Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Velius, myślę, że dopóki handheldy N schodzą w nakładzie kilkudziesięciu mln sztuk na generację to nie ma się czego obawiać. Zobacz, WiiU to jedna z najgorzej sprzedających się stacjonarek w historii branży (no i drugi fail na trzy ich ostatnie stacjonarki), a i tak ma wyjść jakiś następca, więc o kolejne DS'y nie ma co się martwić, przynajmniej w kontekście jeszcze jednej generacji.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 982,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Bravely Second

Dragon Quest VII

Dragon Quest VIII

XenobladeX

2016 rok? Zawsze szanowałem.

Opublikowano

zapomniałeś o Fire Emblem Fates :lapka: 

Opublikowano

No spoko,tylko jak widzę 3 wersje do wyboru to na wymioty mnie bierze. To nie pokemony i złap je wszystkie. Ale widzę,że Ninny też już zaczyna dymać fanów na poważnie. Ale jak przeszło New3DS (kolorowe guziczki i ciut lepsze bebechyXD) i brak ładowarek w pudełkach z konsolą to nie dziwi mnie już i to.

Opublikowano

No spoko,tylko jak widzę 3 wersje do wyboru to na wymioty mnie bierze. To nie pokemony i złap je wszystkie. Ale widzę,że Ninny też już zaczyna dymać fanów na poważnie. Ale jak przeszło New3DS (kolorowe guziczki i ciut lepsze bebechyXD) i brak ładowarek w pudełkach z konsolą to nie dziwi mnie już i to.

91lEo12nvBL._SL1500_.jpg

tutaj masz wszystko w jednym. podobno 3 różne gry.

Opublikowano

klapy ladnie musza byc zaorane czytajac posty starha i blantmana w temacie nowego tomb ridera i ogladajac screeny insa

spokojnie klapeczki, jeszcze tylko...

ROK :dynia: 

Opublikowano

Skoro ktoś wrzuca NPD to fajnie byoby dodać, że ten miesiąc jest tragiczny dla branży: Xbox One ledwo przekroczył 300 tys sprzedanych sztuk w miesiącu premiery największego IP konsoli i zamiast standardowych 200+ tys przewagi wygrał z konkurentem o kilkanaście, max kilkadziestą tys sztuk(przy Halo 3 poszło 570+ tys X360). Sprzedaż gier za to bije wszystko: Halo sprzedało się poniżej miliona(!!!), nowy AC tak samo słabo, zero mocnych debiutów i chyba tylko 2k może cieszyć się ze sprzedaży, bo NBA nadal radzi sobie dobrze.

Edytowane przez Hendrix

Opublikowano

Fajnie i pewnie równie "fajna" cena za wydanie kompletne, a nie pocięte.

80$

Opublikowano

tragiczny miesiac dla branzy to jest kazdy miesiąc gdzie sprzedaje sie 300 tys ps4 a nie jest to poparte premierą żadnej dobrej gry

Opublikowano

Gry eksluzywne oprócz Halo i Gran Turismo nie miały nigdy specjalnie wpływu na sprzedaż konsol, te sprzedają multiplatformy. Niestety jak widać zarówno Halo jak i Gran Turismo mają dużą tendencję spadkową i  nie mają takiej siły jak kiedyś. To, że według was nie ma gier to specjalnie nikogo nie obchodzi.

Debiut poniżej miliona w USA dla Halo to jest katastrofa, bo w tej generacji to tak ponad 60% rynku X1 (a razem z Uk ok 70%).

Opublikowano

Koleś co jara się battelfrontem i uważa nba za goty ubolewa nad kondycja branży xddd czuje się obrzygany.

Opublikowano

Gry eksluzywne oprócz Halo i Gran Turismo nie miały nigdy specjalnie wpływu na sprzedaż konsol, te sprzedają multiplatformy. 

Nie miały? <szok>

ej, przytaczam tylko największa działa klapów - "ps4 jest lepsze, bo lepiej sie sprzedaje"

co teraz? szach mat

Opublikowano

Koleś co jara się battelfrontem i uważa nba za goty ubolewa nad kondycja branży xddd czuje się obrzygany.

No jacha, razem z nowymi komiksami, w końcu Star Wars powracają. No i Battlefront  wreszcie jest niezły, a nie ledwo dobry, jak twory od Pandemic i Rebellion. Za to w pakiecie z NBA 2k, przedłużyłem LP i kupiłem nowego Spaldinga, co by na sezon w hali przygotować się.

Oprócz tego Zestiria na PC i parę indyczków. Raka trzeba wspierać c'nie ?

No i narzekam na cyferki nie jakość, bo z tej jestem ciągle zadowolony.

Edytowane przez Hendrix

Opublikowano

Nic się nie zmieniło ciągle czuje się obrzygany twoimi smutnymi postami.

Opublikowano

wczoraj narzekał na cw dzisiaj tutaj pisze xD logika

Opublikowano

Szukać logiki u typa który twierdzi że battlefront od dice jest lepszy niż stare części xD

Opublikowano

kolejny świetny miesiąc dla graczy, a klapy żyją sprzedażą

Mam do sprzedania (lub ew. na wymianę) grę Halo5: Guardians w wersji premierowej. Stan jest idealny, gry nie skończyłem, gdyż znalazłem inny pożeracz czasu.

Swietne gry, swietne ! - jednych nie chce sie nawet konczyc, innych otwierac... xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

ahahahha wezyr woli destiny niż halo 5 a tak sie spuszczał xddddddddddd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.