Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

No a wiesiek na ps4 zawsze chodzil lepiej od wersji na xbąka. xd

Dziwne ze ci 900p nie przeszkadzalo jak grales w tego butterfielda.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Nie mogę się doczekać jak gry na PS4 zaczną wychodzić w sub FullHD i na jego 55 calowym lcd gry będą wyglądać jak go.wno rozmazane. Ale to będzie gęste tłumaczenie, że lepsze 900p na 55, niż 32".

Ogólnie beka z LCD do grania, baronowie grają na plazmach.

Opublikowano

I jak tam klapki, godnie świętujecie pięć lat plusa? XD :dynia:

Generalnie wolę cyfraki zamiast retaili (np. takie Massive Chalice zamiast jakiegoś Łasasyna czy Girsa 3), które już każdy kupił, ale oferta na PS3 i PS4 jest tak czerstwa, że aż boli.

PS+ na PS3 to już tak loty obniżył, że głowa mała.

Fajnie to się przez ostatnie półtora roku pozmieniało - w zeszłej generacji klapki się śmiały, że botki płacą za multi i nic nie dostają - w erze Xone i PS4 klapki płacą więcej za gorszy online i trzymają kciuki żeby dostać przynajmniej takie gierki jak w GwG XD

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

jak w czerwcu w plusie pojawił się mgs ground zeroes (ps4) oraz call of juarez gunslinger. nikt w cw nawet o nim nie wspomniał przez cały mies. 

dobre sępy z was chłopaki  :cool:

Opublikowano

No zaraz będzie miazga ;]

Opublikowano

Tymczasem na blacharskich forach w temacie Uszatego....

AlienShooter 

Ariacchi -> mam słabszą karte niż ty i gram w 30 fpsach wystarczy w oczekiwaniu na konkretnego patcha grać na low/off i w 720p.

Pomson15tk 

Wszystko przez ograniczajace konsole. Czekam na fanboyow remastergen

Opublikowano

Cytat z Twitcha (czat)

• Eillistraee: O (pipi)A 

Dobra mamy nick yetiego z Twitcha!  :sir:

Opublikowano

jak w czerwcu w plusie pojawił się mgs ground zeroes (ps4) oraz call of juarez gunslinger. nikt w cw nawet o nim nie wspomniał przez cały mies. 

MGS: GZ to powinien być od pojawienia się na rynku za darmo wnusiu. :reggie: Zawsze tak było, że dema były za darmo. Beka.

Opublikowano

Kur.wa ten twoj avek XDDDDDDDDDD

Opublikowano

Chyba wole już demo w plusie niż asasyna w goldzie.  :kaz:

Opublikowano

Bandai Namco has revealed that the Dark Souls series has sold over 8 million copies worldwide, with 40% of those sales being from the PC. Despite not being fully optimized for the platform the Dark Souls series has managed to sell 3.2 million copies on PC alone.

Ale na pc tylko piraca. Gdyby podzieli sprzedaz konsolowych wersji 50/50 miedzy sony a ms to najwiecej kopii sprzedalo sie na PC :D I co wy na to Medrus i Yeti ?

Opublikowano

POZAMIATANE :O

MOTHER OF GOD

Opublikowano

MGS: GZ to powinien być od pojawienia się na rynku za darmo wnusiu. :reggie: Zawsze tak było, że dema były za darmo. Beka.

I przepuściłeś okazję z beki z plusa w czerwcu z tego powodu?

anyway 1.5h demo mgs z możliwością masterowania sub misji i szukania alternatywnych rozw.  > 40h w Far Kraju 4 za "darmo"

Opublikowano

Ta mimika twarzy Nathana i zdziwko jak zobaczył Elene - bez kitu to jest prawdziwa next genowa gra.

Jak ktoś nie kupił jeszcze ps4, to dla U4 powinien to zrobić. 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

beka z ludzi ktorzy to ogladaja xd

ja sobie poczekam na material z gamersyde, do tego czasu kupie popcorn

Opublikowano

GOTY 2016, TYTANY NA KOLANACH Z PEŁNYMI USTAMI, NOWA GENERACJA TYLKO U SONY, GAF JUZ ROBI GIFY

:obama:

Opublikowano

Starh lol

Też was kocham 

Jak ta persona was kiedyś  :reggie:

tumblr_myac9abBrI1s9cu8mo1_500.gif

Edytowane przez Starh

Opublikowano

GOTY 2016, TYTANY NA KOLANACH Z PEŁNYMI USTAMI, NOWA GENERACJA TYLKO U SONY, GAF JUZ ROBI GIFY

:obama:

GOTY? Te skrypty na kazdym kroku? NOWA GENERACJA? Jakbys moze mogl (pipi)a wysiasc z tego jeepa i wybrac wlasna droge do poscigu, albo zrobic cokolwiek po swojemu, to bysmy mieli nowa generacje. A tak to mamy to samo czym nas karmia od kilku lat, ogladanie oskryptowanych scenek w super graficzce.

Mi takie cos zupelnie nie podchodzi, nie potrafie zrozumiec fenomenu, nie chce hejtowac zanim nie zobacze tego osobiscie, ale tytuly AAA coraz mniej do mnie przemawiaja i siegam po indyki i tytuly w ktore moge dosłownie POGRAĆ.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.