Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Bijatyka Dead or Alive 5: Last Round ukazała się na PC w marcu tego roku, lecz bez trybu sieciowego. Ten miał zostać dodany w ramach aktualizacji, „w okresie trzech miesięcy od premiery”. Czerwiec dobiegł jednak końca, ale dopracowanych zmagań online nadal w grze nie ma.

„W wyniku napotkania poważnego problemu podczas testów beta, przekładamy publikację tej aktualizacji” - czytamy w oświadczeniu odpowiedzialnego za prace studia Team Ninja.

„Przepraszamy za powiadomienie w ostatniej chwili i za problemy naszych graczy na Steamie, czekających na funkcje online. Zaktualizujemy stronę internetową o nową datę tak szybko, jak tylko zostanie ustalona.”

Wersja beta z funkcjami sieciowymi będzie nadal dostępna na Steamie, ale osoby napotykające błędy powinny powrócić do tryb offline - dodają deweloperzy.

Wkrótce po premierze Dead or Alive 5 Last Round na PC na jaw wyszły inne problemy: ograniczone efekty graficzne, brak dwóch aren czy opcji zmiany obłożenia przycisków na klawiaturze.

Bazowe Dead or Alive 5 debiutowało w 2012 r. na PS3 i X360, ukazało się także w wersji dla PlayStation Vita. W ubiegłym roku do sklepów trafiło rozszerzone wydanie produkcji z dodatkowymi postaciami - Ultimate. W edycji Last Round poprawiono grafikę, dodano też kolejnych bohaterów i kostiumy.

Deweloperzy serii Dead or Alive połączyli uniwersum gry ze światem cyklu Ninja Gaiden - wśród wojowników, w których mogą wcielić się gracze, znajduje się między innymi Ryu Hayabusa.

http://www.eurogamer.pl/articles/2015-07-01-opozniono-debiut-trybu-sieciowego-dead-or-alive-5-last-round-na-pc

:yao:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Yeti wymienia na liacie, symulatory chodzenia, interaktywny film i multiplatforme, nie no calkiem grubo :obama:

GRUBO NIE CHUDO jeszcze disagea 4, persona 5 i pozamiatane

Opublikowano

No i takie gry to ja rozumiem. Szanujmy sie i nie wrzucajmy na lisyy pseudogierek skrojonych pod intelektualnych Januszy

Opublikowano

dlaczego jeszcze w ogóle klapki się starają walczyć, skoro od dawna są przegrani i nie mają żadnych megaton, ba, nawet porządnych średniaków u nich jak na lekarstwo... Powinni siedzieć cicho i skomleć o to, by Zielona Elita ich przygarnęła pod swoje skrzydła... a tak rzucają się, butni, jak murzyni podczas zamieszek w Baltimore walcząc o jakąkolwiek atencję 

Opublikowano

Disgaea 4 to wyszla juz dawno temu.

no czy tam 5 kogo w ogole te chinskie gierki obchodzą xd przecież to i tak do zapchania listy bo zagra w to tylko kypq

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

dlaczego jeszcze w ogóle klapki się starają walczyć, skoro od dawna są przegrani i nie mają żadnych megaton, ba, nawet porządnych średniaków u nich jak na lekarstwo... Powinni siedzieć cicho i skomleć o to, by Zielona Elita ich przygarnęła pod swoje skrzydła... a tak rzucają się, butni, jak murzyni podczas zamieszek w Baltimore walcząc o jakąkolwiek atencję

To ty jesteś tym userem, który hejtuje Half Life 2?

xD

Opublikowano

Yeti wymienia na liacie, symulatory chodzenia, interaktywny film i multiplatforme, nie no calkiem grubo :obama:

GRUBO NIE CHUDO jeszcze disagea 4, persona 5 i pozamiatane

Mimo, że wojna, to staram się zachować humanitarnie, więc nie dobijam ich wszystkimi tytułami.

Opublikowano

xD

Od kiedy powiedzenie podczas dyskusji ze gra jest nudna i słaba to hejt? Czo te dzisiejsze ludzie to ja nawet nie ... :reggie:

Opublikowano

nudna i slaba to jest twoja grzybowa fryzura i nowy image na forum layos

Opublikowano

nudna i slaba to jest twoja grzybowa fryzura i nowy image na forum layos

a jaki jest mój nowy image bo aż sam jestem ciekaw drogi ficku? 

Opublikowano

xD

Od kiedy powiedzenie podczas dyskusji ze gra jest nudna i słaba to hejt? Czo te dzisiejsze ludzie to ja nawet nie ... :reggie:

Czepiasz się słówek, spoko.

Lepiej mi powiedz, co takiego słabego jest w tej grze?

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano

Mówiłem o tym już dwu, a nawet trzykrotnie, nie będę się powtarzał, sorry :reggie: 

Opublikowano

I jak tam klapki, godnie świętujecie pięć lat plusa? XD :dynia:

Opublikowano

Ale gierki w ps plus z okazji rocznicy. Wszyscy na kolanach z pelnymi ustami :banderas:

Pieknie Sony zamienilo super usluge w haracz z indykami i crapami :Coolface:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Ten plus to taki kał, że aż szkoda poruszać ten temat.

Nie ma co, pięciolecie za(pipi)iście uczcili xD

Mendrek chyba kupi xboxa, bo gry trzeba zacząć znów kolekcjonować.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Co dali? XD

Hahahahahaha o kur.wa. xdddd

Widac ze ta firma tonie.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

4VTBprc.jpg

5oAxIgz.jpg

różnica generacji, 44% więcej pikseli!!1

Screeny wielkości 21 calowego monitorka :dynia:

"Deweloper zdradził, że Dragon Age wyświetlane jest w 900p na Xbox One i w 1080p na PlayStation 4. Na obu konsolach zastosowano te same techniki post-processingu. Zgodnie z oczekiwaniami, dzięki wyższej rozdzielczości obraz na PS4 jest dużo wyraźniejszy."

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Co ty Yeti masz z tą rozdziałką... mam obie konsole i gra mi się na nich tak samo - dla mnie ważne jest jedno, aby gra działała w 30 klatkach, a nie udawała że w tylu chodzi.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

A po co ma działać w 30, jak może w 60 u Gabena na Stemie? :newell:

A niech działa i nawet 120 - mi tak nic do tego.

Mam tylko bekę jak yeti próbuję punktować Boty nie widząc, że sam jest ruchany przez Kaza w dupę i jeszcze się z tego cieszy niczym Polaczki z otrzymania kilku F16  :kaz:

Opublikowano

OBRAZ NA PS4 JEST DUŻO WYRAŹNIEJSZY

Taka jest brutalna prawda boty, 2015 rok, a tu guwno rozmazane, a nie ostre jak żyleta full hd.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.