Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

:pawel:

Szał odbytnicy blachar rozpoczęty, wracaj do tego symulatora kozy, bo NOWA GENERACJA TYLKO U SONY!

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

00101977233862111448.jpg

Dajcie mu wreszcie bana za spoiler.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

< wiecej sprzetów Sony

< wiecej platyn

< wiecej gier ogranych na konsolach Sony

< dluzszy staz gracza konsolowego

< yeti wciaz Cie nazwie blachara bo ktos mu obraza ołtarzyk Sony.

Pewnie jakby mama weszla i powiedziala zebys zostawil te "głupie gierki" podczas gry w U4 to bys jej złamał szczęke w złości z bica :pawel:

Opublikowano

Wiesz, dla YETIego nowa generacja to coś co na PCtach było już 3-4 lata temu. Przecież pastgenowy BS:Infinite czy Metro LL osiągnęły kilka lat temu grafikę i rozdzielczość jakiej PS4 nigdy nie ujrzy.

Nawet mi go żal, narkomania to ciężka choroba i tragedia dla rodziców :(

Opublikowano

jaracie się piątą cześcią kapiszonów? 

nawet mi was nie 

:kaz:

Opublikowano

< wiecej sprzetów Sony

< wiecej platyn

< wiecej gier ogranych na konsolach Sony

< dluzszy staz gracza konsolowego

< yeti wciaz Cie nazwie blachara bo ktos mu obraza ołtarzyk Sony.

Pewnie jakby mama weszla i powiedziala zebys zostawil te "głupie gierki" podczas gry w U4 to bys jej złamał szczęke w złości z bica :pawel:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Jak patrzę na takie Girsy 4 i na U4, to normalnie różnica generacji, z czym do ludzi knurze :kaz:

Yoshida prawdziwy gracz, a nie jak knur spencer pozer.
Opublikowano

GOTY? Te skrypty na kazdym kroku? NOWA GENERACJA? Jakbys moze mogl (pipi) wysiasc z tego jeepa i wybrac wlasna droge do poscigu, albo zrobic cokolwiek po swojemu, to bysmy mieli nowa generacje. A tak to mamy to samo czym nas karmia od kilku lat, ogladanie oskryptowanych scenek w super graficzce.

można wybierać własne ścieżki jeepem. potwierdzili to sami dziennikarze, którzy w nie grali (aux jakiś czas temu wklajał link do ich dyskusji po e3)  :hi:

Opublikowano

Wiesz, dla YETIego nowa generacja to coś co na PCtach było już 3-4 lata temu. Przecież pastgenowy BS:Infinite czy Metro LL osiągnęły kilka lat temu grafikę i rozdzielczość jakiej PS4 nigdy nie ujrzy.

Nawet mi go żal, narkomania to ciężka choroba i tragedia dla rodziców :(

Ten post będzie cytowany niejednokrotnie. :kaz:

Opublikowano

00101977233862111448.jpg

Przeciez ten kadr na trailerach byl :dunno:

Opublikowano

Blacho-boty po materiale z twitchu już dostają szału, co to będzie jak pojawi się materiał w HD i te gify z gafa? Skoki z 11 pietra na :dynia:

Opublikowano

00101977233862111448.jpg

Przeciez ten kadr na trailerach byl :dunno:

Ja nie oglądam trailerów i sygnatura Yetiego zaspoilowała mi najbardziej ikoniczny moment w tyolulce. Domagam się przynajmniej warna!!!

Opublikowano

Domagam się przynajmniej warna!!!

No niech Ci bedzie, to ile chcesz punktow? :Coolface:

Opublikowano

Wiesz, dla YETIego nowa generacja to coś co na PCtach było już 3-4 lata temu.

3-4 lata temu na PC

http://static1.gamespot.com/uploads/original/1535/15353747/2625722-0133219531-oefru.gif

http://4.bp.blogspot.com/-4KrbZ2ONpzk/VYByqGd5LHI/AAAAAAAABDI/S3RTFG3tmtU/s640/CFa5coc.gif

http://1.bp.blogspot.com/-hXn6VgNL-Lg/VYBzBw8jklI/AAAAAAAABDU/cPQj67qtPIo/s640/ImCLEb5.gif

http://i.imgur.com/RyBSqmL.gif

Chciałeś chyba napisać...

ZA 3-4 LATA NA PC

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Colina mam pod reka w party wiec nie fikaj tutaj bo skonczysz jak drzewka banzai pana mijagi. :kaz:

Opublikowano

Yeti, znajdź gameplay fullHD ultra z

Battlefield4

Metro Last Light

Crysis3

Bioshock Infinite.

FullHd wystarczy, żebyś mógł zobaczyć jak powinna wyglądać nowa generacja.

Natywny, nieskompresowany. Na YT to Ty możesz ordera przejść a nie grafikę oglądać.

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

czy tylko mnie rozpjerdala to ciskanie się że gra nie zasługuje na mianu nextgena, no bo korytarz panie, a w Cryzysie na pc choye muye dzikie wenże, gdy tym samym typom nie przeszkadzał w 2006 jeszcze większy brak swobody i dropy do 24' fps w jarangu graficzką pierwszych Gyrosów?  :yao:

ofkors genialnej fizyki i animacji każdy stara się nie zauważać. 

hipokryci yebani. :kaz:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Yeti, znajdź gameplay fullHD ultra z

Battlefield4

Metro Last Light

Crysis3

Bioshock Infinite.

FullHd wystarczy, żebyś mógł zobaczyć jak powinna wyglądać nowa generacja.

Natywny, nieskompresowany. Na YT to Ty możesz ordera przejść a nie grafikę oglądać.

Kisssssssssssssssssssnnnnnnnnnnnnnnne. Metro, Bioshock... człowieku, nie ośmieszaj się. Z tego twojego postu wynika, że to ty widziałeś DriveCluba czy Ordera co najwyżej na yt.

Uwaga, informacja prosto z gafa, za kilka minut na kanale PlayStation wyląduję nowy materiał z U4, blacho-boty proszeni są o przygotowanie maści na ból dupy.

JEST, MESJASZ 2016

:fsg::obama::banderas:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Widzisz, ja tylko ganię największego klapa forum za to, że mimo, że na lewo i prawo rzuca hasłem"blacharze" to sam jest najgorszym z nich. Liczenie pikseli, rodziałka, fpsy. Fun gdzieś na końcu.

Nie ma gorszego Janusza od yetiego. Ja nie wierzę że gość piszący te wszystkie rzeczy mógł wychować się na PSXie/PS2. Z takim podejściem spodziewam się że pierwszy kontakt z grami miał na pc, a jego pierwszą konsolą było PS3 z Move i fifą.

Na przykładzie YETIego napiszę doktorat "Pasy, wyparcie, negacja i inne mechanizmy obronne na podstawie obserwacji klapów."

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

Widzisz, ja tylko ganię największego klapa forum za to, że mimo, że na lewo i prawo rzuca hasłem"blacharze" to sam jest najgorszym z nich. Liczenie pikseli, rodziałka, fpsy. Fun gdzieś na końcu.

Nie ma gorszego Janusza od yetiego. Ja nie wierzę że gość piszący te wszystkie rzeczy mógł wychować się na PSXie/PS2. Z takim podejściem spodziewam się że pierwszy kontakt z grami miał na pc, a jego pierwszą konsolą było PS3 z Move i fifą.

A ty nie pojmujesz na czym polega CW, przykro mi.

PS. GAF już robi gify, blacho-boty na kolana i do japońskiej katany!!!

Edytowane przez YETI

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.