Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Dobry tam gameplay z wychodzenia z jeep'a. Najbaredziej mnie urzekło to klikanie w trójkacik zeby odsunąć siedzenie. NOWA GENERACJA :banderas:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

No coz, gif dalej aktualny xD

bpAjb76.gif

Opublikowano

Widzisz, ja tylko ganię największego klapa forum za to, że mimo, że na lewo i prawo rzuca hasłem"blacharze" to sam jest najgorszym z nich. Liczenie pikseli, rodziałka, fpsy. Fun gdzieś na końcu.

Nie ma gorszego Janusza od yetiego. Ja nie wierzę że gość piszący te wszystkie rzeczy mógł wychować się na PSXie/PS2. Z takim podejściem spodziewam się że pierwszy kontakt z grami miał na pc, a jego pierwszą konsolą było PS3 z Move i fifą.

A ty nie pojmujesz na czym polega CW, przykro mi.

Przeciez ty posty o podobnej formie piszesz poza cw tylko w lagodniejszej formie ale mozna wyczuc od razu ze jestes przesiakniety cw.
Opublikowano

ColorfulInexperiencedAnteater.gif

Ten zielony trójkąt :banderas: Znacznie lepszej jakosci ikonka QTE niz w The Order 1886. NOWA GENERACJA tylko u Sony :banderas:

Opublikowano

Szczerze to nie wiem po chuy oni wsadzaja qte do takich akcji, niech juz sie rozegra scenka i tyle, moge zrozumiec qte w grach z ulomnymi sekwencjami walki (bo najwyrazniej tworcow przerosl koncept wiec poszli na latwizne), no ale odliczanie, przesuwanie czy podnoszenie czegos? Wnusiu please :yao:

Opublikowano

Cholera, fajne by to było gdyby miało setting Mad Maxa.

Opublikowano

będzie multi, czy sam singiel jak jedynka?

Opublikowano

bedzie multi

Opublikowano

Będzie, w 60fps i robi go team od TLoU.

Ten zielony trójkąt :banderas: Znacznie lepszej jakosci ikonka QTE niz w The Order 1886. NOWA GENERACJA tylko u Sony :banderas:

Hahah, widać jak pieczę, przepięknie. Pewnie spojrzał na swojego pc, zrobił taką minę :frog: i później postanowił napisać tego posta.

Opublikowano

Szczerze to nie wiem po chuy oni wsadzaja qte do takich akcji, niech juz sie rozegra scenka i tyle, moge zrozumiec qte w grach z ulomnymi sekwencjami walki (bo najwyrazniej tworcow przerosl koncept wiec poszli na latwizne), no ale odliczanie, przesuwanie czy podnoszenie czegos? Wnusiu please :yao:

Uważasz że lepiej kiedy gra ma nieinteraktywną cut scenkę, zamiast qte? QTE których mnóstwo miałeś już w RE4, Shenmue, czy nawet MGR Rising, ale tam ci to nie przeszkadzało?  :Coolface:  :lapka:

Opublikowano

Nie przypominam sobie QTE w tych grach zeby podniesc siedzenie albo odliczac od 3 do 1 :pawel:

W MGR to co najwyzej mashowka jakas lub zeby kontre wbic, wszystko pieknie wbite w gre, w system walki, takze troszke z dupencji argument.

Opublikowano

Będzie, w 60fps i robi go team od TLoU.

Hahah, widać jak pieczę, przepięknie. Pewnie spojrzał na swojego pc, zrobił taką minę :frog: i później postanowił napisać tego posta.

Mistrz :hi:

Tak naprawde to spojrzalem na moje PS4 ktore wisi na aukcji i zrobilem taka mine :frog: , a potem na PC i zrobilem taka :wub:

Opublikowano

widzę szał macicy jetiego po skryptczarted 4 i maciomaniak, który jara się jakby nigdy nic w dedykowanym temacie :reggie: 

Opublikowano

Nie przypominam sobie QTE w tych grach zeby podniesc siedzenie albo odliczac od 3 do 1  :pawel:

w U4 jest odliczanie w postaci qte, czy wesoło mieszaszamy w to TO1886 guwno które kupiłeś na premierę wspierając raka RaD? :pawel:

podnoszenia z siedzenia nie było, ale pojedynek na noże, którego mechanika zarówno w cut scence jak i podczas walki sprowadzała się do mashowania jednego max dwóch klawiszy już mógłbyś pamiętać. :kaz:

lepiej jeśli scenka jest nieinteraktywna (jak np. w MGS) zamiast móc mieć podczas niej wpływ? 

