Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

shut-up-and-take-my-money.jpg

Smart remotes jest masa. I nie trzeba mieć nawet zbędnego ekstra pilota. Wystarczy zwykły smartphone. No ale w koncu to SONY :wub: 

Opublikowano

Jeżeli już mowa o blachach, sam początek filmu.

Albo nie, oglądajcie całość xDDD

lool klapy dalej podniecają się, że jedna gra bez paczy wywala bardziej na pc niz na palstejszyn?

Poczekaj do pierwszego pacza,a sama gra chyba już została wycofana ze sprzedaży. Albo nie, poczekaj jeszcze 5 miesięcy jak wszystkie multiplatformy, które na ps4 będą chciały dogonić pctowe wersje będą się dławić 

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Idz zagraj w MKX, a przy okazji zrób preordera na nowego PES. :kaz:

Opublikowano

Dobra, 60 dni do gry generacji. PW i GZ skonczone? Kwadrologia nadrobiona? Oltarzyk dla Mistrza Hideo postawiony? Bansai szykuj gify! Forumku, jedziemy!

:fsg: :fsg: :fsg: :fsg: :fsg: :fsg: :fsg: :fsg: :fsg: :fsg: :fsg: :fsg: :fsg: :fsg:

Oczywiscie w miedzyczasie obowiazkowo wojenka MGS2 vs reszta swiata. Wiadomo, ze 3ka najlepsza.

Opublikowano

Dobra, 60 dni do gry generacji. PW i GZ skonczone? Kwadrologia nadrobiona? Oltarzyk dla Mistrza Hideo postawiony? Bansai szykuj gify! Forumku, jedziemy!

:fsg: :fsg: :fsg: :fsg: :fsg: :fsg: :fsg: :fsg: :fsg: :fsg: :fsg: :fsg: :fsg: :fsg:

Oczywiscie w miedzyczasie obowiazkowo wojenka MGS2 vs reszta swiata. Wiadomo, ze 3ka najlepsza.

mgs5bcdefk6u2t.gif

Opublikowano

CIs4_uRUcAUWEjC.jpg

Opublikowano

Bansai, spoko gif. szczególnie z nazwą tematu tuż nad nim :Coolface:

Opublikowano

:obama:

obwtroT.png

Edytowane przez suteq

Opublikowano

moze i bym sprobowal mgs5 gdyby nie to ze trzeba znac komiksy, historie feudalnej japonii i biografie tego chinczyka co go zwolnili zeby wogole skumac co sie w tej grze odpyerdala

Opublikowano

Bansai, spoko gif. szczególnie z nazwą tematu tuż nad nim :Coolface:

Jesli takie gry to plucie w twarz no to ja chce wiecej :Coolface:

Opublikowano

@kermit,

gdzies mi mignal na twitterze wpisc Mistrza, ze w grze bedzie wprowadzenie dla osob, ktore nie mialy z seria do czynienia zeby lepiej zasymilowaly sie z bohaterem.

For those who hasn't played MGS series can also enjoy to depths as having the introduction to get emotionally involved to protagonist.

Of course for those played PW or GZ will have more reason to get revenge.

Opublikowano

moze i bym sprobowal mgs5 gdyby nie to ze trzeba znac komiksy, historie feudalnej japonii i biografie tego chinczyka co go zwolnili zeby wogole skumac co sie w tej grze odpyerdala

Podejrzewam, że nawet najwięksi fani będą mieć z tym problem.

Opublikowano

Dobra ja chyba pojade z maratonem, jak tam kolejnośc PW - Snake Eater - GZ jo?

Opublikowano

Dobra ja chyba pojade z maratonem, jak tam kolejnośc PW - Snake Eater - GZ jo?

Ale nie graj na Yana (inside joke). Graj tak jak wychodzily SE - (PO) - PW - GZ.

Opublikowano

Snake Eater - Portable Ops - Peace Walker - Ground Zeroes - V 

Opublikowano

Turtorial do symulacji kartonu, widze w japonii podejmuja wyzwanie za wyzwaniem.

Opublikowano

ta juz lece ogrywac PO xD

Opublikowano

Kojima olał Portable Ops, choć warto zagrać, bo to dobra część, ale w Peace Walkerze reżyser dyskretnie przekreśla wydarzenia z PO ;)

Opublikowano

grałem w po i peace walkera na psp, nie da się w to normalnie grac na jednej gałce, ale PW mam w kolekcji HD dlatego przejdę

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.