Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 982 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Legendarne 3 lata gwarancji. Fajnie, że z Xone dają 2 lata door 2 door. 

Opublikowano

Legendarne 1,15 miliarda $ strat i bonus dla szczęśliwców w postaci rysujących napędy tomphsona, za które serwis gwarancyjny nie chciał zwracać ani grosza z tytułu uszkodzonych płyt. Bateria Dual Shocka 4 na kolanach i z pełnymi ustami.  :obama:

Opublikowano

Zabawne, jak boty przy takim fuck-upie próbują trzyletnią gwarancję przekuć w jakiś sukces :dynia:

Opublikowano

jedyny argument kalifatu klaperskiego przeciwko xboxowi w tamtych czasach

"jak tam, kloc owinięty w kocyk?"

"konsole sie przegrzewa bo ktoś na niej gra, nie to co ps3 xD"

Opublikowano

MS przynajmniej potrafił wyjść z tego z twarzą. Sony na nabywców PS3 za to się wypięło, gdy się okazało, że napęd BD jest bardzo awaryjny i po 2 latach konsoli na rynku w necie zaroiło się od "szczęśliwców", którzy zostali w ręką w nocniku. 

Opublikowano

1 rok u sony to jak plucie konsumentowi w twarz.

W sumie jakby bylo wiecej to sony juz dawno poszloby z torbami.

Ale jak to mowia "co sie odwlecze to nie uciecze". :pawel:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

w necie roiło się także od w(pipi)ionych użytkowników których xszroty chamsko rysowały płyty za dobre 250 zł i nikt z MS nie poczuwał się zadość uczynić te szkody. sama skala RRD do BR również nie ma porównania.  

Opublikowano

Moore w tamtym czasie sam nie wiedział w czym tkwił problem. Ale jak napisał Don, wyszli z tego obronną ręką bo gracze otrzymywali nowe konsole w ekspresowym tempie. 

Gdyby takie coś przytrafiło się Sony to do Francji przybyłoby wściekłych imigrantów bo tam mamy jedyne w Europie centrum serwisowe. 

Ja już szósty tydzień czekam za swoją konsolką.

Opublikowano

w necie roiło się także od w(pipi)ionych użytkowników których xszroty chamsko rysowały płyty za dobre 250 zł i nikt z MS nie poczuwał się zadość uczynić te szkody. sama skala RRD do BR również nie ma porównania.  

Zapominasz, że BD to nie był jedyny problem PS3 bo po 2 latach konsole masowo padały na YLOD. Na forumku kilkadziesiąt os. rocznie zgłaszało padnięte PS3 z powodu jednej lub drugiej usterki. Różnica tylko polegała na tym, że większość już się nie łapała na tragicznie krótką gwarancję Sony i w jedynym wyjściem był zakup nowej konsoli. 

Opublikowano

U Sony to jest chyba rok gwarancji - z czego pół czekasz na wymieniony sprzęt.

Opublikowano

Nemesis serio nie dostales jeszcze konsoli? XD

Opublikowano

No serio serio.

PS3 przez bite 6 lat jak ją mam nie zaliczyła ani jednej awarii a PS4 było już na starcie zyebane.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

No ale #4ThePlayers.

:dafuq:

:dynia:

Opublikowano

Mialem problem z czwarta płyta Lost Odyssey. Byl to dosc popularny problem. Sklep sie na mnie wypial wiec zadzwonilem na infolinie MS po namowach kolegi i opisalem co i jak. Kazali mi spakować CD 4 w koperte i dodac mala karteczke z opisem, adresem moim itp oraz kopia dowodu zakupu.  Poinformowali mnie ze odmienia na dzialajaca plyte. Tak tez sie stalo, za kilka dni kurier przyniosl mi czwartą płyte LO, ktora dzialala.

Do dzisiaj jestem w szoku wiec nie pieprz glupot ze MS sie nie poczuwal, pewnie 90% z tych ludzi nawet nie kiwnelo palcem.

Opublikowano

Zapominasz, że BD to nie był jedyny problem PS3 bo po 2 latach konsole masowo padały na YLOD. Na forumku kilkadziesiąt os. rocznie zgłaszało padnięte PS3 z powodu jednej lub drugiej usterki. Różnica tylko polegała na tym, że większość już się nie łapała na tragicznie krótką gwarancję Sony i w jedynym wyjściem był zakup nowej konsoli. 

ile w tym samym czasie zgłaszano problemów z RRD? bo chyba nie chcesz powiedzieć że skala YLOD byłą choćby zbliżona? tym bardziej kiedy to doniesienia w necie w prasie zdominowane były przez problem MS. fajnie że korpo zdecydowało się stanąć na głowie by zmienić stosunek klientów do ich maszynki. szkoda że do szkód z tytułu uszkadzanych płyt nikt nie poczuł się winnym. ziomkowi któremu wpadła w rękę używana 360-tka rysujaca krążki zostało tylko opchnięcie jej za grosze. 

@Velius

Do dzisiaj jestem w szoku wiec nie pieprz glupot ze MS sie nie poczuwal, pewnie 90% z tych ludzi nawet nie kiwnelo palcem.

tą sytuację szeroko opisywali czytelnicy w PSX Extreme w dziale listy. fajnie że to się zmieniło. w 2008 kiedy premierę miał LO. tak więc wiesz 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Nemesis ile juz w sumie czekasz na konsole?

No w poniedziałek to półtora miesiąca yebnie.

Opublikowano

moj kolezka czekal na pada 2 miesiace :whistling:

Opublikowano

WHAAAAT?!

Opublikowano

Dluzej poczekasz, bardziej docenisz i pokochasz sprzet jak wroci :reggie:

PLEASE-BE-EXCITED-MEME-03172015.jpg

Opublikowano

Ta serio, ale od tego czasu chyba zmienili serwis z promu na cos innego cnie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.