30/microsoft-in-talks-to-buy-amd-report/

Mogliby odciąć Sony od procesorów.

(choć nie sądzę, że Sony nie posiada odpowiedniej umowy z AMD, która uniemożliwiła by taką operację nawet po przejęciu ich przez Microsoft).

Gdybs tylko potrafila sprawdzic,,ze ten news byl 3 strony temu.

http://www.psxextreme.info/topic/110561-console-wars-9-pluj%C4%85-na-was-a-wy-si%C4%99-cieszycie/page-71?do=findComment&comment=3474818

Opublikowano

Czemy piszecie do wieslawy per ona? xD

Rozpyerdala mnie to za kazdym razem :pawel:

Opublikowano

Czemy piszecie do wieslawy per ona? xD

Rozpyerdala mnie to za kazdym razem :pawel:

Nie wiemy w ktorej fazie zmiany plci jest,moze juz chce zeby do niego mowic ona :P

Opublikowano

Nie przeszkadza mi jak piszecie, jestem w 100% za wolnością hejtu.

Opublikowano

mama wie że udajesz kobiete na forum o gierkach dla dzieci?

koper - :* zona nie musi nic wiedziec

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Szczerze mówiąc to sporo ludzi z tego forum to wie od 2007 roku jak założyłam konto żeby sprawdzić - czy agresja słowna ludzi zależy od płci czy od tego co się pisze?

Rezultat jest taki - pisząc te same rzeczy ale jako kobieta dostajesz 5% hejtu, który zbierasz pisząc jako dumny waginoentuzjasta.

I dlatego na tym forum będę pisać jak kobieta mimo, że z natury rzeczy jestem heteroseksualną fanką Jezusa.

ps. żeby nie było offtopa - TYLKO PLAYSTATION 4

2edtyfq.jpg

Edytowane przez Wieslawa

Opublikowano

MS kupi AMD i wtedy zwrot "nie dla psa kiełbasa" pasuje jak ulał. :pawel:

Opublikowano

Pecetowcy takie psychole że udają kobiety na forum. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.