Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 982 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Już tytuł wskazuję, iż zasoby kreatywności tego studia skończyły się w 2001 roku w dniu premiery pierwszego Gothica

No tytul brzmi troche jak nazwa jakiegos leku na przeczyszczenie.

"Elex, gladko leci."

Opublikowano

hurr durr sprzedawanie uzywanych gierek konsolowych na allegro zaraz po przejsciu

Edytowane przez Velius

Opublikowano

hurr durr sprzedawanie uzywanych gierek konsolowych na allegro zaraz po przejsciu

Rynek wtorny obecny a i tak nowe gry lepiej sie sprzedaja na konsolach, pc on its knees with full mouth, again.

Opublikowano

Ze niby gry na konsolach sprzedaja sie gorzej? A no to ciekawe. :obama:

Swoja droga znajdz chocby 1 moj post gdzie linkuje te wyrocznie xD

Opublikowano

Rynek wtorny obecny a i tak nowe gry lepiej sie sprzedaja na konsolach, pc on its knees with full mouth, again.

PC to restauracja. Konsole to FastFood. Wiadomo gdzie sie sprzeda wiecej, ale wiadomo tez co jest lepsze jakosciowo i dla koneserów :sir:

Opublikowano

To jest CW. Tutaj podaje się dane i opinie bez poparcia faktami.

Btw.

Dark Souls 2 sprzedało się w ponad 2 milionach na PC. Bloodborne na PS4 ile? No właśnie, trzeba było wydać grę w glorious 1080p, 60fps na PC (+ możliwość wyłączenia tych debilnych efektów przez które gra świeci się jak psie jajca).

Edytowane przez Kymel

Opublikowano

A na pc w ilu sztukach się sprzedał bloodborne?  :kaz:

Opublikowano

@Kymel

Pokaz te dane o 2 milionach, no chyba ze opierasz sie na swojej wyroczni vgcostam :Coolface:

PC to restauracja. Konsole to FastFood. Wiadomo gdzie sie sprzeda wiecej, ale wiadomo tez co jest lepsze jakosciowo i dla koneserów :sir:

Od kiedy w restuaracji wypozycza sie jedzenie? :sir:

Lepsze jakosciowo powiadasz :D No gdyby nie bylo w tym roku pecetowej premiery mortala czy batmana to moze bym uwierzyl.

Opublikowano

@Kymel

Pokaz te dane o 2 milionach, no chyba ze opierasz sie na swojej wyroczni vgcostam :Coolface:

Od kiedy w restuaracji wypozycza sie jedzenie? :sir:

Lepsze jakosciowo powiadasz :D No gdyby nie bylo w tym roku pecetowej premiery mortala czy batmana to moze bym uwierzyl.

Bo gierki z plusa to nie jest wypozyczanie i to jeszcze z pistoletem przystawionym do głowy. Utrzymuj subskrypcje albo nie pograsz :shotgun:

To samo cyfrówki ze sklepu PSN, wiec smieszy mnie ten argument z wypozyczaniem.

Co do gierek, nie zauwazylem batmana i MK nawet, tyle gierek na PC do ogrania ze nie wiem za co sie zabrac i nie jestem skazany na 2-3 gry w roku  :obama:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Prawda jest taka, że w cenie tego parchatego plusa można kupic wiele dobrych gier na steamie.

Opublikowano

Bo gierki z plusa to nie jest wypozyczanie i to jeszcze z pistoletem przystawionym do głowy. Utrzymuj subskrypcje albo nie pograsz :shotgun:

Co to za jakas selekcja argumentow kolego, gierki z plusa nikogo wiec moga nawet wymagac stalego polaczenia z internetem, nikt by pewnie oprocz Mendrka nie zauwazyl :yao:

Licza sie normalne tytuly, moge je kupic na nosniku, pograc i sprzedac jak nie uznam ze warto zatrzymac w kolekcji, na pececie mozesz tylko wypozyczyc, wszystko, od cyfrowych gowniakow az po glitchbustery i jedyna opcja pozbycia sie licencji to sprzedaz calego konta, przeciez to jest zalosne.

Opublikowano

za 13 zl miesiecznie mozna u was kupic tyle gier Stah? I pomimo tego nadal wszyscy kradna? xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Co to za jakas selekcja argumentow kolego, gierki z plusa nikogo wiec moga nawet wymagac stalego polaczenia z internetem, nikt by pewnie oprocz Mendrka nie zauwazyl :yao:

Licza sie normalne tytuly, moge je kupic na nosniku, pograc i sprzedac jak nie uznam ze warto zatrzymac w kolekcji, na pececie mozesz tylko wypozyczyc, wszystko, od cyfrowych gowniakow az po glitchbustery i jedyna opcja pozbycia sie licencji to sprzedaz calego konta, przeciez to jest zalosne.

Jak kupisz na GoGu to gra jest Twoja wlasnoscia.

Opublikowano

Dobra ja chyba pojade z maratonem, jak tam kolejnośc PW - Snake Eater - GZ jo?

zaczynam wakacje dzisiaj więc będzie trzeba chyba :obama:

a MGS V na premierę :fsg:

Opublikowano

GoG jedyny mesjasz na pececie, ale niestety obawiam sie ze w zalewie crapplay, origins i steam to moze byc za malo na jakas sensowna zmiane.

Jedyny plus taki ze steam wprowadzil zwrot gierek, wiec takie numery jak WB probowalo odwalic z gackiem juz nie beda im sie udawac.

Opublikowano

wilk syty i owca cała :kaz:

Opublikowano

Kolejny Ex na ps4 zapowiedziany.

CI6v0yiUwAAglHS.png

Opublikowano

Dobrze ze na PC bedzie bo nie przezylbym takiego exa :obama:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

za 13 zl miesiecznie mozna u was kupic tyle gier Stah? I pomimo tego nadal wszyscy kradna? xD

:dafuq:

Opublikowano

Dobrze ze na PC bedzie bo nie przezylbym takiego exa :obama:

Tak myslalem :D

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Dosc stare wiec pewnie bylo, ale skislem, szczegolnie koncowka z master chiefem xd

Opublikowano

Idz zagraj w MKX, a przy okazji zrób preordera na nowego PES. :kaz:

Napisałbym, żebyś też szedł w coś pograć, ale zapomniałem, że nie ma w co

a ile to mineło od premiery ps4? ktory i tak był przestarzały jak wyszedł xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.