Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

blablabla

Ale skrypciki w Tomb Raiderze i QB za każdym razem będą wyglądać inaczej, nie? :pawel:

Opublikowano

ja naprawdę się zastanawiam czym tu się podniecać.

No fajnie to wygląda, nie ma co mówić że nie

tylko teraz to będzie wyglądało tak, że 9 miesięcy będziecie brandzlować się do gifów z tego gameplaya

nahajpujecie się do granic absurdu by z pianą na pysku polecić po gierkę w dniu premiery i zapłacicie 249zł

odpalicie grę, dojdziecie do tego momentu by stwierdzić że.... no wygląda to dokładnie tak samo jak na gameplayu który widzieliście w lipcu 2015.

a jak przejdziecie drugi raz tą grę na wyższym poziomie trudności to też to będzie wyglądać dokładnie tak samo.

ot urok uncharted i podniecania się wyreżyserowanymi gameplayami. Już lecę do sklepu po sprzęt i gierkę by zobaczyć to samo co już widziałem na youtube

praktycznie jedno zdanie rozyebane na milion akapitow z pauzami pomiedzy nimi = epicko rozyebana dupa czolowego bota, BRUTALITY Z FATALITY wykonane na magnetowidzie

Opublikowano

zresztą gdybyś był konsekwentny, to dissowałbyś także sekwencje w których Raiden regularnie nie może robić nic innego jak iść przed siebie przez 20-40 sekund. ficzer rozpoczęty nie przez U1, a pierwsze Gearsy rok wcześniej. no bo co to za choyowy gameplay gdzie moge tylko trzymać lewą gałkę w górę

Co? :dynia:

Cała miejscówka w której Marcus idzie się spotkać z gościem wiszącym mu przysługę (pojazd terenowy) została ograniczona do symulatora chodzenia. podobnie jak nie mogliśmy robić nic jak trzymać w górę gałkę kiedy Marcus czy Raiden gadali akurat przez radio/ codec. i tak z 10 razy podczas całej gry po 10-40 sekund.

Opublikowano

blablabla

Ale skrypciki w Tomb Raiderze i QB za każdym razem będą wyglądać inaczej, nie? :pawel:

A gdzie ktoś mówi, że będą? Co znowu sobie nadinterpretujesz? :pawel:

Opublikowano

na pewno nie za sprzet, ktory moze uruchomic gre o grafice i fizyce z uncharted4

Opublikowano

Pretensje ślij do kaza, który jak zobaczył ile beki wywołała nowa oferta plusa postanowił zbombardować serwery msu. Zawistny dziad. :/

Ficek, czy ty nie miałeś odpocząć sobie od cw i nie pisać? XDDDDDDDDDD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

2016 rok a gra skomplikowana niczym river raid, ot trzymaj gałkę od góry i czasem strzelaj. Do tego 5 raz te same patenty (skakanie po cięzarówkach, strzelanie do goniącej Drake ciężarówki). Meh/10

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

pisalem, ze bede od czasu do czasu komentowac, a do aktywnego udzialu wroce jak bedzie to mialo sens czyli np jak pojawi sie nowa konsola lub ktos namiesza :) nigdy nie napisalem, ze juz tu nie bede pisac, akurat dzis pojawila sie okazja do komentarza przy okazji tego fragmentu trailera uncharted4, ktory wysmiewa graficznie xone

Opublikowano

Ej no, co tak słabe hejty. Może Daddy coś napisze śmiesznego.

Opublikowano

Pretensje ślij do kaza, który jak zobaczył ile beki wywołała nowa oferta plusa postanowił zbombardować serwery msu. Zawistny dziad. :/

Hm... MS zobaczył demko U4, powiedział "jebać to" i się wycofali z rynku konsol. Dlatego live nie działa.

Tak było.

Opublikowano

akurat boty nie maja co panikowac bo od wrzesnia do premiery uncharted/ratcheta (nie wiem co pierwsze, a dalej boje sie ze persone5 przesuna) forza, nowe halo i tomb raider jeszcze rozruszaja CW

Opublikowano

Słaba gra to i słabe hejty ot co

Opublikowano

pisalem, ze bede od czasu do czasu komentowac, a do aktywnego udzialu wroce jak bedzie to mialo sens czyli np jak pojawi sie nowa konsola lub ktos namiesza :) nigdy nie napisalem, ze juz tu nie bede pisac, akurat dzis pojawila sie okazja do komentarza przy okazji tego fragmentu trailera uncharted4, ktory wysmiewa graficznie xone

ograniczam przez dluzszy czas pisanie w CW, po E3 ten temat jest nie do zniesienia, wojna wygrana, resztka botow z calego polskiego internetu jeszcze walczy na halunach, dziennie jedno i to samo - dzien swiastaka po prostu

kwiecien - mkx
maj - wiesiek3
czerwiec - batman
we wrzesniu - mgs5

sa lepsze rzeczy do roboty przy konsoli niz siedzenie 24h w CW, dalej mozecie mnie znalezc w zwyklych tematach forumkowych ale od betoniarni sie ulotniam, pewnie czasem zajrze i napisze posta ale na powrot mojej aktywnosci zanosi sie dopiero jak cos wiekszego wydarzy sie w branzy - nowa konsola nintendo, mocniejsza kupa xone itp, teraz juz wszystko zostalo powiedziane, wojna zakonczona

ino playstation 

No długo nie wytrzymałeś. :kaz:

Opublikowano

"pewnie czasem zajrze i napisze posta"

"ograniczam" odkad to jest to samo co przestaje pisac?

typowy bot i wybiorczosc CW  xD 

Opublikowano

Oglądanie wszystkich filmów z Uncharted 4 przed premierą jak leci to akurat kiepski pomysł :P Z tego dema i tak już bardzo dużo pokazali, resztę wolę zobaczyć pierwszy raz na TV. Ewentualnie jak pokażą coś trochę bardziej freeroamowego jak z pierwszego dema.

Opublikowano

"OGRANICZAM PRZEZ DŁUŻSZY CZAS PISANIE W CW"

Kur.wa wytrzymałeś 4 GODZINY. XDDD

Następnego dnia po 14 radośnie waliłeś post za postem. :rotfl:

Nie wypieraj się teraz, widać czarno na białym. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Słaba gra to i słabe hejty ot co

no to twój hejt na poprzednie części świadczy o ich zayebistości xd

Opublikowano

suteq moje 30postow vs twoje 130 w tej edycji, moje dalekie miejsce vs zdecydowany lider suteq w tej edycji, az tak ci dupa pekla po gameplayu uncharted, ze reszki posladow zaslonily oczy, ze nie widzisz, ze ograniczylem pisanie tutaj wlasnie z powodu np takich wybiorczych niemerytorycznych dyskusji o niczym w CW? jedna edycja CW gdzie bylem nadaktywny wystarczy, ten temat to rak tego forumka

pozdrawiam, bez odbioru

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.