Opublikowano

Kupilem i rozdalem kazdemu kto chcial za darmo pograc, takze moje sumienie jest czyste :taknieco:

No pojedynek na noze w grze z 2005 roku vs podnoszenie siedzenia w graficznym powerhousie, flagowym tytule Sony z 2016 :yao: Poza tym chyba napisalem ze ulomne sceny walki z qte moge jeszcze zrozumiec bo tworcow pewnie koncept przerosl (choc w 2005 zrobienie takiego pojedynku bez qte pewnie byloby niemozliwe)

I tak, lepiej jak scenka jest nieinteraktywna, bo co to za interaktywnosc jak kaza ci tylko wciskac trojkat xDDDDDDDDDD

Opublikowano

Ale bede napierdalał w kapiszony. :obama:

ND wchodzi na właściwe tory po średniej 3. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

(pipi)a niby tacy koneserzy gejmingu, plujący na mainstreamowe gierki, smakujący się w nietuzinkowych oryginalnych gierkach, a pokażą Wam  railshooter i już szał macicy

Zapytacie "ale o co Ci chodzi? przecież to samo było w Uncharted 2 i 3" Otóż wiem, ale liczyłem, że po latach karmieniu iluzorycznym gameplayem, którego szczytowym momentem była premiera QTE1886 w końcu zmądrzejecie. Ale wiedze się się myliłem. Ważne, że jest graficzka 

Gardze mocno, tym hypem 

Pierwsza część gameplaya znana z E3 jest spoko, żeby nie było :reggie:

Opublikowano

No jak tam, Xboxy już sprzedane?

Bogowie z ND pozamiatali. Jakie tam są akcje, jak ta kamera chodzi, do tego najpiękniejsze błoto, woda i blondyna na końcu. A to tylko malutki kawałek gry... GOTY jak nic!

Opublikowano

Xbox juz na allegro? :Coolface:

Opublikowano

ale co za różnica czy gra była w 2005 czy 2015 skoro obie to uber blockbustery AAA od dużych wydawców? sekwencję walki na noże z Krauzerem można było spokojnie zrealizować bez qte, a tak jak podczas ciachania zwykłych Ganados.

I tak, lepiej jak scenka jest nieinteraktywna, bo co to za interaktywnosc jak kaza ci wciskac trojkat xDDDDDDDDDD

no i widzisz ja uważam inaczej, dopóki proporcje pomiędzy czystą grą, a momentami ograniczania kontroli nie są zbyt duże (vide por. U2 na tle TO1886). zresztą gdybyś był konsekwentny, to dissowałbyś także sekwencje w których Raiden regularnie nie może robić nic innego jak iść przed siebie przez 20-40 sekund. ficzer rozpoczęty nie przez U1, a pierwsze Gearsy rok wcześniej. no bo co to za choyowy gameplay gdzie moge tylko trzymać lewą gałkę w górę?

Opublikowano

Xbox juz na allegro? :Coolface:

W życiu.

Jeżeli Starh się wywiąże z obietnicy to ogram małym kosztem, a jak nie to pewnie kupię tego szrota z grą, ogram i do żyda. :problem:

(oczywiście wtedy szrot 4 pójdzie na allegro od razu po zakupie i przejdę grę na sonowca wyścigowca :kaz: )

Edytowane przez suteq

Opublikowano

zresztą gdybyś był konsekwentny, to dissowałbyś także sekwencje w których Raiden regularnie nie może robić nic innego jak iść przed siebie przez 20-40 sekund. ficzer rozpoczęty nie przez U1, a pierwsze Gearsy rok wcześniej. no bo co to za choyowy gameplay gdzie moge tylko trzymać lewą gałkę w górę

Co? :dynia:

Swoja droga ja nie hejtuje anczartet, hejtuje tylko te zyebane rozwiazania i iluzje "wplywu" na scenke i to ze sa dalej obecne w gamingu.

Opublikowano

ja naprawdę się zastanawiam czym tu się podniecać.

No fajnie to wygląda, nie ma co mówić że nie

tylko teraz to będzie wyglądało tak, że 9 miesięcy będziecie brandzlować się do gifów z tego gameplaya

nahajpujecie się do granic absurdu by z pianą na pysku polecić po gierkę w dniu premiery i zapłacicie 249zł

odpalicie grę, dojdziecie do tego momentu by stwierdzić że.... no wygląda to dokładnie tak samo jak na gameplayu który widzieliście w lipcu 2015.

a jak przejdziecie drugi raz tą grę na wyższym poziomie trudności to też to będzie wyglądać dokładnie tak samo.

ot urok uncharted i podniecania się wyreżyserowanymi gameplayami. Już lecę do sklepu po sprzęt i gierkę by zobaczyć to samo co już widziałem na youtube

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.