Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Żeby grać na faceit czy ESEA trzeba mieć jakieś większe umiejętności, trzeba ogarniać znacznie bardziej, umieć smoke'i, flashe i inne zagrania na popularnych mapach, których szczerze powiedziawszy nie gram. 

Poza tym granie samemu to w ogóle mija się z celem na takich rozgrywkach, bo niestety osoby, z którymi gram nie chcą grać nic oprócz MM. 

Sorry, taka jest prawda, skiny zyebały tę grę i tyle. Nawet kolega, który grał przed skinami mówił, że wcześniej ta gra była lepsza, a teraz kupa haxów, pier.dolone skiny i żadnych nadziei na poprawę w przyszłości. 

Edytowane przez suteq

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Żeby grać na faceit czy ESEA trzeba mieć jakieś większe umiejętności, trzeba ogarniać znacznie bardziej, umieć smoke'i, flashe i inne zagrania na popularnych mapach, których szczerze powiedziawszy nie gram. 

Poza tym granie samemu to w ogóle mija się z celem na takich rozgrywkach, bo niestety osoby, z którymi gram nie chcą grać nic oprócz MM. 

Sorry, taka jest prawda, skiny zyebały tę grę i tyle. Nawet kolega, który grał przed skinami mówił, że wcześniej ta gra była lepsza, a teraz kupa haxów, pier.dolone skiny i żadnych nadziei na poprawę w przyszłości. 

Nie, faceit sam po kilku meczach ci daje rangę od 1 do 10 i grasz z ludzmi ze swoimi umiejętnościami.

Jak mówi stare przysłowie - chooja wiesz o rapie  :daddy:

Skiny zyebały tę grę xD . No to takie straszne, że ktoś ma czerwony pistolet a nie szary, że gimbusy oglądają twitcha i że random na losowym serwerze przez to nie daje info ://// RIP CSGO.

Mnie też od haxów wyzywają tak swoją drogą. Natomiast sam spotykam ich bardzo mało o dziwo, szczególnie ostatnio bo nie wiem czy zauważyłeś ale wraz z ostatnią aktualizacją weszło trochę zmian o które się ubiegała społeczność (oh tak zapomniałem, Volvo przecież nic nie robi tylko skiny), ponoć bardzo skuteczny jest overwatch.

Opublikowano

rak ze skrzynkami w CS jest fajny, kilka euro już zarobiłam :]

Opublikowano

MGS2 >>> MGS3

To co ten Pan mówi. Ktoś tu napisał, że niby po szacunku lub jego braku do RDR można poznać Janusza xDD. No chyba nie, MGS2 to jest idealny wyznacznik koorwo. 

Opublikowano

beczunia wnusia i prawnusia z kazdego kto uwaza ze 2 > 3

oczywiscie szanowac trzeba obie :dunno:

Opublikowano

MGS 2 własnie sobie odświeżam, parę razy facepalm poleciał z tych dialogów i gry aktorskiej

Opublikowano

Tez niedawno ogrywam MGSy przed 5ka, skonczylem poki co na 3, jest duuzo lepsza od 2ki, ale 2ka tez zla nie byla.

Na pewno wole mgs2 od rdr.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Nie no kur.wa znowu dyskusja o tej żałosnej serii? :yao:

Zaraz niekochany będzie mi robił opier.dol i rozprawkę o 3. :kaz:

:niedobrze:

:s159:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Peace Walker to dobre wprowadzenie do mechaniki GZ i V. w końcu to tam BB dostaje swoją bazę, oraz możliwe jest zatrudnianie do niej najemników/ przeznaczanie ich do odpowiednich działów (np. inżynierowie, lekarze, intel), czy zgarnianie pojazdów i ludzi podczas misji.

Opublikowano

No ja planuje właśnie przejść mgs 2, mgs 3, pw a potem gz

e: Tylko nie wiem czy nie umrę w trakcie od patosu, pewnie trzeba będzie te przejścia sobie czymś innym porozdzielać

Edytowane przez teddy

Opublikowano

No ja planuje właśnie przejść mgs 2, mgs 3, pw a potem gz

e: Tylko nie wiem czy nie umrę w trakcie od patosu, pewnie trzeba będzie te przejścia sobie czymś innym porozdzielać

No ja tak robie, nie dalbym rady grac w te gry jedna po drugiej :lapka:

Opublikowano

Mgs2 lepszy od 3?

2786717-8489985052-nxkih.gif

Opublikowano

Uderz w stół a Janusze się odezwą :yao:

jak przyleciał i pisze o uderzaniu w stół XD

Opublikowano

Raven pewnie waliłeś konika do sekcji z gołym raidenem, co?  :kaz:

Opublikowano

lol, te minusy to za co? Za to że Batman jest za(pipi)istą grą? xD 

Nie do wiary, jak bardzo CW padło na pysk przez totalną masakrację Sony na E3, po ludziach nie ma co zbierać.

Raczej za to,ze jestes  :flag_of_truce:

Opublikowano

Taka beka z Halo, a po dziś dzień pozostaje niedoścignionym wzorem dla Multi FPS. W tej generacji jak ktoś chce postrzelać po sieci to tylko Xbox, bo co ma innego? Nijakie Killzone z trzema trybami na krzyż, mapami z singla? xd Konkurencją dla Halo jest Titanfall. Obydwie gry są exami na Xboxie. Pluję na Sony mocno.

:yao:

Januszu, najlepsze multi to tylko u Sony

:banderas:

Koalicja blacharsko botowska gotowa na jutrzejszy rape?

11698603_899760290091463_247951188912278

:shotgun:

Opublikowano

jedni wolą inteligentne multi wymagające taktyki i elastycznego przechodzenia z run'n'gun w stealth.

inni skakanie jak pjerdolone zające po całej mapie.

no i co zrobisz? nic nie zrobisz :reggie:

Opublikowano

jedni wolą inteligentne multi wymagające taktyki i elastycznego przechodzenia z run'n'gun w stealth z wallhackiem

:kaz:

Opublikowano

Taka beka z Halo, a po dziś dzień pozostaje niedoścignionym wzorem dla Multi FPS. W tej generacji jak ktoś chce postrzelać po sieci to tylko Xbox, bo co ma innego? Nijakie Killzone z trzema trybami na krzyż, mapami z singla? xd Konkurencją dla Halo jest Titanfall. Obydwie gry są exami na Xboxie. Pluję na Sony mocno.

:yao:

Januszu, najlepsze multi to tylko u Sony

:banderas:

Koalicja blacharsko botowska gotowa na jutrzejszy rape?

11698603_899760290091463_247951188912278

:shotgun:

xDDD

Mówienie o gameplayu a na screnie kontekstowa akcja xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

jedni wolą inteligentne multi wymagające taktyki i elastycznego przechodzenia z run'n'gun w stealth z wallhackiem

:kaz:

One Last Standing ogrywa całą drużynę wroga 20:1 

CZAISZ TYPIE CZY GIFAMI WYTŁUMACZYĆ?????

Opublikowano

Chyba nie zauważyłeś co zrobiłem. :dafuq:

Opublikowano

bardzo dobrze że o nim wspomniałeś. bez wallhacka i mini radaru wszyscy latali by jak boty po mapce zamiast uniknąć wykrycia skradając.  :cool:  :lapka:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.