Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

#yetiusunkonto

Opublikowano

no u mnie tak samo, mooooze wcześniej nabęde przed kapiszonami 4

Przeciez jak ograes to mowiles, ze to przehajpowane guwno o___O

napisałem może z dużą ilością "o"

Trzeba bylo napisac: "Mooo https://youtu.be/6DBugVZ8Tp4?t=6s zeeeee"

Opublikowano

Ten Batman :banderas: 

Miałbym teraz szał macicy, gdybym nie mógł grać w to cudo przez zjebany PCtowy port :/

Opublikowano

zablokowane 30 fps, 1440p, bajery od Nvidii, deszcz i AO załatane.

Problem? No jeden, gra du,py nie urywa xD.

Opublikowano

Ten Batman  :banderas:

Miałbym teraz szał macicy, gdybym nie mógł grać w to cudo przez zjebany PCtowy port  :/

Taki jak miales tutaj?

fw80fb.gif

Opublikowano

Tak wlasnie sie zastanawialem ile minut minie zanim ktos tego gifa wrzuci.

Opublikowano

RED DEAD REDEMPTION GRA GENEERACJI.

Opublikowano

mexico, czyli moment w ktorym 90% graczy reflektuje sie ze gra sie jednak nie rozkreci :pawel:

Opublikowano

No tak, Meksyk. RDR bardzo w porządku gra, faktycznie troszkę monotonna, ale wracam do niej co jakiś czas tylko po to, aby sobie pojeździć na koniu, a to o czymś świadczy.

Opublikowano

rozkręcanie się rdr xd, coś jak janusze narzekające, że w the wire mało sie dzieje xd

Opublikowano

W ogóle przejść RDR i pisać, że mu żaden moment nie zapadł w pamięć to trzeba być chyba wypranym z emocji:

- wjazd do meksyku

- misja z zaganianiem bydła i zbliżająca się burza

- rozmowa z Dutchem

- kilka misji przed końcem gry i sama końcówka

- wszelkie wschody/zachody słońca

- spotkanie Marstona z rodziną

To tak na szybko z głowy, gry nie odpalałem od ogrania po premierze, a i tak sporo z niej pamiętam. Chyba sobie odświeżę :banderas:

Edytowane przez teddy

Opublikowano

RDR

ehh

EHHHHHHHHHH XDDD

Opublikowano

Też nie mogę się doczekać zapowiedzi RDR2 i petycji blachar.

Opublikowano

RDR to taka gra która robi ci ciagle nadzieje że się rozkręci a niestety nigdy to nie następuje. I ten beznadziejny początek. Oby w kontynuacji było lepiej.

Opublikowano

No tak, Meksyk. RDR bardzo w porządku gra, faktycznie troszkę monotonna, ale wracam do niej co jakiś czas tylko po to, aby sobie pojeździć na koniu, a to o czymś świadczy.

Swiadczy to o tym, ze to swietna gra do jazdy na koniu. I do niczego wiecej.

Opublikowano

Kto to jest bunny?

Kto to jest Starh i czemu random z 700 postow probuje analizowac CW kiedy jest to dla niego dopiero druga edycja a w przedostatniej zalapal sie tylko na koncowke? Pewnie jakis sezonowy atencjusz.

Czytam to CW od lat, po prostu nie pisałem tu nic wcześniej , bo nie było po co  :dunno:

Opublikowano

lol, te minusy to za co? Za to że Batman jest za(pipi)istą grą? xD 

Nie do wiary, jak bardzo CW padło na pysk przez totalną masakrację Sony na E3, po ludziach nie ma co zbierać.

Opublikowano

The Last of USA 2 w produkcji! Świetnie, to już bedą aż 3 gry do ogrania na PS4, kiedy kupie to pudło w 2018 :newell:

Edytowane przez Majin Buu

Opublikowano

lol, te minusy to za co? Za to że Batman jest za(pipi)istą grą? xD 

Nie do wiary, jak bardzo CW padło na pysk przez totalną masakrację Sony na E3, po ludziach nie ma co zbierać.

Odejdź chorągiewko. 

Opublikowano

Trochę racji masz, Mejm. Mnie misje trochę nudziły, myślę, że za dużo tam było strzelania, ale jazda koniem i zwiedzanie świata to banderas.

A to zwalnianie czasu, o którym wspominał Majin, to straszna beka. Po co oni to dodali, nie mam pojęcia. Pamiętam moje rozczarowanie, gdy polowałem na niedźwiedzia, a okazało się, że wystarczy włączyć bullet time i zayebać dwa hedszoty. Tak, wiem, że mogłem tego nie włączać, no ale wiadomo jak to z tym jest.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.