Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

brak ekscytacji Horizon powoduje jedynie dev. który za nie odpowiada, bo na pewno nie prezentacja nad którą sam zachwycałeś się z Havenem i Copperem w dedykowanym temacie xD

dla wyższej klasy sama prezentacja dema TLG to powód do must hav. xD

na końcu traillerów Horizon i TLG widnieje 2016 więc wyjdą. xD

xD

edit:

Recore xD

Edytowane przez nobodylikeyou

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

f30100f10ae41f1a3578947084a6f04874420a8a

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

A kiedy Asetto Corsa na konsolach?

qZtpSgf.gif

:banderas:

Edytowane przez Labtec

Opublikowano

Pewnie jak blacharze ufunduja na Kickstarterze i przeprowadzi testy beta w early access.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Jestem ciekaw, co wyjdzie z Recore i Scalebound. Pokazali CGI, a na developing pewnie po 5 baniek i skończy się jak z Phantom Dust :reggie:

Opublikowano

A kiedy Asetto Corsa na konsolach?

Slaby pojazd bo zapowiedzieli wersje na ps4 i xbone na 2016 ;)

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

TLG miało byc w 2012 wiec wiesz :reggie:

Figaro przeczuwał że TLG pojawi się tym razem na E3 i się spełniło.

Teras przeczuwa że wyjdzie w 2016 więc znasz ciąg dalszy  :reggie:

Opublikowano

. Sony odpuszcza GS, w koncu 80% rynku w Europie należy do PS4.

ciekawe ile rynku należy do PS Vity.

Nie było jeszcze tak dobrego okresu dla Xbąka, znakomity 2014 rok pod względem gierek, comiesięczne aktualizacje konsoli ku uciesze posiadaczy, mega ofensywa gierkowa na jesień 2015 w postaci Halo 5, FM6, Tomb Raidera + największe hity jak Fallout 4, New Xbox One Experience na jesieni, wsteczna kompatybilność, premiera udoskonalonego pada, coraz mniejsze różnice w multiplatformach, doskonałe perspektywy gierkowe na 2016 rok, coraz lepsze tytuły w Xbox Live Gold.

dominacja jak za czasów xbox 360 :daddy: :daddy: :daddy:

70% posiadania PS4 w europejskim rynku oznacza 70% zakurzonych konsol i 70% sznurówek-headsetów które zostało wywalone na śmietnik tuż po rozpakowaniu pudła xd

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Ciekawe ile rynku w Japonii należy do xbona...

:kaz:  :daddy:

Opublikowano

Potwierdzone, że będzie w pudełku? bo byly kiedyś ploty o tym ale szybko zdementowali pogłoski. jak będzie to biere od razu na wii u i 3dsa <3 A GDZIE VITA JA SIE PYTAM?! 

OK WIDZE ZE TO OFICJALNE INFO, JARAM SIE! BIERE W PAZDZIERNIKU NA PREMIERE <3 <3 <3

Poza tym, Sony pluje w twarz swoim użytkownikom oferując fejkowe "pełne" wersje gier za darmo, które okazują się trialami, choć to nigdzie nie jest napisane przy zakupie. 

Edytowane przez soyaR

Opublikowano

Shovel Knight na 3DS w pudełku :banderas: Co za piekne uzupelnienie kolekcji :obama:

Opublikowano

Rayos dobrze mówi. Sony jak zwykle dyma graczy.

tTAE4xG.png

Full game, a na mailu rachunek na 0,00 zł za "Full game trial"

FULL GAME TRIAL xDDD

prawie jak

W PEŁNI SPRAWNY TYLKO NIE DZIAŁA

oddawać mi moje 0,00 zł

Opublikowano

piękna pułapka na januszy cebulaków. brawo Sony. :pope:

Opublikowano

pisze o cebulakach a sam pewnie nie spi zeby skonczyc gre na weekendzie bo juz sprzedana na allegro i trzeba wyslac :facepalmz:

Opublikowano

nie śpię bo każda moja nocka wygląda tak zayebiście 

800_mystery_train_blu-ray_2.jpg

tylko że bez dnia wolnego i na umowie o dzieło  :shieeet:

Opublikowano

Shovel Knight w pudełeczku?

:banderas:

Będzie brane.

Opublikowano

Na 3DSie mam cyfrówkę, więc bierę na WiiU. Zresztą okładka lepiej wygląda w dużej wersji.

Opublikowano

Ja chyba też. Fajnie jest mieć pudełkową wersję gry 2D na stacjonarkę. Tak kiedyś było. 

Opublikowano

A mnie Łopatowy znudził w trzeciej lokacji. ;/

Opublikowano

Czemu Lopatowy nie na PS3? ;/

Opublikowano

A mnie Łopatowy znudził w trzeciej lokacji. ;/

A-ale dlaczego? Toż to roz,(pipi). Piękna grafika 2d, responsywne sterowanie (kórwa te odbijanie się na łopacie :banderas:), znakomita ścieżka dzwiękowa, zabawne dialogi i ciekawy system risk/reward.

Ktoś tam powiedział (możliwe ze bunnyhop :obama:), ze tak wyglądałyby gry w XXI wieku, gdyby konsole zatrzymały się na NESie. Zgadzam się.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

ja biorę na 100% na 3DSa. na Wii U też wezmę jak się uda :obama::banderas: mam cyfrówkę na 3DSa, ale pal licho :D 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.