Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Gram sobie dzisiaj w Bloodborne jak codziennie od 2 tygodni i widzę, że znajomy wbił i gra w BF4, zaświtała myśl że można by zagrać w tę wspaniałą strzelankę.

Zakładam imprezę, wysyłam zaproszenie - menu w PS4 jest naprawdę szybkie - wchodzi znajomek do imprezy... i?

I człon, ja go słyszę, on mnie nie słyszy mimo, że widzi, że przy moim głośniczku pojawia się animacja kiedy mówię. Przypomniały mi się te wszystkie najgorsze chwile spędzone przy próbach grania na PS3 po sieci.

:frog:

Jak dla mnie to PSN dalej 1/10. Na XBL od lat bez problemu gram z wszystkimi i wszystkich słyszę, mimo wolnego i częściowo nieergonomicznego menu w One.

Ale cieszy, że niektóre operacje sieciowe przyspieszyły. Może rzeczywiście oszuści z sony coś tam próbują robić z tą sraką.

a co do kupna AMD to wyczytałam gdzieś, że w razie sprzedaży tej firmy utraci ona licencję na produkcję procesorów zgodnych z x86, którą posiada na mocy umowy z Intelem.

Edytowane przez Wieslawa

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

jaka panika w necie że MS chce kupić amd xd na gejonly irasojurasy już mają pot na plecach :dynia:

Nie sądzę, by było to jakieś trzęsienie ziemi, jeśli mówimy o światku konsolowym.

Opublikowano

Wiesław dzień jak co dzień niestety.

Opublikowano

Tymczasem na fejsbuku Piranha Bytes

11026230_788489824595072_652192183705136

Jakis kod binarny... ciekawe czy sprobuja reanimowac gothica czy robia kontynuacje Risen

edyta: ok rozszyfrowalem kodzik i wiadomosc jest nastepujaca: "3 days left"

Opublikowano

Przed E3 było to samo, a skończyło się na dobrze znanych kotletach z grafą z poprzedniej generacji i mmo o piratach :dynia: :dynia: :dynia:

Opublikowano

To na E3 nie bylo greatest line-upu? Niech sie zdecyduja w koncu... :Coolface:

Opublikowano

No tak lepiej pokazac gry na 2017 jak sony. xD

Opublikowano

Znów beka z Xzłoma? Już nie mogę się doczekać. Sony odpuszcza GS, w koncu 80% rynku w Europie należy do PS4. Za to będą na TGS, gdzie microsoft jedynie pojawi się aby wyczyścić kible po imprezie, będą na PGS i w grudniu wielka impreza baronów w Las Vegas, czyli PS Experience. Trzy imprezy, a microsoft co tam? Powolne żegnanie marki na GC?

:yao:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

To na E3 nie bylo greatest line-upu? Niech sie zdecyduja w koncu... :Coolface:

Na e3 MS pokazal the greatest lineup na rok 2015

Na gamescom pokaze the greatest lineup na 2016 :fsg:

Opublikowano

to przekonanie że sebixowate exy na 8 są lepsze od Daru od Bogów (za Edge)   :obama:

to przekonanie że w 2016 TLG, Horizon, Ratchet, SF V, U4, Star Ocean V i Tales Of Berseria mają się czego obawiać ze strony MS  :obama:

Opublikowano

Wiadomo jaki udzial PS4 ma w USA? Ciekawy jestem czy tam jest duza roznica bo z tego co wiem to hamburgery lubia xboxy bardzo.

Opublikowano

Max 60 do 40

Opublikowano

Tymczasem na fejsbuku Piranha Bytes

11026230_788489824595072_652192183705136

Jakis kod binarny... ciekawe czy sprobuja reanimowac gothica czy robia kontynuacje Risen

edyta: ok rozszyfrowalem kodzik i wiadomosc jest nastepujaca: "3 days left"

Nowy Gothic :banderas:

Opublikowano

Gothic skonczyl sie na pierwszej czesci

Opublikowano

Nie dam sie spowokowac :reggie:

Opublikowano

E no dwójka z nocą kruka była spoko

Opublikowano

To nie mgs.

Gothic 2 byla swietna.

Opublikowano

to przekonanie że w 2016 TLG, Horizon, Ratchet, SF V, U4, Star Ocean V i Tales Of Berseria mają się czego obawiać ze strony MS :obama:

To przekonanie że te gry wyjdą w 2016 xD

To przekonanie że to niby świetne produkcje xD

4 gierki warte ogrania, a poki co żadna nie prezentuje sie jako must have

Edytowane przez kubson

Opublikowano

SFV nie mial byc w tym roku? Byl na liscie Yetiego. Jakies Star Ocean widze tez piata czesc ale rozumiem ze jak pedalski tasiemiec z Japonni to trzeba szanowac? :pawel: 

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

TLG miało byc w 2012 wiec wiesz :reggie:

Opublikowano

Uncharted CZTERY, Street Fighter PIEC, remake Racheta sprzed Figaro wie ilu lat, Star Ocean PIEC - same swiezynki, oryginalne i ambitne tytuly.

Quantum Fucking Break, Recore, Scalebound - beka z MS, tasiemiec na tasiemcu same mainstreamowe tytuly i pif pafy dla Januszy,

that klapers logic.

Edytowane przez hav3n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.